icon

Těhotenství nebo stresová porucha menstruace? Vaše zkušenosti a rady

3. led 2025

Ahojky mám 3 den zpožděnou menstruaci v den očekávání mě začalo bolet divne v podbřišku,ale jen namátkově.tt test jsem dělala je negativní ale dělala jsem i ovulační a ten mi sílí od včera ale ještě není úplně.Bolesti jsou stále ale takové jako že mi v podbřišku něco tlačí.kdxz jsem vždy před ms tak pár dní tak mě začnou bolet ze strany prsa a mám i výtok a teď prostě nic.mam teď trochu více stresu tak zda to není od toho,ale ten mám každý Měla jste to některá takové?

lujhu
3. led 2025

Zkusila bych 2-3 dny znovu , když bude negativní tak to bude asi tím stresem

lencaa11
3. led 2025

Vyzkoušela bych ještě test může to od stresu ,cysta a 100 jiných důvodu

autor
6. led 2025

Ahojky tak ovu test negativní a přidala se bolest prsa ale jen jednoho 😃MŠ stále nikde pořád mám pocit že už přichází ale nic.tt jsem nedělala.a dnes v noci mě děsně popichovalo v pravém podbřišku ale jen na chvilku.

lencaa11
6. led 2025

Když už je zpoždění a byli příznaky od těhotenství tak by test byl už pozitivni udělala bych ho a uvidíte

autor
6. led 2025

@lencaa11 ale já nevim zda je příznak těhotenství, když před pár dny byl test negativní.mam jen zpoždění a v noci bylo to píchání v pravém podbřišku.

autor
6. led 2025

@lencaa11 tt negativní takže rozhodnuto přijde ms byli to jen nervy.

autor
8. led 2025

@lencaa11 ahoj tak ms stále nedorazila ale teď jsem si dělala test předevčírem byl negativní.tenhle není z ranní moči.co myslíš dnes 8 den zpoždění.

autor
8. led 2025
lencaa11
8. led 2025

Tady to vypadá že test je s čárkou ale ještě bych si udělala jiný test a asi zašla k lékaři nebo na odběr krve zda je to ok

petra166
8. led 2025

Záleží kdy byla ovulace , jestli byla v půlce cyklu , tak je test slabí , měla jsem 2x biochemko , takže mluvím ze svojí zkušenosti , samozřejmě to může být jinak . Ale jestli třeba byla ovulace dyl , tak bych to viděla nedějně 🫶

autor
8. led 2025

@petra166 vubec nevím kdy byla ovulace ale měli jsme manželem hodně sexu cca v době ovulace a teď ještě řešíme krizi.tak nevím co úplně dělat

autor
8. led 2025

Tak jsem zkusila test sluníčko a je negativní tak teda nevím.ale nikdy se mi nestalo že by mi test pepino ukazal tohle.ted teda nevím co bude bože 🙈

lencaa11
8. led 2025

máte foto ? Pokud tam nic nebylo tak bych asi zašla na krev je to divní když už je HCG na jednom testu teda tak na dalším by též ukázal

autor
8. led 2025

@lencaa11 ano mám foto posílám zde.je to divne ale zase si říkám na krev se mi nechce nechci být zklamaná.nejaky ten příznak mám.bolesti v podbřišku častý kolem pupku hlavně

autor
8. led 2025

@lencaa11 tak jsem zkusila mamatest a slaboulinka čárka tam asi je posílám foto.

lencaa11
8. led 2025

Když by to bylo ok těhotenství tak všechny testy jsou s čárkou ten první mi spíš přijde do šeda no o těhotenství bych řekla nepůjde možná cysta

autor
8. led 2025

@lencaa11 jako ten první Pepino do Šeda?je to ruzova čárka.na druhém nic není a na tomhle možná něco.uvidiime no v pátek jdu na gyndu a ještě ráno udělám test

lencaa11
8. led 2025

Celkově ty testy o těhotenství moc nevypovidaji když by to bylo těhotenství tak neukáže jeden test zrovna ten který tady není moc v oblibě uvidíte co lékař ..

autor
8. led 2025

@lencaa11 jj uvidime děkuji.

autor
8. led 2025

@lencaa11 ale jaký si myslela ten šedý

autor
10. led 2025

@lencaa11 tak vcera jsem dělala mamatest plastovy a vyskočil duch ale dnes ráno jsem si udělala jeden jiný a na něm není nic tak fakt už nevím ,s stále nikde.podbrisek už trochu polevil jo a mám nechutenství 🤔tak fakt nevím co myslíš?

lencaa11
10. led 2025

Kdyby to bylo těhotenství ok tak bych vám vyšel každý test a pokud máte nějaké zdravotní příznaky tak test by byl jasně pozitivní ( příznaky děla HCG ) zašla bych k lékaři nebo na krev

autor
10. led 2025

@lencaa11 těhotenství si myslím že to není ale co teda nevím,nechci jít k dr dělat blbku že plaším když nemám ms.a DÍTĚ MÍT UZ NĚMUZEme.ach jo.

autor
11. led 2025

@lencaa11 tak včera odpoledne jsem lehce zaspinila a od te doby nic.vzdy když spinim tak max do rana se spustí mrcha a teď nic ale třeba ještě dorazí.