icon

Těhotenské testy. Co si myslíte?

bublinkakocicka
8. bře 2020

Dobrý den už 5 den mám na testu plastovem intimed pěknou čárku bych řekla ale na ostatním papírkovem nic. Zítra mám dostat ms a tak vůbec nevím co si myslet?prvni 3 fotky jsou z dneska a ostatní 2 předevčírem.prsa mě bolí nic jiného.blby komentáře si nechte.jen jsem chtěla vědět jestli jsou tyhle testy špatné.

leniczka23
•
8. bře 2020

Pekna carka to.opravdu bohuzel neni, spis takovej ten nicnerikajici duch a pokud nesili, tak podle me prijde bohuzel MS. Takovou mam zkusenost..Drzim palce

alilali
•
8. bře 2020

@bublinkakocicka zatím vidím negativní test, bohužel... testuje po vynechání MS.

jipe
•
8. bře 2020

Já vidím nějaký náznak jen na poslední fotce, ale rozhodně bych to neoznačila za pozitivní test, uvidíš za 2 - 3 dny, ale spíš tam jen prosvítá ta barva

jaja01k
•
8. bře 2020

Pěknou čárku teda nevidím. Žádný z těch testů není pozitivní.

bublinkakocicka
autor
•
8. bře 2020

Aha děkuji já nechci aby přišla MS.

llluckaaa
•
8. bře 2020

Nevidím nic ☹

bublinkakocicka
autor
•
8. bře 2020

@llluckaaa nevadí

clo1
•
8. bře 2020

@bublinkakocicka ducha vidím, ale pokud už je to 5 dnů pořád stejné, tipuji to na ms. ☹

lolira1989
•
9. bře 2020

@bublinkakocicka náznak vidím,ale tyto testy jsou hrozný,ja už kdyz idem jinde mela poradne dalnice,na techto nebylo pomalu videt,skuste jiny test

astyna88
•
9. bře 2020

Bohuzel klasicke negativni testy.

balogis
•
9. bře 2020

Spíš to nevidím dobře, je to ryska

krupka3
•
9. bře 2020

Ducha vidim, ale nezda se, ze sili. Kup si GS Mamatest.

bublinkakocicka
autor
•
9. bře 2020

MS přišla ☹️

magda001
•
10. bře 2020

@bublinkakocicka Nic bych si z toho nedělala a zkusila ještě po MS test, moje maminka když čekala mne tak to vůbec nevěděla protože první měsíc měla normálně menstruaci sice to vůbec nechápu ale stalo se jí to 😏