icon

Snažíme se o miminko - kdo taky?

natalia359
17. bře 2019

Dobrý den sem tu nova a snažíme se o miminko a nám nám to nejde :/

Strana
z2
natalia359
autor
25. bře 2019

@tinkad29 i vám držím palce

lufik123
26. bře 2019

Ahojte holky chci se zeptat snažíme se o miminko od 12.1.2019 menstruace byla 2.3.2019 ted by mě mela dojít dalsi 2.4.2019 ale měla jsem takovy pobolivani v pravem podbrisku furt na jednom místě prsa jsem měla bolavy ale ted uz je to lepší test mi ukazuje zatím negativní na bradavkach mam takovy bílí flicky ,a podbřišku myvam nekdy takovy tlaky jak kdyby ted posledni dobou jsem unavená ,kdy si mam zkusit test ? Kdyz budu mit treba 2 dny spozdeny mesicky tak jsi mam test udělat ? Děkuji za všechny odpovědi 😊😊

mimisef
27. bře 2019

@l1enka moje klientka zjistila že bude maminkou až v 6 měsíci, protože ms měla úplně normálně a žádné změny nezaznamenala ,

mimisef
27. bře 2019

@natalia359 zdravím,zatím nevím jestli nám to nejde ,snažíme se až tento měsíc ....pro mě je to jako poprvé všechno mám už dvě děti 16,12 let nevím jak to půjde teď....před tím to nebyl problém,tak uvidíme,držím palečky

l1enka
27. bře 2019

@mimisef
To ano ale kolikrát ctu recenze ze to není možné....

marselina
27. bře 2019

@mimisef taky mám doma dvě děti 13,10let.
Snažíme se od listopadu a stále nic.
Zobu kyselinu listovou tak uvidíme.

natalia359
autor
27. bře 2019

Holky je to normální ze meskam ms už 3 nebo 4 dny a pořad se cítím unavená a mám pořad hlad 😁😊☺

mimisef
28. bře 2019

@natalia359 co testik dělala jste ??

natalia359
autor
28. bře 2019

@mimisef ještě ne

marketa1218
28. bře 2019

@natalia359 Po 4 dnech vynechání už většinou test druhou čárku ukáže, mně ukázal po dvou dnech meškání 🙂 Tak držím palce.

snazimese
28. bře 2019

Ahoj holky, mam dotaz: mate nektera zkusenosti s cajem baby Radnicke? Potrebovala bych vedet, jestli se pije jen do ovulace nebo po cely cyklus. Diky za odpovedi 🙂

l1enka
28. bře 2019

@marketa1218
Chtěla jsem se zeptat mela jsem 5dni opožděnou menstruaci a ten paty den odpoledne jsem to dostala. Trvalo to 5dni a tehotensky test jsem si dělala 3den opožděně menstruace a nic tam nebylo. A včera a predevcirem mi bylo chvilkove pocit na zvracení a nezvracela jsem . a stále me malinko bolí podbřišek ale jen malo... Ne každý den ale ob den ho trošku pocituji. A dneska odpoledne jsem si dělala teh.test a nic tam nebylo..... Mohla by jste mi poradit? Zda bych mohla byt těhotná. ? Stále se s přítelem snažíme o mimo a stále nám to nejde. Děkuji za odpovědi

natalia359
autor
28. bře 2019

@marketa1218 děkuji za radu

marketa1218
29. bře 2019

@l1enka pokud je těhotenský test negativní i po té menstruaci, pravděpodobně těhotná nebudeš. Pokud by bolesti přetrvávali, zašla bych na kontrolu.

kacenka.pospi
29. bře 2019

@l1enka podle me tehotna nejsi. Tohle se mi deje kazdy mesic-psychikou si menstruaci drzim, proto si automaticky v den ms delam test a je-li negativni, srovnam se s tim, abych normalne odmenstruovala.

l1enka
29. bře 2019

Děkuji za radu... A všechny odpovědi

mimisef
29. bře 2019

Já si zkusila udělat test i když má má přijít 9.4 slaboučký 👻 tam je na fotce moc vidět není tak uvidíme,asi plasim ale ....co

lufik123
29. bře 2019

@lufik123 tak Ms my dorazila o tyden dříve
Je to tym že se treba moc pozoruji a furt myslim na to ze se pokoušíme o miminko? tak tym stresem furt na to myslim jestli uz jsem v tom. .Děkuji za rady.

l1enka
30. bře 2019

@kacenka.pospi
Ahoj tak včera jsem si dala 2sklenicky polosladkeho vina a par jednohubek a zničehonic mi začala byt zimnice a zvracela jsem snad 2hodiny. To mi nepřijde normální.Nevis z čeho by to mohlo byt? Nejsou to příčiny těhotenství?

marselina
7. dub 2019

@l1enka to už mas snad i vsugerovane.Moc se pozorujes,nech tomu čas.

Strana
z2