Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@monib66 Veliká gratulace ke krásným výsledkům, já jdu na screening zítra tak jsem už nedočkava a plná očekávání 😍 jinak já mam pocit ze už druhý den cítím jak se ve mně mimi vrtí, ale pořád jsem si říkala že jsem asi blázen že je to moc brzy 😁
@svetluska5 Budu moc držet palce zítra🍀 Já myslim že je to možné. Mně sice gynekoložka tvrdila, že nejdříve bych měla pohyby cítit až kolem 15tt, ale já si jsem skoro jistá, že miminko cítím od pondělí (sice jen malinko a musim být úplně v klidu na zádech).
@lenulinka10 těžko říci zda je to duch nebo ryska
@lenulinka10 já teda nevidím dnes, podle me nemá smysl testovat dříve než v termínu MS nebo po ní
@lenulinka10 nevidím nic jsem chtěla napsat pardon 🙂)
@lenulinka10 ano vidím,držím kamosce palce 😉
@saminomimino moc děkuje 😊
Ahoj holky. Tak já se šťastná hlásím. 🤗Dnes kontrola,všechno jak má být. Srdíčko bije,miminko má 3,5cm a jsem 11tt.😍Bylo nádherně vidět jak si tam plave.😊 Zítra si volám na screening. Snad bude všechno v pořádku i tam.🙏
Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat. S mužem máme skoro 15ti měsíční holčičku. Druhé chceme a necháváme to čistě náhodě 🙂 Dotaz je, mám 6dni zpoždění a začala mi vytékat nažloutlá tekutina z bradavek(nikdy předtím jsem to neměla,pokud nepočítám začátek kojení) Některá zkušenosti? Nechci hnedka letět pro test a k Dr. se objednám příští týden. Děkuji 🙂
@monib66 tak i já jsem po první kontrole, 6+5, bylo i 💖, jsem moc šťastná.
@margaret88 juuuu, parada 🍀😍 Kdy máš termín porodu?
@marcelina14 Děkuji.😊 14.10 podle ms.
Včera jsem zapomněla přidat foto.🙂
@marcelina14 příští čtvrtek jdu na první screening.🤗
@margaret88 jeeee, mám také 14.10. 😍 1.screening mám 5.3.
@marcelina14 To je úžasný.🤗Nemá tam být 5.4? 😊Já mám první 4.4
@margaret88 no joooo, 5.4. 😂
@margaret88 Moc gratuluji ❤ Máš moc krásnou fotku 💕 Drzím palce, ať je miminko zdravé 🍀
@pipi_puncocha Páni, super. Moc gratuluji a přeji ať miminko hezky roste 🍀❤

@kaculik007 za jak dlouho by měla (ne)dojít ms? Taky bych ještě pár dní počkala, aby se nemusel příp.lovit duch