Těhotenství nebo stresová porucha menstruace? Vaše zkušenosti a rady
Ahojky mám 3 den zpožděnou menstruaci v den očekávání mě začalo bolet divne v podbřišku,ale jen namátkově.tt test jsem dělala je negativní ale dělala jsem i ovulační a ten mi sílí od včera ale ještě není úplně.Bolesti jsou stále ale takové jako že mi v podbřišku něco tlačí.kdxz jsem vždy před ms tak pár dní tak mě začnou bolet ze strany prsa a mám i výtok a teď prostě nic.mam teď trochu více stresu tak zda to není od toho,ale ten mám každý Měla jste to některá takové?
Vyzkoušela bych ještě test může to od stresu ,cysta a 100 jiných důvodu
Ahojky tak ovu test negativní a přidala se bolest prsa ale jen jednoho 😃MŠ stále nikde pořád mám pocit že už přichází ale nic.tt jsem nedělala.a dnes v noci mě děsně popichovalo v pravém podbřišku ale jen na chvilku.
Když už je zpoždění a byli příznaky od těhotenství tak by test byl už pozitivni udělala bych ho a uvidíte
@lencaa11 ale já nevim zda je příznak těhotenství, když před pár dny byl test negativní.mam jen zpoždění a v noci bylo to píchání v pravém podbřišku.
@lencaa11 tt negativní takže rozhodnuto přijde ms byli to jen nervy.
@lencaa11 ahoj tak ms stále nedorazila ale teď jsem si dělala test předevčírem byl negativní.tenhle není z ranní moči.co myslíš dnes 8 den zpoždění.
Tady to vypadá že test je s čárkou ale ještě bych si udělala jiný test a asi zašla k lékaři nebo na odběr krve zda je to ok
Záleží kdy byla ovulace , jestli byla v půlce cyklu , tak je test slabí , měla jsem 2x biochemko , takže mluvím ze svojí zkušenosti , samozřejmě to může být jinak . Ale jestli třeba byla ovulace dyl , tak bych to viděla nedějně 🫶
@petra166 vubec nevím kdy byla ovulace ale měli jsme manželem hodně sexu cca v době ovulace a teď ještě řešíme krizi.tak nevím co úplně dělat
Tak jsem zkusila test sluníčko a je negativní tak teda nevím.ale nikdy se mi nestalo že by mi test pepino ukazal tohle.ted teda nevím co bude bože 🙈
máte foto ? Pokud tam nic nebylo tak bych asi zašla na krev je to divní když už je HCG na jednom testu teda tak na dalším by též ukázal
@lencaa11 ano mám foto posílám zde.je to divne ale zase si říkám na krev se mi nechce nechci být zklamaná.nejaky ten příznak mám.bolesti v podbřišku častý kolem pupku hlavně
@lencaa11 tak jsem zkusila mamatest a slaboulinka čárka tam asi je posílám foto.
Když by to bylo ok těhotenství tak všechny testy jsou s čárkou ten první mi spíš přijde do šeda no o těhotenství bych řekla nepůjde možná cysta
@lencaa11 jako ten první Pepino do Šeda?je to ruzova čárka.na druhém nic není a na tomhle možná něco.uvidiime no v pátek jdu na gyndu a ještě ráno udělám test
Celkově ty testy o těhotenství moc nevypovidaji když by to bylo těhotenství tak neukáže jeden test zrovna ten který tady není moc v oblibě uvidíte co lékař ..
@lencaa11 jj uvidime děkuji.
@lencaa11 ale jaký si myslela ten šedý
@lencaa11 tak vcera jsem dělala mamatest plastovy a vyskočil duch ale dnes ráno jsem si udělala jeden jiný a na něm není nic tak fakt už nevím ,s stále nikde.podbrisek už trochu polevil jo a mám nechutenství 🤔tak fakt nevím co myslíš?
Kdyby to bylo těhotenství ok tak bych vám vyšel každý test a pokud máte nějaké zdravotní příznaky tak test by byl jasně pozitivní ( příznaky děla HCG ) zašla bych k lékaři nebo na krev
@lencaa11 těhotenství si myslím že to není ale co teda nevím,nechci jít k dr dělat blbku že plaším když nemám ms.a DÍTĚ MÍT UZ NĚMUZEme.ach jo.
@lencaa11 tak včera odpoledne jsem lehce zaspinila a od te doby nic.vzdy když spinim tak max do rana se spustí mrcha a teď nic ale třeba ještě dorazí.

Zkusila bych 2-3 dny znovu , když bude negativní tak to bude asi tím stresem