icon

Úplněk - jak ho zvládáte vy?

katule22
21. dub 2019

Ahoj holky, musím se Vám tady trochu rozepsat 🤣🤣 jako o nic nejde jen se potrebuji vypovídat. Takže teď byl uplnek ze jo a ja nevim co to je ale asi to snasim jako clovek nejak blbe. Už 2 dny a 2 noci mi je chvílemi tak zle az na zvraceni a v noci skoro nespím. Jako tak si říkám zda jsem paranoia nebo co je to uplnkem a nebo je zas něco ve vzduchu? Snažíme se o mimco to sice ano ale ani me nenapadlo ze by se mohlo zadarit. Dnes mě tak picha v břiše v pravo u pupiku ze se zblaznim. No nic tak mi napište jak zvládat uplnek vy 😊😏🤗😁

lv
21. dub 2019

To je spíš nějaká střevní viroza, než vliv úplňku

lachtanice86
21. dub 2019

@katule22 na uplnek jsem držela půst, celkem 36hodin, spalo se mi krásně. Hlad nebyl

lstuchlova
21. dub 2019

Tak ve vzduchu je kromě kyslíku samozřejmě plno dalších plynů, taky prach a jiné mikročástice 😀 ...
Vím, že na tohle ses neptala, ale takovej vliv úplňku a "něčeho" ve vzduchu je pitomost 😉

zelenaesmolda
21. dub 2019

@katule22
ja to snasim v pohode,sousedi to ale nesou dost blbe kdyz me musi kazdy mesic sundavat ze strechy,pry moc pri tom tancovani dupu a nemuzou spat :D

ariadna12
22. dub 2019

Mne se uplnek libi, rada ho nechavam svitit do mistnosti. Obcas se mi pri nem nechce spat a ziram na nej😀.

jade85
22. dub 2019

Na mě to přímo vliv nemá, ale syn mívá okolo úplňku horší spaní.

barulina
22. dub 2019

Uplnek na lidi vliv ma a to obrovsky. Obecne se desim kazde nocni pri uplnku. Lidi magori, to vim iz 13 let co delam u polocie. A uplne minto potvrdila ma dcera. Od narozeni krasne spi, ale jspundva dny v mesiici ldy.se krouti, neni rano dosytq vyspana, celkove je umrcenejsi. A vzdy v dobe upplnlu

babanci
23. dub 2019

Já hůř spím. Vždycky, když si ráno stěžuju na únavu z nevyspání, můj muž říká, no, jo, no, vždyť je měsíc jako rybí oko! A to čarodějnice nespí.😀