Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@janulejean dobře ale je to na dobré cestě 😂😂😂
@carolineg1 ja uz nevěřím ničemu dokud neuvidím srdíčko a pak neporodim . Každé těhu mám snad větší a větší strach.
@renat23 já se nemůžu dočkat testování...já to mám naopak teď mám chlapa co vím že mě podpoří takže se nebojím až to přijde tak v pravý čas a bude to úžasné
@carolineg1 mám taky super chlapa a strašně se těší až se to povede sám se chtěl snažit uz ted a ne až malému budou 2 a právě proto mu nechci dávat naději kdyz porad může přijít MS takze mu to řeknu tak v pátek nebo v sobotu a nebo možná až v neděli protože má od středy do soboty odpolední 😁
@spygy já vypozoroval že po ovulaci bolest povolí 🤗 pokud ještě bolí snažila bych se
@janulejean
@carolineg1 dobré ráno holky. Tak můj dnešní test 13 DPO. Tak snad tfuj tfuj tfuj. Ale pořád mam strašný strach ale myslim ze ten nikdy nezmizi
@renat23 no teda to krásně sílí❤️. Ty obavy naprosto chápu. Vždycky trnu zda bude srdíčko, to jsem nejvíc nervózní. A pak teda screening... Taky bude veliiiikyyy strach.
Jinak můj chlap to se mnou nějak moc neprožívá. On dokud nechodím s pupkem tak to moc nevnímá mi přijde 😅😅😅.
@janulejean presne než bude srdíčko a pak pohyby a všechny testy aby byli ok. Přeci jen už nejsem nejmladší. Ale doufám ze u nás všech tady to vyjde a dotahneme to spolu do zdarneho konce
@janulejean
@renat23 Ahojky hej mě se zdál dnes úplně Krásný den, přišla za mnou holčička, jmenovala se Barunka a říkala že je moje a že se na mě moc těší 🥰❤️
Ale zatím můžu jen čekat
@renat23
@janulejean trochu vám závidím
@carolineg1 to je krásný, však se neboj ještě pár dní a ono se to tam taky ukáže. 🌷🌷🌷
@renat23 ten můj to protiva víc jak já 😂😂😂 já jsem dnes kolik? 4dpo?
Vlastně ovulka byla cca 23 DC a dnes jsem 28 dc
@renat23 co myslíš mohlo by tam v neděli už něco být?
@carolineg1 dneska by si tedy měla být 5DPO a v neděli by si měla být teda 10 DPO takže uz by mohlo být něco videt. To čekání je vážně strašné, chce to co nejvíc se zabavit a nemyslet na to pořád. Proto jsem to ani příteli neříkala takhle nemám čas na to pořád myslet kdyz pořád něco děláme ale horší že zítra už jde do práce na odpolední a to pak vůbec neutika ikdyz syn me nenecha byt v klidu ale jeste si s nim nepokecam. A strašné me uzira na jednu stránku že o tom s nikým nemůžu mluvit, ještě že tady mám vás a můžeme to prožívat spolu ❤️
@renat23 Taky doufám ve zdárný konec. Dcera mi před pár dny řekla: mamííí za rok budeš mít miminko. A já na ti čučela jak puk 😅, třeba je jasnovidec.
@carolineg1 To je krásný sen a věřila bych že to jen sen nebyl, ale vize ❤. Jinak taky si myslím že v neděli by už něco mohlo být. A vy máte vybrané jméno Barunka 😀?
@janulejean právě že jo :D což byla sranda
@renat23 tak já mám furt co dělat, fotoateliér, focení mám každý den, mladší dceru doma...je toho dost
@janulejean tak syn po mě akorad tak skáče takze ho trochu krotim kdyz me boli bricho 😃 no oni třeba maji nějaký 6 smysl jako zvířata ty to prý taky poznají. A máš nějaké příznaky krom bolení a pichani bricha?
@carolineg1 ale myšlenky stejně jinde vid a zvlast pak ty dny neutikaji
@renat23 No asi nějaký 6 smysl mají...protože poslední dobou se mi několikrát stalo, že dcera řekla co se stane další den ačkoliv to na plánu nebylo. Třeba: zítra přijde balíček, zítra přijde strejda a tak. A ono se to fakt stalo. Takže si už říkám že to není možný 😂. Jinak příznaky krom píchání nemám...a dneska dokonce zatím klid. Příznaky jako nevolnost mívám vždycky až později, až tak 7 tt. Ty nějaké další máš? 🙂
Holky, kdyby to klaplo..jeli by jste na dovču do Chorvatska? Máme jet s rodinou 9-17.7 na Rab. Určitě bych se optala doktora co on na to, ale přemýšlím nad tím. V těhu jsem nějaký problém nikdy neměla, jakože bych krvácela nebo tak. Nepočítám teda zamlknuté těhu a vývojovou vadu...to ovlivnit nešlo. Tak si zas říkám že doma na zadku sedět nechci že.
@janulejean me vždycky bolela prsa a ted zatím nic pokud to neni tim ze jsem pred 3m přestala kojit , jen mě bolí břicho a občas mě pichne. Tak to asi má vážně nějaké zvláštní schopnosti, tohle se normálně nevidí 👍
@renat23 no ne mě pořád bolí podbřišek..ale že by se něco dělo se říct nedá 😂😂 tak teď jdu zase pracovat a do soboty jsem v práci procesu

@renat23 já když měla biochemko tak ta čárka nebyla tak silná....nemám s tímhle zkušenost když už je čárka taková ❤️