Snažíme se a ono se to povede!
Tahle diskuze je pro všechny , kteří se snaží o miminko 🙂
@hanysek.hanysek no paaara ty si jasnaaaa 🙂 moooc gratulujeeem kedy ides k dr. 🙂 a jak sa cistis??
@majjka24 jeeej ja som mala pred par dnami rovnaky hlienik 😀 tak super ze som neni jedina 🙂 a brusko ma tiez obcas zaboli asi na par sekund akoby na ms a potom to prejde ale je to len fakt obcas alebo tam citim take slabulinke pichnutie ale inak je to super nic mi neni 🙂
no som na nas zvedavaaaaaaaaaaaaa 🙂
@nathali Viděla si moje testy, co sem tady dávala? k doktorovi nevím kdy půjdu, protože ještě nemám ani zpoždění menzesu. Menstruace má přijít až v pátek, takže pozitivní testy se ukazují už brzy. První pozitivní test jsem měla 10nebo11DPO, takže čekám. Ještě se neraduji, může "to" odejít s menzesem. Ale je to divné, že se mi pozitivní testy ukazují už tak brzo. Vlastně první pozitivní test byl 8dní před menstruací. tak čekám, jak to dopadne. Ale děkuji.
@adrous jasan já vím 😅 jen jsem se překlepla na klávesnici 😅 jsem nějak mimo.To je stejně v háji, v televizi říkají že se nerodí děti a proč se nerodí to radši neřeknou. Že místo aby budoucím rodinám finančně trochu pomohli tak to zkrouhnou všechno jak můžou 😠 . A jinak jak ti jé. Všechno v poho? Tenhle týden bys měla jít na srdíčko viď, tak hnedky dej vědít 😵
@ivanka8485 no tak to máš taky dobrý, tak dej hnedky vědít co ti dr. řekl na tu nevolnost, no jestli ti řekne že to přeje tak mu dej facku 😀 😉 protože to mi doma taky říkají 🙂
Holky, už je někde něco špatně. Hrozně mě bolí břicho na menzes. Takže v pátek čekám, že se dostaví mrcha, i když mám pozitivní těhu testy. Ještě, že jsem se neradovala. Je mi sice špatně od žaludku, ale břicho bolí jako na menzes. I když to mě bolelo i při prvním dítěti i několik týdnů po tom, co mi doktor potvrdil těhu. Ale neraduju se. Spíš mám strach.
@janca1983 no jo miminko moc chci a musím to s manžou moc nějak překonat ☹ ☹ co jinýho nám zbývá 😅 no my čekali na alergologii a objednaný jsme byly 3 měsíce a nechá nás čekat 2,5 hodiny já byla vytočená měla jsem žízeň a byla jsem dehydrovaná a byla jsem strašně unavená ☹ 😢 večer to na mě přišlo okoupala jsem se a vytuhla pak jsem šla na záchod a strašnej moták a byla jsem i hladová 😢 😠 pak jsem něco snědla a vypila a pak jsem si dala čoko tyčinku a bylo trošku líp 😅 🙄
@hanysek.hanysek mě to břicho bolelo před spožděním 😅 tak uvidíš držím palce 😵 😵
Majjka24 (femibion, kontryhel).............................................................................30 DC
Nathali (kontryhel).................................................................................................29 DC
Domca89 (femibion, kontryhel, provera, vitamin E)..............................................29DC
Evelinka (gravital)...................................................................................................24DC
Ka_cenka87 (kyselina listova, kontryhel).........................................................30 DC
tery58( Kyselina listova, FEM+PMS, B-komplex)................................................32DC
smudlinka2019 (??)............................................................................................25 DC
terioza1 (??) .........................................................................................................12 DC Tygrisek09(femiboin)........................................................................................-?? DC
Haaninaa (vitamin E, kyselina listová)....................................................................??DC
Kamcatkokoc............................................................................................................15 tt
Medvik (acidum folicum, Femibion)...........................................................................15 tt
Nikissek 28 (...)...........................................................................................................9tt
Ivanka8485 (Kyselina listová, kontryhel, grepový juice).........................................8tt
Adrous(Femibion800,Hořčík,Utrogestan)....................................................................7 tt
@adrous To bricho me uz boli par dni, tak uvidime.
