icon

Stále se snažíme se o miminko a nic

kopretina2408
15. lis 2017

Dobré ráno 🙂
tak jsem taky jedna ze snažilek, která už půl roku se snaží o miminko, u prvního to bylo docela raz dva, a teď né a né se zadařit :-/ člověk na to skoro ani nechce myslet, ale čím déle to trvá tím více mi to vrtá hlavou..a chtěla jsem se zeptat jak jste spokojený s ovulačními testy - zda je na to aspoň nějaké spolehnutí? A kdy s ním mám začít? Nikdy jsem to nezkoušela, tak se raději ptám 🙂 Děkuji všem a přeji hezký den 🙂

Strana
z4
leymea
15. lis 2017

@ejmate https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/ovulacni-test-je-pozitivni/
Mrkni sem, dobra diskuze a uvidis tam plno ovulacnich testu, kde je stale duch. Fakt nelzu 🙂

ejmate
15. lis 2017

@leymea no tak ta druhá je jen kontrolní, kdyby tam nebyla, tak je ten test vadný, ne?
@astyna tak to se máš, my nějak nestíháme ☹ A večer jsme tak vyřízení, že na to většinou není pomyšlení 😠

keksikova1
15. lis 2017

@leymea Ahoj, neptočítala jsem celou diskuzi, ale chtěla bych se te zeptat-psala jsi,ze je mozny,ze na někoho tyhle testy nepůsobí, jak to myslíš? Přece fungují na bázi zvyseni LH,když se nezvyši,nedojde k ovulaci,ne? Možná to blbe pisu,ale fakt se obyčejně ptam,mam totiz FSH a LH standardne hranicne nízký a ovu testy negativní. .

ejmate
15. lis 2017

@keksikova1 Já ovulaci mám a testy od Dr. Max mi nefungují. Teď jsem zkusila testy prenatal - včera první - a tam duch byl, takže čekám jestli dneska bude čárka silnější nebo ne...každopádně tam je aspoň něco. Dr. Max mi neukázal vůbec nic. A četla jsem tady diskuse, kde psalo víc holek, že jim to nic neukazuje, i když byly na vyšetření, jestli mají ovulaci a jsou v pořádku.

keksikova1
15. lis 2017

@leymea jo ale ovulace před prvním tehu občas urcite proběhla, tehotenstvi jsem pak ale měla po pregnylu .

keksikova1
15. lis 2017

@ejmate díky za odpověď! Já už prave dr Maxe taky nemam,mam nějaký ty comfort,ty prý jsou nejlepší. Ale často mi to ukazuje že sili,sili,ale úplně pozitivní tam není a nakonec čárka zmizí. Dr říkala, že ovu asi byla,ale ja fakt nevím. .

ejmate
15. lis 2017

@keksikova1 no tak ono záleží asi taky na tom, jaké množství to zachytí. Ty co mám teď zachytí i nižší hladinu luteinizačního hormonu. Dr. Max potřeboval větší koncentraci toho hormonu, proto mi to možná neukázalo nic.

leymea
15. lis 2017

@ejmate kontrolni tam je vzdycky.

leymea
15. lis 2017

@keksikova1 ano rikas to spravne.

leymea
15. lis 2017

Dr.max

leymea
15. lis 2017

Nikdy nebyla silna jako kontrolni a presto jsem otehotnela. Ale aspon jsem poznala kdy to je pozitivni 🙂

keksikova1
15. lis 2017

@leymea to pak ale znamená, že působí na všechny a holt ovulace je,nebo není, ne?

leymea
15. lis 2017

@keksikova1 ted nechapu?

pavcik123
15. lis 2017

@girli ty jsi zlá 🙂

kopretina2408
autor
15. lis 2017

@hani1234 Děkuji za názor, mě se právě nepřihodilo nic co by to otěhotnění mělo ovlivnit, tak snad se brzo zadaří 😉

keksikova1
15. lis 2017

@leymea no řekla jsi,ze na někoho ovu testy nepůsobí (tozn že někdo má testy negativní, i když ovu probiha). Pak jsme se ale shodly,ze působí na základe zvyseni LH (a když se zvedne LH,je ovulace,když se nezvedne,není ovulace =negativní test)= tozn ze fungují. Neber to špatně, ja se nechci hádat, spíš jsi mi dala naději, že ovu probiha i přes negativní testy a tak doufám a nerozumím ti😀

ejmate
15. lis 2017

@keksikova1 No já to tak mám. Sice nepoznám přesně ovulaci, ale vždycky kolem toho dne mě bolí jeden z vaječníků. Testy prenatal mi ukázali čárku, testy dr. max mi ve stejnou dobu neukázali nic 😀

keksikova1
15. lis 2017

@leymea ale už jsi vlastně odpověděla jinde,prd na to,to stejne nevyresime 🙂

keksikova1
15. lis 2017

@ejmate az dodělám ty co mám (mam tři krabičky, tak snad se na to ani nedostane) zkusím tyhle testy..Díky! 😘

ejmate
15. lis 2017

@keksikova1 no není zač. Já koukám, že pořád odpovídám na dotazy směřované jinam 😀 pardon 😀

keksikova1
15. lis 2017

@ejmate ale to vůbec navadí, právě naopak 😊 kdybych stala o soukromi,pisu IP 😊

hani1234
15. lis 2017

@girli Zírám.. Nevíte , o jak citlivém tématu se tady mluví 🙁

hani1234
15. lis 2017

@kopretina2408 Budu vám držet palce , ať se co nejdříve zadaří .

leymea
15. lis 2017

@keksikova1 ne, ja to brala ze srandy 😀 ale co si vzpominam tak jsem nekde cetla, ze na ne testy opravdu nepusobi. Ale pokud mas porad negativni tak opravdu ta ovulace nemusi byt. Ale klidne muze bejt cyklus bez ovulace. Ne vzdy ta ovulace je 🙂

ariadna12
15. lis 2017

Ja se na ovu testy vyprdla. Meli jsme je koupene ruzne a nepoznaly nic. Pak jsme zacali merit bazalni teplotu a od ni odvodili ovulaci. A byt zakladatelkou, vykaslala bych se na nemistne poznamky zen, tedy jen jedne, na pocatku diskuse, ktera je nestastna, ze sama deti nema, a utoci na ostatni.

keksikova1
15. lis 2017

@leymea 👍

aklin
15. lis 2017

Ahoj, taky uz cekame na // od brezna. Ale od rijna jsem to vzdala. Prestala jsem se merit, sledovat zpusobovalo mi stres. A taky u nas fungoval sex na povel. Pozitivni ovulace at chce nebo ne byl sex. Rekla jsem tomu a dost. Tento mesic jsme podle meli sex podle chute, davala jsem na svuj pocit. No nevim jestli z toho neco bude. Prvni dcera na trvala pres 2,5 roku. Hrozna doba. Porad jsem brecela, nesnasela jsem tehotne a maminky z kocarkami. Car mi dodal nadeji a taky se stalo, par dni pred iui mi zjistili tehotenstvi. U prvniho mi pomohlo, ze jsem to nechala plavat. A takto se snazim myslet i ted.

kopretina2408
autor
15. lis 2017

A co jít na to od lesa a mít sex každý den, to pak ovulaci nemůžu propasnout 😀 😀

leymea
15. lis 2017

@kopretina2408 staci obden a nepropasnes 🙂

kopretina2408
autor
15. lis 2017

@leymea Právě, že jsem asi propásla 🙂 jinak to není možné 😀

Strana
z4