Snažíme se 2021 💕
Ahoj holky,jsem stará konikovka 😁první syn se mi narodil 2008.byla tady tenkrát super skupina ,se kterou jsme se později i vídali.dnes tady nic takového nemůžu najít....😔pojďte se tedy přidat a krátit ten otřesně dlouhý čas do dvou čárek na testu 😁
@syvunka Tak to jsi dobrá 30km na kole :D Já měla z kola vždy respekt, protože to sedátko hodně tlačí na spodek a není proto jízda na kole v těhotenství doporučována 🙂
My dnes chtěli do lesa, procházku + hříbky a venku mrholí, tak nevím 😀 dětem se nechce, prý má jít jen táta, ten se nebrání. 😅
@tamarakralova tak je fakt,že jsem trošku nervózní,jak mě poboliva to břicho. Ale říkám si co- musí to bejt odolnej kus 😉 takže prostě pojedeme a uvidíme. My kola milujem a nechci se nějak moc bát a hlídat. nedělala jsem to ani u prvních 2 těhotenství a měla jsem je naprosto pohodová. Holky kolem mě, co se pořád jen stresovaly, si to těhotenství ani neužily
@syvunka
@tamarakralova já to teda taky vůbec neřeším, obzvlášť takhle v počátku těhotenstvi, kdy o tom většina jiných zenskych ještě ani neví...abych si říkala tohle radši nebudu dělat mi přijde zbytečný, neříkám třeba od druhé půlky těhotenství...takze taky jezdím normálně na kole (ne teda 30 km protože jezdíme i s 5 letym synem, ale kolem tech 20 km klidně...
@syvunka Tady je to, myslím si, jistý 😀 gratuluji.
@tamarakralova moc děkuji. Ale v minulosti už jsem 1x potratila v 9tt, takže se nechci ještě radovat předčasně...
Ale i tak mám radost. Už se nemůžu dočkat, až uvidím utz 😊😊
@syvunka já se dnes také objednala (čárka sílí). Jdu 18.6., to bych měla být 6+6, tak se těším a doufám, že bude vše v pořádku 😊
U tebe čárka taky krásně zesílila, takže bych se nebála. Jasně, může se stát cokoliv, ale to kdykoliv během těhotenství i porodu..to by se člověk nemohl nikdy těšit ♥️
Tak dr.me objednala až na 30.6. To už budu v 9tt. To jsem zvědavá,jak to do té doby utajim, protože dle mých předchozích těhu už to na mě bude pěkně vidět....
@syvunka ty jo, já mám pocit, že to nevydržím do toho 18.6. a ty jdeš až skoro o 14 dní déle. U nás taky bere většinou cca 7.týden.
No jako já to u syna utajila dost dlouho. Rodina to věděla v 11.týdnu a ostatní až po screeningu. Jenže já neměla žádné břicho. Ale teď?! Už teď musím volit oblečení!! Jsem z toho úplně v šoku, ale mám tak nafouklé břicho, že vypadám dost těhotně 🙈😂
Ještě štěstí, že mám dost volného oblečení, protože bych to asi taky úplně neutajila.
Ahoj holky, já bych se ráda přidala, začíná být to snažení už vážné! 😅 máme doma zatím jednu holčičku, dva roky jí budou na konci června. Jelikož se nechci vracet do práce a dcera se nám nepodařila nějak extra rychle, 4 měsíce předtím bylo 1 ZT a pak jedno biochemko, radši začínáme trochu dřív 😅 ať je rezerva. Nic si nechci moc plánovat, abychom pak nebyli zklamáni, hlavně teda já. Kdyby bylo na manželovi, tak už druhé máme dřív, ale jelikož mi malá dává docela zabrat, tak jsem nechtěla dřív než Baru budou 2,5 roku. Tak teď už jen děj se vůle boží 😀 Dnes ráno jsem si dělala test, 4 dny zpoždění a teda nic moc, něco tam je, ale asi by to mělo být vidět více 😩
No já si dělala teď test z odpolední moči. Hodně jsem pila a chodila na WC. Ale čárka je slabší.. takže u nás to asi nedopadne 😩

@syvunka včera večer jsem si udělala test a čárka byla ještě silnější než předchozí den ráno. Tak doufám. Stejně nejde nic jiného 😊 Ale dopadne nám to 🙏♥️