@adrous to jsou věcičky sousedky po dvojčatech v sobotu jim byl 1.rok. Prý jí to doma překáží tak mě poprosila ať jí to nafotím a někam hodím. Mě se taky líbí ty růžové věcičky ale kamarádka mi říkala že prý budeme mít kluka 😀 . No nevím jak to posuzujou ale kdo ví. Tak jestli se nějaké věcičky neprodají a budeme vědět co to bude tak bych si taky něco od ní koupila. Spousta věcí je nových tak by to bylo dobrý. Mě se zas líbý u tebe ten modrý kočárek 😀 no pokukuju po kočárkách ale zatím nevím ani jakou značku a barvu už vůbec ne 😵 😵
@hanysek.hanysek mě taky bolelo břicho jak dyž to mám ostat už týden dopředu a pak mě pícalo v obou tříslech. No a nakonec jsem to nedostala 😵 zaplať pánbů, tak uvidíš 😉 držím palečky aby jsi to nedostala 😵
@adrous čoveče hlava ta mě nebolí, alespoň nějaké pozitivum 😵 ale furt pokrkávám a ten žaludek . Segra mi říkala ať skusím zázvorové lízátka a čaj Tak mi to Majk koupí až pojede z práce tak uvidíme jestli to zabere ☹ mohlo by. A jakej máš kočárek po prckovi a značku ? Mě nabízela segra že mi půjčí po jejím prckovi x-lander takoví vínovo červený. No je hezkej jako novej ALE. Chtěla jsem na první mimi taky svůj a novej tak uvidíme jak to dopadne. 😵 😵
@janca1983 ahojky, tak jsem byla u Dr. odpovídáme dle UTZ 7+1, srdíčko bije 🙂 Byla jsem z toho tak v šoku, dostala jsem průkazku a spoustu informací o dalších vyšetřeních a návštěvách atd, , že jsem se zapomněla zeptat na ty nevolnosti :(
@ivanka8485 to nevadí hlavně že jste oba dva v pořádku. To musí být zážitek slyšet srdíčko miminka 😵
@ivanka8485 gratulace k srdíčku já se těším na příští týden 😵 😵 😵 nemůžu se dočkat 🙂
@hanysek.hanysek to nevadi ze mas tak skoro pozit.tehu.testiky 🙂 niektorym babam sa to ukaze skor inym neskor 🙂 takze drzim palceky aby ms uz neprisla a ty si uzivala tehulkovanie 🙂
@ivanka8485 gratulujeeem k srdiecku 🙂 tak super ze sa mate dobre 🙂
mne dnes BT trocha klesla a rano som troska spinila takze uz neverim ze by sa stal u nas zazrak ale uvidim ze co zajtra
tak těhotná nejsem HCG 0....
a teď to i vypadá, že to zítra dotanu... ☹
no nedá se nic dělat, tak uvidíme příští měsíc.

Majjka24 (femibion, kontryhel).............................................................................29 DC
Nathali (kontryhel).................................................................................................28 DC
Domca89 (femibion, kontryhel, provera, vitamin E)..............................................28DC
Evelinka (gravital)...................................................................................................23 DC
Ka_cenka87 (kyselina listova, kontryhel).........................................................29 DC
tery58( Kyselina listova, FEM+PMS, B-komplex)................................................31DC
smudlinka2019 (??)............................................................................................24 DC
terioza1 (??) .........................................................................................................11 DC Tygrisek09(femiboin)........................................................................................-?? DC
Haaninaa (vitamin E, kyselina listová)....................................................................??DC
Kamcatkokoc............................................................................................................15 tt
Medvik (acidum folicum, Femibion)...........................................................................15 tt
Nikissek 28 (...)...........................................................................................................9tt
Ivanka8485 (Kyselina listová, kontryhel, grepový juice).........................................8tt
Adrous(Femibion800,Hořčík,Utrogestan)....................................................................7 tt