Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@katkadoskova, @lusinda485 baby ja vas obdivujem, ze vydrzite s tymi testami tak dlho cakat. Ja si tiez vzdy vravim, ze vydrzim do MS, ale neda mi to 🙂
@nina004 ja mám s tím taky problém ale vím že dřív jak 11 den mi test nic neukáže 🙂
@lusinda485
@nina004 me se taky nechce čekat. Jenže dříve se fakt nic neukáže :/ takže je to jen skoda testu. U prvního tehu mi test ukázal ducha 12dpo. Tak to zkusím zase tak nějak.
@katkadoskova @lusinda485 Som zvedava ako vam to dopadne. Drzim prsty aby boli //. Dajte vediet, ked dotestujete 🙂
@nina004 ahoj. Mám v profilu celkem 3 alba. Jedno z nich to je - Druhé miminko, je Tomášek. Tam mám popsané, jak jsem se snažila a pak těhotněla... Až do porodu 🙂
Holky ? Zkoušela jste některá lubrikační gel na podporu aby jste otěhotněli? Mám v plánu teď na srpen koupit podstupujeme ivf zatím jen injekce a plánované styky děkuji za odpovědi 🙂
@sluckynek my používáme jako lubrikační "mazivo" 5 let už jen kokosový olej... Při každém milování. Zkoušela sem. XX druhů lubrikantů a všechny mi vadily, pálily mě..., neustále záněty. Takže my ne. 🙂
@kikimaruska my právě nepoužíváme nic tak nevím jestli by mi nevadil 🤔
@nina004 to ja taky :D jeste tyden s bude jasno urcite :D. Neboj dam vědět 🙂
@sluckynek řeky jsme nic takového nezkouseli. Tak nevim :/
@sluckynek nám se vyplatilo podpořit přirozený plodný hlen místo lubrikantu 🙂 Moc jsem ho totiž neměla, vypozorovala jsem ho jen jednou za pár měsíců (ale ty měsíce se vždy podařilo otěhotnět..bohužel to nedopadlo). Nasadila jsem poslední měsíc obyčejný čaj z maliníku (tonizace dělohy) a růžové grepy (plodný hlen) - ani ne týden před ovulací a jsem 18tt :D Jestli to bylo tím, čert ví...ale stejný postup pomohl i jedné další osůbce tady ze skupinky a je jen o 4 týdny pozadu s těhotenstvím, než já 🙂
@katkadoskova kati máš nějaké pozorované příznaky? Mě dost píchá v pravém podbřišku a při prudkých pohybech taky jinak mám podbrisek podezřelé tvrdý jako jsem to měla s prvním dítětem 😁
Ahoj jmenuji se Stáňa je mi 23 doma jednu cacorku mám snažíme se od března a stále nic jelikož mám nepravidelnou ms tak to jde těžko nic nemerim žádný ovu testy nic protože ovu testy mi pořád ukazovali jedno a to samé teď mám 4 dny zpoždění na testech byli 👻 ale teď zase nic bohužel některé testy to dělají stále čekám zda dojde ms když ne jdu k Dr na vyvolání a ještě mu řeknu st mi napíše něco na srovnání cyklu 🙂 už je to nekonečné ale chci navázat na mateřskou 🙂 teď řešíme dům a tak tak třeba další měsíc bude náš 🙂 myslím si že je to tím jak jsem v nervech že kolem mě buď rodí nebo jsou těhotné 🙂 chodím cvičit abych všechno vypustila z hlavy 🙂 tak kdo teď testuje ? 🙂 Nebo (ne) čeká na ms ? 🙂
Ahoj je mi necelých 31 , mám dvě děti a teď v červenci jsme se začali snazit o třetí miminko. Dnes bych měla dostat měsíčky, snad už nedorazí, kvůli plánovanému vyšetření na magnetické rozonanci, udělala jsem si test 9DPO a byl tam duch, pak jsem testovala ještě 11DPO a opět duch, zítra zkusím ještě jednou. Byl by to zázrak po třetí, protože i předchozí dvě děti jsme počali na poprvé.
@lusinda485 v břiše me také poboliva.. jinak mam zvětšena prsa. Nikdy mi na nic nereaguji a ted jsou “připravena” :D ani u prvního tehu prsa nic. Tak to je fskt změna které jsem si hned všimla, protože opravdu je mam jinak apaticka! Sem tam zpozoruji, ze se mi udela zle. Ale ted mam zablokována zada, tak me boli ty a nemám nějak chuť sledovat, jestli mi je jeste něco. Jediné co pozoruju, tak ze mam nálady, šle fest. Na to jsem nikdy netrpěla ani v tehu a ted mam teda na manžela pivku :D a i na jiný lidi. Hned vyletim :D pak jsem zase happy. Tak uvidíme no. Musíme jen čekat. Porad přemýšlím kdy udělám test. Podle kalendáře bych to měla dostat v úterý, ale vím ze to dostávám déle tak 32 den, takže bych měla tak čtvrtek pátek. Uvidím do kdy vydržím :D
@katkadoskova já budu testovat ve cvrtek 😁tak uvidíme
@lusinda485 tak jo!!! Počkám taky, jestli to do te doby nedostanu, tak dělám test taky tak :D
@katkadoskova paráda tak aspon v tom Budem spolu😁!
Taky žačnu testovat ve čtvrtek, na 11 DPO, jako u druhého synka🙂🙃
@lusinda485 jo jo :D ale vydržet to! :D u první jsem měla vidět ducha 12dpo tak uvidíme.
Ahoj, i ja bych se rada pridala do diskuse..mam uz doma holcicku, ktere budou v listopadu tri roky. Materskou mam do konce zari. Od cervna se snazime o druhe mimi ( meli jsme zacit drive, trochu nas tlaci cas prave skrz materskou). V cervnu se nam zadarilo hned na poprve, ale bohuzel v 5.tt po pozitivnim testu to druhy den odeslo a prisla ms, silnejsi a delsi, ale jinak vse ok a u doktora jsem ani nebyla. Pred par dny prisla ovu jako obvykle, tu poznam kazdy mesic pravidelne. Dnes jsem skoncila s plodnymy dny a budu ted netrpelive cekat zda se opet zadarilo a ms neprijde..snazim se udrzet hlavu v klidu a netlacit na pilu, tak snad budou dny rychle utikat. Jinak preji vsem pohodove leto a pozitivni testy 🙂
@michaelapi ahoj vítáme te 🙂 snad se vám zadari a hlavne uz úspěšně až do konce. Tak pak hlavne dávej info kdy budeš testovat a tak 🙂 ať jsme v obraze 🙂 budeme zvedave! 🙂

@kikimaruska Ahoj. Ja som asi blba, ale nenasla som album :D Dufam, ze nam to vyjde skor ako o 5 mesiacov. My uz dlho chceme miminko, ale zatial sa nezadarilo. Snazili sme sa pilne asi 7 mesiacov, potom som musela ist na zakrok s cipkom a teraz sa snazime druhy mesiac. Uz mi to cakanie pride nekonecne. 🙂 Velmi dufam, ze sa to tento mesiac podarilo. Ale uz rano som citila, take predmenstruacne bolesti v bruchu, tak tomu nedavam velku nadej.