icon

Těhotenský test večer. Nebo raději počkat do rána?

3. bře 2021

Ahoj. Mám otázečku. Co když si udělám tehotenskyntest s citlivosti 10 večer? A ráno zopakuji. Nebo mám počkat až do rána? Už mám 14 dnů zpoždění. I když to je u mě občas běžné.

katebk
•
3. bře 2021

Ahojky, to už je poměrně dlouhá doba 🙂 pokud nemůžeš vydržet, udělala bych.. Pokud jsi, určitě test čárku ukáže

autor
•
3. bře 2021

@katebk asi to půjdu zkusit a budu doufat, že mě tam nahoře má někdo rád :D

petula.bir
•
3. bře 2021

Ahojky, opožděnou ms už máš opravdu dlouho a test by měl vyjít i takhle večer, myslím si, že změna s ranní močí moc nebude ;) držím pěsti, aby se ti na testu objevilo to co si přeješ 🙂
Pak dej vědět ;)

malinkaelinka
•
3. bře 2021

Moč nemusi být vyloženě ranní, jen dostatečně koncentrovana. Já testovala večer když jsem mela teprve malé nebo žádné zpoždění ( mám cykly 26-32 dní, tak těžko určit, kdy bylo už zpoždění) a test byl jasně pozitivní.

autor
•
3. bře 2021

@petula.bir já mám zpoždění kolikrát klidně tři týdny a vždy takhle plaším :D přítel se tomu už jen směje

alokina
•
3. bře 2021

Jak to dopadlo?

malenka3
•
3. bře 2021

3 dny zpoždění a večerní test už ukázal, co měl 😄☺️

amazonkajanik
•
3. bře 2021

No holka, jestli ti to vyjde negativní (nechci strašit) tak není od věci zajít na gyndu a začít řešit, že máš takhle rozházený cyklus. Páč 2-3 týdny zpoždění je fakt dost! Protože tohle ti naopak může k otěhotnění bránit ...

jjasmina
•
3. bře 2021

Já dělala test navečer už 1 den před očekávanou ms a už ukázal pozitivitu.Jinak přesně jak píše
@amazonkajanik , řešit

kvetuska145
•
4. bře 2021

Taky bych radsi zasla na gyndu, udela ti testy a zjisti jestli ti neco nechybi a da ti leky na upravu cyklu. Mne to v poceti branilo☺️ Taky jsem mela dlouhe zpozdeni vzdy. 🤗

autor
•
6. bře 2021

@kvetuska145 na gyndu si zajdu, ale teď vzhledem k momentální situaci je to docela těžké. Potřebuji aby mel přítel v práci volno aby pohlídal syna. 9 měsíční dítě se mi v téhle době opravdu nechce tahat do města mezi lidi

loylii
•
6. bře 2021

Příspěvek zní jako dotaz od nerodičky, ze potřebuje radu. Pokud už jedno dítě mas, tak si umíš odpovědět.. tady ti nikdo lip neporadím. Proste jen porovnat zkušenosti s prvním těhotenstvím.

autor
•
6. bře 2021

@loylii u prvního těhotenství mi test vyšel hned po týdnu zpoždění pozitivní. Od synovi 4 měsíce nekojím a mám ms. A poslední dobou ho mám rozházené. Minuly cyklus jsem měla zpoždění tyden. Tento měsíc už začínám 3 tyden zpoždění a 3 testy negativní.