Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@carolineg1 to uz může být těhotenský 🍀
@renat23 to má i hlen? 😂😂😂 Mě se líbí jak každý říkal že to moc hrotim ale že to má i hlen nevím 😂😂
@niki_28 taky mam koupený clearblue 😀 ten jsem ani u prvního nezkoušela. Tak jsem ho teď musela mít.😀 a ted teprve jsme zkoušeli první měsíc, kdy jsem věděla že mám ovulaci. U prvního syna to vyšlo hned. Tak jsem zvědavá, jestli to bude taky hned. Ale pokud ne tak mi to nějak zatím vadit nebude. 🙂nejlepší je to nějak nehrotit.
@carolineg1 a rok a pul si hlidas ovulaci? Tak držím palce ať to tentokráte vyjde😊
@markiiska
@niki_28 holky ted sdilela znama od chlapa fotku karimatky jak jede na festak spát pod širák, což by bylo ok kdyby nebyla ve 12tt, jako nevím jestli nejsem přecitlivělá, ale v tu ranu mi to přišlo hrozně nezodpovědné, je mi po tom asi prd, ale v tu ranu by se ve mě krve nedořezal. Je to typ holky že prostě no a co jsem těhotna nic se na mem zpusobu života nemění. Minule si mi stěžovala že chuděrka nemuže pít :(
.....Ovulku si hlidam rok a pul ale až před měsícem jsem zjistila že ji mam až 20 DC a víc :D vždy sem posledni ovu test dělala 19 dc a pak si řekla že ovulaci asi nemam :D
@carolineg1 Taky jsem těhotná spala ve stanu na kariho máti. Ale na fesťák pod širák bych teda taky nešla. Jedna věc je hlasitá hudba a druhá to že může teda pěkně prochladnout...Ale víš co je zákon schválnosti. Ona bude mít celý těhu v poho...a ostatní co se hlídají a jsou opatrní pak řeší různé fuj věci.
To je sranda...moje kamarádka má termín v prosinci na vánoce, dneska jsem zjistila že sestra má termím přelom leden/únor. A jestli to vyjde i mě tak březen 😀. No to by byla sranda. Ještě aby otěhotněla moje další sestra.
@janulejean ja třeba rodim všechny děti dřív 37+1, 37+2, 37+5 a Eliasek se narodil 23.12. ve 23:33 takze to byl krásný dárek ale Vánoce v porodnici se zákazem navstev uz nikdy . Takze jsem ráda že mi termín vychází na 4.3 takze únor to jistí 😄 a kdy se chystáš k doktorovi? Vůbec nevim na kdy se objednat
@janulejean mě nejde ani o to že bych se hlídala taky jsem chodila poslouchat hudbu a fotila asi do 7 ho měsíce ale bála bych se prochladnutí teda
@renat23 já mám první 37+1 a druhou 34+7 🙂
@renat23 zavolej si řekni kolik si DPO a on ti napíše termín tak aby tam ideálně bylo už i srdíčko
@janulejean spíš ona je taková že ji je to totálně dvě že je těhotná ona by nejraději aby to bylo dvojpohlavni ať si vybere ...
@carolineg1 takze taky žádný termínovky. A jak byli velký?
Viki 3150g 49cm, Honzik 3150g a 50cm, Eliášek 3610g a 52cm. No fakt nevim kolik by měli kdyby byli do termínu 😱😄
@carolineg1 ja byla vždycky hned a minule asi 14 dni po vynechání ms a to uz srdíčko bylo takze to asi taky nějak tak naplanuju na 11.7. Jako že takovou dobu mám čekat než budu vědět? To zase budou nervy
@renat23 2.20 obě....😂😂😂
@renat23 mě bolí to břicho teď proměnu celé...jako by i žaludek. Jak to máš ty?
Koukam, že všechny děti tady chtěli na svět driv. Ja rodila 36+1 akutním sc. Ani jedna kontrakce😀
A ze zvědavosti holky odkud jste?
@renat23 já jestli budu tehule tak dcera mladší má narozeniny 10.7 a ona chce hodně sourozence...no já bych ráda věřila že to vyšlo ...
@carolineg1 jo me taky občas bolelo bricho jako celý a mela jsem i průjem jeden den, takže to fakt může být k těhu
@renat23 dcera byla týden před termínem, takže 39 týden. A měla 51cm a 3100g. Jestli si to dobře pamatuji 😅. Jinak já bych si zavolala asi už v pondělí a domluvila se. U dcery jsem tehdy byla hned a už byla vidět dutinka. Minule jsem šla až v 8tt aby už bylo srdíčko. Teď bych chtěla jít zase hned, hlavně proto abych se domluvila kvůli štítné žláze. Po potratu jsem jsem měla lehce zvýšené protilátky nad limit, tak si to chci nechat hlídat. Nevím jestli mi to bude hlídat gyndař a nebo mám jít za obvoďákem. Navíc nevím jestli mě nebude chtít od sám víc hlídat.. No uvidíme.
@renat23 ale taky k PMS to si asi moc nevyberes než budou \\
@carolineg1 no já to budu mít krásný dárek k narozeninám které mam 23.7 a to je i náš svatebni den takze sice nebudu moct pít ale mimi je mnohem přesnější a strašně se na něho těšíme. Takze možná to oznamime právě na té svatbě ❤️
@carolineg1 nj ale to je docela brzo na PMS
@renat23 já ti to hrozně přeju teď tady bulim u malých lásek 😂😂 holky pokud máte fb tak mě najdete jako Hana Brabcová 🤗 fotografka
@renat23 to sice ano ale to moje tělo si posledních pár měsíců dělá co chce, třeba si posouvá ovulaci jak chce 😂😂😂
@carolineg1 na malé lásky se raději nedívám... Taky bulím😅
@renat23 mám balíček pro nastávající maminky...jo a fotíme i svatby 😂😂😂

Ovulační hlen mám asi dneska 😂😂😂😂