Test. Je to ryka nebo čárka?
Ahoj, prosím, jr to ryska, nebo čárka? Objevilo se to po 5 minutách.

@sudylichozrout tak jsem měla doma jeden plast sluníčko a dva papírky. Zkusila jsem plast a byl vadný 😪 takže nic nevím. Papírky si nechám na ráno.
@volfikovi to uz je po zaschnuti?
@sudylichozrout nene před, ale už takto zůstal, takže vlastně i po jen se ještě trošku dobarvil v tom druhém okénku, ale ne úplně.
Že je vadný?
@volfikovi nemyslím, že by to na to mělo vliv. Ten test nepozná jestli si ho pocurala nebo ho ponořila. Sezen další a zkus znovu. Nebo počkej až uschne. Jestli je pozitivní čárka zůstane, jestli zmizí tak nic a jestli to zůstane takhle rozmazaný, tak určitě udělat jiný. Ale ten bych udělala stejně
@volfikovi Normalne pozitivni test 🙂 a Carka je daleko silnejsi, je to desitkovy test. Jak jsem rikala, jsi tehotna 🙂 Gratuluji 🙂
@sudylichozrout
@tasimia
@miba10 holky dekuji uplne se klepu ,rano zkusim ještě jeden a snad teda bude taky čárka j,jinak me klepne . Tento byl dělaný kolem 16h odpoledne
@sudylichozrout prý to může být falešný viz moje zeď. Tak to jsem z toho jelen .
@volfikovi neboj určitě není falešný. Falešný pozitivní test podle mě neexistuje, myslím, že už to tu psala
@sudylichozrout.
@volfikovi 🙂 Drzim palce!
holky ja sem uplně pitomá , zkusila jsem ještě ted papirkovv a samozřejmě nic tam neni ,ale asi to bude tím ,že jsem hodně odpoledne pila ,nebo nevím. počkám na další do rána .
@volfikovi Vydrz 🙂
@sudylichozrout mám paniku a hysterii , omlouvám se ,že tu tak spamuju . Ale fakticky mám hrozný strach ,že tam nic nebude mě nikdy papirkové testy moc nevycházeli i u dětí mi vyšel plast . Asi mě papírkové nemají rádi :D

@volfikovi To je uplne to same, i vypada stejne. Je ze stejne fabriky.