icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

lusinda485
1. črc 2019

@ajina17 tak to máte dobre mě to bohužel tak brzo u prvního neukázal.

balogis
1. črc 2019

@ajina17 přesně tak sem to vždy měla já.samozrejme ještě budu testovat za pár dní ale jak sem psala,tak touhle dobou už sem měla pokaždé aspoň náznak takže zřejmě nic.

ajina17
1. črc 2019

@lusinda485 tak já vím m kdy jsem otěhotněla..takže jsem věděla kdy test udělat..asi jste měla ovu déle

radullah
1. črc 2019

@lusinda485 já měla pozitivního douška dokonce 7 dní před ms (9dpo), ono je spíš rozhodující jak má kdo dlouhou luteální fázi, než kolik dní je do ms. 🙂

lusinda485
1. črc 2019

@radullah jo takhle 🙂 už chápu děkuji za info 🙂

eviicka
1. črc 2019

@sluckynek to mě mrzí, držte se.

balogis
3. črc 2019

Všechny zdravím.hlasim 3-5 dní do ms,mám to cca 29 až 31 dní,a bílo.kdy byla ovulace přesně nevím ale může to být cca 8-11 dní zpět.tak se na dovolené aspoň můžu opít 😄 mějte krásný den a těším se na vaše fotky pozitivních testů 🤗

hermij
3. črc 2019

@balogis 10 dní po ovu bývá na test ještě brzy, nejlepší je testovat až když nedorazí očekávaná menstruace. Užívej léta a zvolni ;)

balogis
3. črc 2019

@hermij já to vím no,jen to bylo nějak silnější než já

lusinda485
3. črc 2019

Tak já mám 4den zpozdenou ms a test negativní co teď ☹️

nina004
3. črc 2019

Pridavam sa do diskuzie. Tiez sa zaciname tento mesiac poctivejsie snazit o miminko. Uz dlhsie cca rok a cosi si nedavame pozor, ale zatial sa nezadarilo. Tak chcem tento mesiac vyskusat meranie teploty, aby som mala predstavu kedy a ci vobec prichadza ovulacia. Drzte prsty nech sa coskoro zadari 😊

balogis
5. črc 2019

Zdravím holky,toto je ryska?

hasara33
5. črc 2019

@balogis no popravdě já bych neřekla, že to je ryska hlavně ty tzv. rysky, já nevím kde se to vzalo, ale podle mě to je nesmysl, já jí třeba nikdy neobjevila, a že jsem se za ten rok a půl něco natestovala a použila různé testy, buď bylo úplně bílo nebo dušík .... myslím, že každá slabounká čárka je zachycené HCG, hodně slabá koncentrace, která ani nemusí souviset s těhotenstvím, ale s určitou fází cyklu ... máš už zpoždění? Jinak mě se nejvíc osvědčily mamatesty, držím palce 😊

nina004
5. črc 2019

Podla mna je to duch. Skusila by som otestovat zas o par dni 🙂

katkadoskova
7. črc 2019

Ahoj všem! Našla jsem tuto krásnou diskuzi a jdu se pripojit! Od tohoto měsíce se začínáme snažit o druhatko. Doma mame 10ti měsíční holčičku, která nám vyšla na poprvé. Ted začínám byt nervózní, jak se mam povede podruhé. Držím palce všem a rada se přidám k testování a čekání 🙂

nina004
8. črc 2019

@katkadoskova drzim prsty, aby sa cim skor podarilo 🙂

monib66
autor
8. črc 2019

Vítám všechny nové tváře 🙂
U mě je vše v pořádku, jsem v 29tt. Za 14 dní jdu na poslední větší ultrazvuk. Miminko se nám stále neukázalo a pohlaví je stále tajemstvím 😀 Já už nabrala 9kg, otíkají mi nohy a začíná mě bolet i stydká kost. Miminko v bříšku je akční a kopance jsou občas dost bolestivé, ale alespoň vím, že je v pořádku 🙂

Všem vám holky přeji ať najdete brzy své // 🍀 a těm, které už své // našly, krásné těhotenství ❤

katkadoskova
8. črc 2019

Děkuji moc. Na jednu stranu uz se těším až se to zase povede, ale na druhou se na to těhotenství ani netesim :D
monib66: otekas tedy brzo :( to te lituji. Ja u první otekla poslední měsíc a byla to hrůza teda. Byla jsem rada, ze jsem šla rodit. Hlavne ať je vše v pořádku a není to tak zle. Jinak koukám ze mas borderku :D ja je mam také! I chovam :D

sluckynek
8. črc 2019

@monib66 ani nevíš jaké máš štěstí ❤️ bříško ti sluší ať jste oba zdraví 🍀

monib66
autor
8. črc 2019

@katkadoskova To ano. I bolesti přišly tentokrat mnohem dřív. Bříško mi tvrdne i 10xdenně, čípek mám zkrácený (už 7týdnů). Tak snad se nebude chtít prckovi moc brzy na svět.
Pesan je kříženec border kolie a německého špice, brala jsem ho z bídných podmínek. Už je s námi 5 let ❤

@sluckynek Děkuji moc. Já vím, tolik vám všem držím palce, ať každá z nás má v bříšku brzy miminko 🍀❤

katkadoskova
8. črc 2019

@monib66 držím moc palce ať jste oba v pořádku a miminko nejde moc brzo. Není to nic příjemného, bolesti, otoky, ale pro ty nase deticky všechno vydrzime 🙂 ja uz se také těším až budu mit zase mrnatko v sobě (i netesim :D)

Všem držím palce, ať se všechny brzo dočkáme!!!!

kajaklark
8. črc 2019

Ahoj!😊 2 den zpoždění, snažíme se od února o prvni mimi a dnes jsem to už nevydržela a zkusila ...

nina004
9. črc 2019

@kajaklark to vyzera, ze sa to podarilo 🙂 drzim prsty

nina004
9. črc 2019

@monib66 brusko ti velmi pristane. Hlavne nech vsetko dobre dopadne a tebe aj babatku prajem vela zdravicka.

margaret88
11. črc 2019

Ahoj holky. Všechny vás moc zdravím a nováčky vítám. Bohužel jsem nestihla přečíst všechny příspěvky. Komu se zadařilo tomu ze ❤ gratuluji a ostatním držím palce.✊🍀
Já jsem v 27tt,cítím se celkem dobře. Pohlaví nevíme,bude překvapení.🙂Nohy zatím neotékají ale už mně bolí stydká kost stejně jako píše @monib66.
Dal mi celkem zabrat test na těh.cukrovku ale přežila jsem.😁Příští týden mám kontrolu tak snad budou výsledky dobrý.
Od prvního vážení které proběhlo u dr. v 11tt mám nahoře 2,5kg + k tomu určitě ještě tak 3kg ze začátku. Strašně jsem se nafoukla.
Tímto o mně hlášení končí.😀Snad jsem napsala vše.Všem přeji mnoho úspěchů. ☺

mariej
11. črc 2019

12 dpo 🙏🙏

margaret88
11. črc 2019

@mariej vidím ☺👏

nina004
11. črc 2019

@mariej ja tam ciarocku vidim a gratulujem ❤️

katkadoskova
11. črc 2019

Také gratuluji ;) je to tam 🙂

paja285
22. črc 2019

Tak ja dnes hlasim druhy den zpozdeni MS mela dorazit v sobotu, a zatim nic, takze jsem si dneska delala test a bohuzel snehobilo 😟😟 tak nevim kde se mrcha louda...

Strana