Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@carolineg1
@janulejean tak holky dnesni testování opět mamatest a ne úplně z ráni moči. Už z to ví i přítel, ted uz je to snad skoro jisté 14DPO ❤❤❤
@renat23 wau no ty máš krásnou dálnici! Já dnes 12 DPO a já takto. Dnešní tam je focen čerstvý 🙂. Tak snad budu mít za dva dny už taky dálnici 😅.
@janulejean úžasný je vidět jak krásně sílí, ted uz fakt můžu gratulovat. Horoskop fakt nekecal 🥰🥰🥰
Ahoj, přidávám se k vám. Jsem 2 dny po ovulaci a vyčkávám. Nelibila by se vám uzavřena skupinka, kde bychom mohly sdílet testy, a která by byla prehlednejsi a nemohl by si v ní číst každý? Nebo vám to lépe vyhovuje tady na fóru?
Holky gratuluji. Vy se máte. 🙂 ja teprve dnes nebo zítra bych mela mit ovulaci.
Při prvním těhotenství jsem to věděla hned,protože jsem pracovala v ambulanci a nechala si udělat hcg z krve ještě než to bylo na testu 😄
@renat23 gratuluji a tiše závidím
@janulejean taky super 🤗
@renat23 a už se ti ten 9 dpo něco slaboučkého ukázalo? No co ti budu povídat, plány o testování jsou hezké ale kdo ví jestli to doopravdy zvládnu vydržet testovat jen jednou do MS 🙈😅 testy mám doma právě také takže hlava bude pracovat a bude zvědavá 🙈😅 tak uvidím jak to nakonec zvládnu nebo podlehnu 😄
@carolineg1 my budeme jednou velká rodina, já dceru ve střídavé péči a přítel 2 dcery s bývalou partnerkou takéve střídavépéči, tak teď by to chtělo toho kluka 😁
@spygy tak můj nynější manžel děti nemá 🌸
@spygy taky jsem to tak měla chudak chlap :D
@renat23 tak mě dnes bolí bricho a do toho i křížové bolesti a prsa jak před ms, to je hrozný to čekání
@carolineg1 a kdy budeš delat test?
@carolineg1 tak to jestli nevyjde tak uz nevim. Moje je to 4 tehotenstvi a poprvé co mě zatím neboli prsa. No další čekání bude na kontrolu k doktorovi
@carolineg1 no jasně že jo, ať to můžeme dal prožívat všechno spolu
@renat23
Ráda bych moc moc
Jo a objednala jsem 6 ks mamatestu
@carolineg1 no já si dneska byla vyzvednout 4 balení protože pilulka ma 1+1 zdarma a me uz asi budou k ničemu, ale já stejně pro jistotu budu testovat jeste kazdy den aspon do neděle
@renat23 já asi taky dnes 6dpo ještě nic ale pojedu každý den ....ono my už se snažíme dlouho tak mám zas divný pocit když se vám všem zadařilo že jsem to zas přenesla na vás....😂🍷
Vím že 6 DPO je kravina testovat, ale měla jsem poslední test...teď počkat až dojdou mamatesty ale je fakt že u druhé jsem měla 10 DPO tohle teprv

Dobré ráno holky, pokud mohu, připletla bych se vám sem. Jsem dnes 7 DPO a 25DC 😇 musím říct, že touha testovat je obrovská, ale držím se držím je ještě brzy, ale uvažuji nad víkendem, to už bych měla být 10/11 DPO 😄🙈 To čekání je snad nejhorší. 😅 Cykly mívám dlouhé 32 dnů takže MS "ne"čekám příští čtvrtek. BT zatím stoupá tak snad se udrží. Je tu někdo kdo má od ovulace stálé pobolívání v podbřišku chvíli po stranách pak uprostřed? Já to tak mám, každý den párkrát denně slaboučké pobolívání nic hrozného, akorát tedy včera jsem měla silnější až mě to překvapilo, ale ustoupilo to a zatím od večera mě nic nebolí. 🤷♀️ Vůbec mi nejde do hlavy co by to mohlo být, že se to drží od té ovulace (ta byla potvrzená digi Clearblue testem i klasickým). 🤔
Projela jsem celou diskuzi a těm, kteří mají už dušíka na TT potichoučku gratuluji. 🌷