icon

Snažíme se 2021 💕

sylvka
9. bře 2021

Ahoj holky,jsem stará konikovka 😁první syn se mi narodil 2008.byla tady tenkrát super skupina ,se kterou jsme se později i vídali.dnes tady nic takového nemůžu najít....😔pojďte se tedy přidat a krátit ten otřesně dlouhý čas do dvou čárek na testu 😁

piskle89
30. kvě 2021

@syvunka včera večer jsem si udělala test a čárka byla ještě silnější než předchozí den ráno. Tak doufám. Stejně nejde nic jiného 😊 Ale dopadne nám to 🙏♥️

syvunka
30. kvě 2021

@piskle89 no tak to je super!!!! Moc držím palečky. Mě dnes od rána taky poboliva břicho,tak uvidíme...
A to za chvilku vyrazime s dětmi na kolo a máme v plánu 30 km... 😁

tamarakralova
30. kvě 2021

@syvunka Tak to jsi dobrá 30km na kole :D Já měla z kola vždy respekt, protože to sedátko hodně tlačí na spodek a není proto jízda na kole v těhotenství doporučována 🙂

piskle89
30. kvě 2021

@syvunka ty jo, já na kole nejela už několik let 😁 po jedné dovolené, kde jsme jezdili v průměru 50-60km denně, jsem si kolo úplně zhnusila 😂 Já mám v plánu dnes spíš odpočívat. Včera jsme se vrátili se synem z nemocnice, tak potřebuju nabrat sílu 😁

tamarakralova
30. kvě 2021

My dnes chtěli do lesa, procházku + hříbky a venku mrholí, tak nevím 😀 dětem se nechce, prý má jít jen táta, ten se nebrání. 😅

syvunka
30. kvě 2021

@tamarakralova tak je fakt,že jsem trošku nervózní,jak mě poboliva to břicho. Ale říkám si co- musí to bejt odolnej kus 😉 takže prostě pojedeme a uvidíme. My kola milujem a nechci se nějak moc bát a hlídat. nedělala jsem to ani u prvních 2 těhotenství a měla jsem je naprosto pohodová. Holky kolem mě, co se pořád jen stresovaly, si to těhotenství ani neužily

piskle89
30. kvě 2021

@syvunka správný přístup!

nick1234
30. kvě 2021

@syvunka
@tamarakralova já to teda taky vůbec neřeším, obzvlášť takhle v počátku těhotenstvi, kdy o tom většina jiných zenskych ještě ani neví...abych si říkala tohle radši nebudu dělat mi přijde zbytečný, neříkám třeba od druhé půlky těhotenství...takze taky jezdím normálně na kole (ne teda 30 km protože jezdíme i s 5 letym synem, ale kolem tech 20 km klidně...

syvunka
31. kvě 2021

Tak čárky hezky sílí. Dnes je termín MS,tak se modlím, ať mrcha nedorazí 😄

nick1234
31. kvě 2021

@syvunka teda já tě obdivuju že máš na to nervy, já si teda nikdy nedělala test dřív než cca týden po zpožděné MS, abych měla jistotu že to není jen biochemické těhotenství a nebyla zbytečně zklamaná 🤷

syvunka
31. kvě 2021

@nick1234 tak ja to zatím taky beru s rezervou 😉
Zítra se budu objednávat k dr, tak uvidím, jak pak dopadnu na kontrole.

lucahv
31. kvě 2021

@nick1234 já si vždy říkala ze alespoň počkám do termínu MS 😁 ale když jsem byla těhotná už sem začala min 5 dni před MS a tenká čárka tam byla

tamarakralova
31. kvě 2021

@syvunka Tady je to, myslím si, jistý 😀 gratuluji.

syvunka
31. kvě 2021

@tamarakralova moc děkuji. Ale v minulosti už jsem 1x potratila v 9tt, takže se nechci ještě radovat předčasně...
Ale i tak mám radost. Už se nemůžu dočkat, až uvidím utz 😊😊

lucahv
31. kvě 2021

@syvunka já v 8 tt a teda budu se hodně bát. Nadruhou stranu doktor říkal ze potrati (ZT) až 1/3 žen a z toho podruhé asi už jen 1% konci ZT

piskle89
31. kvě 2021

@syvunka já se dnes také objednala (čárka sílí). Jdu 18.6., to bych měla být 6+6, tak se těším a doufám, že bude vše v pořádku 😊
U tebe čárka taky krásně zesílila, takže bych se nebála. Jasně, může se stát cokoliv, ale to kdykoliv během těhotenství i porodu..to by se člověk nemohl nikdy těšit ♥️

nick1234
31. kvě 2021

@piskle89 já jsem objednaná příští týden 7.6, to bych měla být 7+3 asi, sestra mě schválně objednávala později aby bylo aspoň vidět srdíčko, ale je pravda že jsem volala až když jsem měla týden zpoždění a pozitivní test....

