icon

Test. Je to ryka nebo čárka?

jepi
4. čer 2020

Ahoj, prosím, jr to ryska, nebo čárka? Objevilo se to po 5 minutách.

Test. Je to ryka nebo čárka?Test. Je to ryka nebo čárka?
Strana
z3
sudylichozrout
5. čer 2020

@volfikovi To je uplne to same, i vypada stejne. Je ze stejne fabriky.

volfikovi
5. čer 2020

@sudylichozrout tak jsem měla doma jeden plast sluníčko a dva papírky. Zkusila jsem plast a byl vadný 😪 takže nic nevím. Papírky si nechám na ráno.

volfikovi
5. čer 2020
sudylichozrout
5. čer 2020

@volfikovi to uz je po zaschnuti?

volfikovi
5. čer 2020

@sudylichozrout nene před, ale už takto zůstal, takže vlastně i po jen se ještě trošku dobarvil v tom druhém okénku, ale ne úplně.

volfikovi
5. čer 2020

Že je vadný?

tasimia
5. čer 2020

@volfikovi nenamočila si ho nějak moc? Mi přijde teda rozpitý, ale čárka tam je.

volfikovi
5. čer 2020

@tasimia přiznám se, že jsem na něj nečůrla, ale strčila ho do skleničky samozřejmě opravdu jen tím testovacím koncem. Nevím zda to nebyla chyba. Čárka tam opravdu je. Vidět byla hned

miba10
5. čer 2020

@volfikovi nemyslím, že by to na to mělo vliv. Ten test nepozná jestli si ho pocurala nebo ho ponořila. Sezen další a zkus znovu. Nebo počkej až uschne. Jestli je pozitivní čárka zůstane, jestli zmizí tak nic a jestli to zůstane takhle rozmazaný, tak určitě udělat jiný. Ale ten bych udělala stejně

volfikovi
5. čer 2020

Teď sem na něj mrkla a vypadá takto

sudylichozrout
5. čer 2020

@volfikovi Normalne pozitivni test 🙂 a Carka je daleko silnejsi, je to desitkovy test. Jak jsem rikala, jsi tehotna 🙂 Gratuluji 🙂

tasimia
5. čer 2020

@volfikovi jasnee, je to tam 🙂

miba10
5. čer 2020

@volfikovi no je tam. Gratuluji 💐

volfikovi
5. čer 2020

@sudylichozrout
@tasimia
@miba10 holky dekuji uplne se klepu ,rano zkusim ještě jeden a snad teda bude taky čárka j,jinak me klepne . Tento byl dělaný kolem 16h odpoledne

miba10
5. čer 2020

@volfikovi 👍

jjasmina
5. čer 2020

@volfikovi tiše gratuluji, já si testy taky vždy dělala odpoledne, přeji ať je vše v pořádku 🙂

volfikovi
5. čer 2020

@jjasmina děkuji jestli mi zitra vyjde pozitivní tak v utery jdu na krev jako samoplatce,ale já to prostě chci vědět🙂

tasimia
5. čer 2020

@volfikovi držím pořádně palce!🍀

volfikovi
5. čer 2020

@sudylichozrout prý to může být falešný viz moje zeď. Tak to jsem z toho jelen .

tasimia
5. čer 2020

@volfikovi neboj určitě není falešný. Falešný pozitivní test podle mě neexistuje, myslím, že už to tu psala
@sudylichozrout.

volfikovi
5. čer 2020

@tasimia no pràvě, věřím lichožroutovi ,nezdá se mi to jako falešný

tasimia
5. čer 2020

@volfikovi mě taky ne. Nenech si zkazit radost!🤗

sudylichozrout
5. čer 2020

@volfikovi 🙂 Drzim palce!

volfikovi
5. čer 2020

holky ja sem uplně pitomá , zkusila jsem ještě ted papirkovv a samozřejmě nic tam neni ,ale asi to bude tím ,že jsem hodně odpoledne pila ,nebo nevím. počkám na další do rána .

sudylichozrout
5. čer 2020

@volfikovi Vydrz 🙂

volfikovi
5. čer 2020

@sudylichozrout mám paniku a hysterii , omlouvám se ,že tu tak spamuju . Ale fakticky mám hrozný strach ,že tam nic nebude mě nikdy papirkové testy moc nevycházeli i u dětí mi vyšel plast . Asi mě papírkové nemají rádi :D

rebe
5. čer 2020

@volfikovi Nedělej si testy jindy než ráno, je to sebetrýznění! Tohle rozhodně je pozitivní test, takže tiše gratuluji ❤

jepi
autor
5. čer 2020

Holky, mě z toho snad trefí. Nedá mi to a musím sem hodit dnešní. Pořád to vidím jenom já?

volfikovi
5. čer 2020

@jepi neco vidím, ale já to teď vidím všude 😂

jepi
autor
5. čer 2020

@volfikovi 😂😂 je mi to jasný, tobě potichoučku gratuluju!!!

Strana
z3