Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@niki_28 chci vydržet do neděle myslím ale že u tebe už by něco jít vidět mohlo zkus
@carolineg1 zatim chci vydrzet, minimalne do soboty nebo nedele, pak uz za sebe asi nerucim, uvidim 😅 🙊
@carolineg1 to mas z dneška? Tam vidím ducha na tom spodním
@renat23 ne to je u druhé jak jsme to měla
@carolineg1 tak to bude i teď
@renat23 dnes ten spodní nic teď počkám na mamatesty
@renat23 ani duch
@carolineg1 neboj však se taky dočkas. Jsi šikovná, krásné fotky ❤️
@carolineg1 neboj taky to vyjde...zatím buď ráda za klid a ze jsou holky samostatné 😀 ja mam ted období,kdy si to fakt užívám. Syn je už samostatný v rámci možností, bývá u tatinka ob vikend,takže já mám s přítelem vikend pro sebe. Ale na miminko se tesim a oddalovat to nemá smysl, navíc už mi bude 33. Jen mám strach z te únavy, to bylo vážně strasny, první týdny jsem padala na hubu, výkyvy nálad, nechutenství. 🙄 a kila hore. Ale stojí to zato no. 🙂
@markiiska tak já mám teda výkyvy nálad a únavu už teď a nechuť k sexu....nevím čím to asi to vedro jak je
@carolineg1 taky mě disti bolí jakoby podbřiško
@spygy no ale to mívám i před ms ale do té mám cca 9 dnů...
Podle apky teda...
@carolineg1 jako bys popisovala mě, bolesti v podbřišku od ovulace (i když ty mívám normálně jen ne hned od ovulace) únava, nechuť k sexu a nálada jak na horské dráze 🤣
@niki_28 kolikrát denně brečíš? :D
@carolineg1 tak to mě naštěstí netrápí, spíš jsem taková chvílemi bezdůvodně podrážděná a nevím důvod 😅🙈
@niki_28 a kolik si DPO teda
@carolineg1 7 DPO
@niki_28 tak testnem v neděli ráno?
@niki_28 ikdyz já budu asi každý den teď 😂😂😂
@carolineg1 😂 rozumím ti, já se zatím držím zuby nehty, v neděli dám určitě echo s TT 😁 držím palce! 🍀
@niki_28 já taky
@niki_28 věřím že to vyjde...
@carolineg1 nezlobila bych se, doma mam uz jednu holcicku 3 roky takze sourozenec by prisel v ten spravny cas, zvlast i kdyz se budeme kolem podzimu stehovat do domku takze by vsechno prislo perfektne nacasovane ❤ tak uvidime, uvidime kdy se zadari 👶 a jak se zatim drzis s dnesnim testovanim? 😅
@niki_28 dnes netestuje cekam na testy 😂 objednala jsem 6 ks mamatestu tak pokud dnes přijdou jsem 7dpo takže od zítra....
@carolineg1 take pojedu na mamatestu a kdyz se dve \\ objevi mam tu projistotu pripraveny digi clearblue pro potvrzeni tak doufam, ze BUDE potreba ho vyuzit 😂 jak dlouho se vlastne snazite? My teprve druhym mesicem a doufam, ze cerven bude stastnym mesicem pro nas vsechny tady 😇
@carolineg1 jinak krasne fotky z foceni, jsi sikovna 😍
@niki_28 no my už rok a půl 🤗 ale nechce se mi šílet s ivf lem když jsme oba v poho, chlap jen menší počet spermií vyzrálých ale z toho nedělám vědu koupila jsem ten conceive aby ty vyzrálé zvládali protože jsem nepozorovala ovulační hlen.

Holky prostě tento měsíc nám to vyjde všem co tady jsme tečka...❤️