syvunka
1. čer 2021

Tak dr.me objednala až na 30.6. To už budu v 9tt. To jsem zvědavá,jak to do té doby utajim, protože dle mých předchozích těhu už to na mě bude pěkně vidět....

lucahv
1. čer 2021

@syvunka ty Jo takhle pozdě. Ne vždycky objednává 6-7 tt. Tak držím palce.

syvunka
1. čer 2021

@lucahv no jako taky mě to dost zaskočilo.... u obou kluků jsem šla někdy v 7tt 😕

piskle89
1. čer 2021

@syvunka ty jo, já mám pocit, že to nevydržím do toho 18.6. a ty jdeš až skoro o 14 dní déle. U nás taky bere většinou cca 7.týden.
No jako já to u syna utajila dost dlouho. Rodina to věděla v 11.týdnu a ostatní až po screeningu. Jenže já neměla žádné břicho. Ale teď?! Už teď musím volit oblečení!! Jsem z toho úplně v šoku, ale mám tak nafouklé břicho, že vypadám dost těhotně 🙈😂
Ještě štěstí, že mám dost volného oblečení, protože bych to asi taky úplně neutajila.

lazuli35
1. čer 2021

Ahoj holky, já bych se ráda přidala, začíná být to snažení už vážné! 😅 máme doma zatím jednu holčičku, dva roky jí budou na konci června. Jelikož se nechci vracet do práce a dcera se nám nepodařila nějak extra rychle, 4 měsíce předtím bylo 1 ZT a pak jedno biochemko, radši začínáme trochu dřív 😅 ať je rezerva. Nic si nechci moc plánovat, abychom pak nebyli zklamáni, hlavně teda já. Kdyby bylo na manželovi, tak už druhé máme dřív, ale jelikož mi malá dává docela zabrat, tak jsem nechtěla dřív než Baru budou 2,5 roku. Tak teď už jen děj se vůle boží 😀 Dnes ráno jsem si dělala test, 4 dny zpoždění a teda nic moc, něco tam je, ale asi by to mělo být vidět více 😩

lazuli35
1. čer 2021

Teda tento je z dneska, predesly ze vcera 😅 Ve skutecnosti je videt druha carka lepe, ale i tak, nic moc.

piskle89
1. čer 2021

@lazuli35 vidím na obou testech. Včera slabší, dnes vidím lépe. Ale může to být i tím, že to jsou různé testy. A třeba byla i ovulace dřív, proto ještě není tak vybarvený 😊 Tak ať sílí 🙏❤️

syvunka
2. čer 2021

@lazuli35 ahojky, vítám tě ve snažilkách. Jestli máš 4 dny zpoždění, tak si myslím,že už bys měla krasnou 2.čárku. ja měla ducha už asi 4 dny před očekávanou MS. Teď mám 3,den zpoždění a čárka už je krasne vidět

lazuli35
2. čer 2021

@syvunka já si to právě taky myslím.
@piskle89 děkuji, ale asi to nedopadne 😞 dnes test vypadá takto a možná je o maličko silnější, ale pořád málo. Tak snad si to tělo vyřeší samo.

piskle89
2. čer 2021

@lazuli35 pravda je ta, že na tolik dní skluzu, je to slabá čárka. Ale zase, dle mého, když porovnás ty dva stejné testy, tak tam teda rozdíl vidět je. Čárka zesílila. Ty víš 100%, kdy byla ovulace??

syvunka
2. čer 2021

@lazuli35 ale dneska už ducha také vidím. Tak třeba byla ovu později a proto je tam zatím jen dušík

lazuli35
2. čer 2021

@piskle89 to máš pravdu, rozdíl tam je vidět jednoznačně.
@syvunka
Holky, snažení bylo jen jednou 😅 takže tam je to asi celkem jasné, kdy přibližně byla ovu, asi nějak v půlce cyklu. Nějak na to není čas, energie, síla 🙃

piskle89
2. čer 2021

No já si dělala teď test z odpolední moči. Hodně jsem pila a chodila na WC. Ale čárka je slabší.. takže u nás to asi nedopadne 😩

Strana