icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

marcelina14
9. únor 2019

@hasara33 jsem už jako magor 😓 Mám za sebou mimoděložní a právě mi moc nesílily testy... Doktorka mě chce vidět až v 7.-8. týdnu... Se do té doby zblázním 😖 Pořád se pozoruji, někde mě píchne a už jsem vykulená...

mariej
9. únor 2019

Tak v lékárně už čeká na vyzvednutí Maca. To jsem zvědavá na ten zázrak. Možná to k ničemu nebude, ale chci mít pocit, že dělám aspoň něco málo. Muž souhlasil taky, takže budem zobat 🤣

mariej
9. únor 2019

@andrusinka my jedem další kolo příští víkend, to mám ovulku. Taky se nemůžeme dočkat. Tento víkend musíme potrenovat 🤣💪

margaret88
9. únor 2019

@marcelina14 Silnější určitě je.☺ Mně taky přijde že u prvního těhu mi test sílil rychleji než teď

marcelina14
9. únor 2019

@margaret88 Ufff... 🙏🏻 Moc děkuji... Pořád si říkám, že už se na ty testy vyprdnu, ale pořád mi to nějak nejde 🙈

hasara33
9. únor 2019

@marcelina14 to naprosto chápu, není se čemu divit ....ale to bude ok, neboj 😊😉

radullah
9. únor 2019

@mariej taky beru Macu a upravila mi úžasne cyklus. Z nekonečných 36 dní mám 28. 🙂 A během brani jsem už 2x otěhotněla. Nikdy to teda nemělo úspěšný konec, ale i tak...tak třeba taky pocítíš změnu 🙂

radullah
9. únor 2019

@marcelina14 dva dny od sebe nemusí být nutně vidět rozdíl. Někomu to skáče až co tři dny. Takový hodně podobny test 18dpo jsem mela s dvojčatama ;)

marcelina14
9. únor 2019

@radullah Moc děkuji za uklidnění ☺️ Zkusím v pátek digital, jestli to poskočí o týden 🙈
A moc držím palce 🍀

margaret88
9. únor 2019

@radullah můžu se s dovolením zeptat...... máš nějaké geny na početí dvojčat nebo to byla "náhoda"?

radullah
9. únor 2019

@margaret88 moje mamka je z jednovaječných, takže je to v rodině 🙂

margaret88
9. únor 2019

@radullah 😀A to se říká že jednovaječné nejsou dědičný.No potěš.....já mám taky geny na dvojčata. 😱😂 Moje ségry jsou jednovaječný dvojčata od mamky z prvního manželství,babička z mamčiny strany byla z dvojčat a můj tata měl sourozence dvojčata. Ale nikdo teda dvojčata ze sestřenic a bratranců nemá.😁

andrusinka
9. únor 2019

@margaret88 doufám a chci 🙂

margaret88
9. únor 2019

@andrusinka třeba se poštěstí.😉🍀

radullah
9. únor 2019

@margaret88 Nooo a to si vem, že to byla hodně velká náhoda, protože i já čekala jednovaječná! :D
Tak ty to máš tema dvojčata pěkně prorostlou rodinu, to bude radosti jednou :D

sluckynek
9. únor 2019

@margaret88 já dvojčatka čekala bohužel jsem musela na revizi jednomu neboli srdíčko druhé odpovídalo 4tt v 10tt a jsem z dvojčat a tajně doufám že se mi dvojčátka vrátí. I moje máma je z dvojčat

margaret88
9. únor 2019

@radullah Ty bláho. 😁No né jednou. Když nebudou teď tak už "nikdy" Mě 2děti stačí.😂Nebo že by jsme chtěli ještě třetí a fakt by to byli ty dvojčata? Takže dohromady 4děti?! 😱😌😁Nechápu jak se nám to tak sešlo. Tolik dvojčat najednou.😌
I když,měla jsem kolegyni která měla dvoje dvojčata a samý holky.Oboje tuším dvojvaječný

margaret88
9. únor 2019

@sluckynek přeju hodně štěstí.🙂🍀Nám by to samozřejmě taky nevadilo. Byla bych šťastná.😌Jen když si třeba představím když by plakali obě najednou,nebo to hlídání tak mě polívá pot.😂

sluckynek
9. únor 2019

@margaret88 já bych se jen bála protože jsem z dvojčat a má sestra je na vozíku tak bych se asi trochu bála

margaret88
10. únor 2019

Dobré ráno. Dnes opět testování.Myslíte že / sílí dobře? Druhá fotka je na porovnání. Odstup testování je 3dny.

marcelina14
10. únor 2019

@margaret88 sílí krásně 🍀😍

marcelina14
10. únor 2019

@margaret88 Taky mi to dnes OPĚT nedalo 🙈

sluckynek
10. únor 2019

@marcelina14 je tam a nádherně už

margaret88
10. únor 2019

@marcelina14 To je nádherná čárka.😍

marcelina14
10. únor 2019

@margaret88
@sluckynek

Moc díky, holky 🙂 Tak uvidíme, co dál...

margaret88
10. únor 2019

@marcelina14 Seš už objednaná k dr.? Já se chystám volat koncem týdne

marcelina14
10. únor 2019

@margaret88 teď jsem podle kalkulačky 4+2, zavolám asi až příští pondělí. Byla jsem nedávno na kontrole po operaci a doktorka říkala, že kdyby se zadařilo, tak mě chce stejně vidět až 7.-8. týden.

margaret88
10. únor 2019

@marcelina14 Já si právě taky myslím že 7-8tt stačí. Já jsem dneska 4+6

jennas
10. únor 2019

@margaret88 ahojky,moc gratuluju❤ kolik dpo jsi byla na tomto prvnim testu jak je slabounka carecka??a to je citlivost 10?

marcelina14
10. únor 2019

@marcelina14 teď do té doby v klidu vydržet, viď? 🙂

Strana