Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@marcelina14 Děkuji moc 🙂
@margaret88 Zatím vychází na 27.9 🙂 Kdyby přišlo na svět 20.9 bylo by to na mamky narozeniny 🙂
@monib66 Třeba přijde 🤗
@klarka36 Děkuji ❤ Zatím si naplno užívám nevolností a blinkaní 😂
@margaret88 Třeba ano 🙂 Syn se narosil o 2 dny dříve, tak uvidíme jak bude spěchat tohle maličké 🙂
@monib66 já s malou měla termín 11.9. Přítel je 13.9. Pořád jsem si říkala, že určitě budou slavit spolu, nakonec si ale vybrala 8.9. 🙂
@monib66 Velikaaaaanska gratulace 🤩 já dneska ráno trochu spinila tak jsem si celá vylekana udělala odpoledne test a carka byla ještě silnější než v pátek. Hned zítra se objednám k doktorce, už aby to bylo.
@marcelina14 Jo, děti si datum stejně nakonec vyberou sami 😀
@svetluska5 Děkuji moc ❤ Určitě bude vše v pořádku 🙂 To je super, že test sílí 🍀 Moc držím palce, ať miminko hezky roste.
Jestli muzu poradit,co na podporu otehotneni, tak zkuste Maca koren v tabletach. Pomohl mne i dalsim trem holkam v okoli,kterym jsem to poradila. Fakt je to ucinne,vytvori to v deloze takove vlidne a plodne prostredi😊 Doporucuji a drzim palce!
Pěkně zdravím,
tenhle měsíc by se mohlo hypoteticky stát, že bych našla //. Šli jsme tomu trochu naproti.
A já nevím, jestli by mě to spíš potěšilo nebo vyděsilo. 😀
Je to přece jen jiné, když na člověka přijdou choutky na miminko, když má doma batole a předškolačku. Gratuluju všem, co čárky objevily a přeju, ať dojdou do zdárného konce.
Mimochodem, kdo by tady rád letos počal třetí nebo čtvrté?
@laktyna ahoj máme doma devítiletou a ročního, nesnažíme se ale nebráníme se,asi 😁stát se může cokoliv...čtyři asi neeee ale nad třetím docela uvažuji, občas.ted sem se zaměřila na stravu a sport takže na plození tolik nemyslím, nicméně minulou neděli nechráněny sex ,v pondělí zřejmě ovulace-dle bolesti,dnes tedy 8dpo a už mě svědí ruka že bych zítra testla 😁
@laktyna Mít hodně dětí to byl můj sen....jsem z pěti, takže jsem to nikdy neviděla jako problém 😎 .....ovšem to jsem netušila, jak velký problém bude potkat kluka........teď je mi 36, vdaná jsem 4 měsíce, manžel je úžasný 😍 ,...... ale já se vracím do reality a budu ráda, když se nám podaří aspoň to jedno...tajně doufám ve dvě 🍀 ...bohužel čas šíleně letí a nečeká
Dobré ráno dámy. Tak mě zítra čeká testování.🙏Snad bude čárka vidět.Meškám cca 5-6dní.Zítra to bude přesně měsíc od poslední ms a ještě bude mít svátek moje neteřinka 😍tak snad mi to přinese štěstí.🍀Jen mě zaráží že kromě bolení prsou nemám žádné příznaky.🙄 Tak mi držte palce. Jinak vítám nováčky a přeju moc moc štěstí!!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤗
Holky včera dávali ve zprávách,že je ten správný rok na plození 🙂 a jak je tady vidět,něco na tom bude.Gratuluji těhulím a přeji hodně sil...
@andrusinka 😀Já to říkám pořád že rok 2019 bude magický a úspěšný.🤗
@andrusinka tak snad se už konečně zadaři i nám ❤️
@hasara33 ano určitě sílí.🙂
@margaret88 děkuji 😊...akorát neměla by být přeci jen silnější?
@hasara33 To se přiznám že nevím jestli má být silnější. Nejsem v tomhle moc odborník. Já jsem sama zvědavá jestli se mi zítra něco ukáže.😐Holky určitě poradí jestli je čárka v "pořádku".🙂

@monib66 není vůbec zaco