icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
carolineg1
autor
23. čer 2022

@janulejean já nějak teď brečím že všeho 😂😂 sem hrozná citlivka a ani nemusím být těhotná mě vše dojímá..

renat23
23. čer 2022

@carolineg1 moc děkuju 😘❤️ ja u nich bulela včera tak jako pokaždé. Jen ja vzdy přijela do porodnice a hned šla rodit, a teď naposled příjem 23:13 a 23:33 byl na světě už jsem myslela ze ani nepojedeme ještě že to máme cca 10 min byli jsme tam snad za 5 min. Ani mi nestihli napsat všechny papíry. Takze je tam vždycky lituju jak tam dlouho trpi

renat23
23. čer 2022

@carolineg1 ja myslim ze jsi z daleka a uz mame vše zařízené ale děkuji

renat23
23. čer 2022

@janulejean tak ja taky zavolám v pondělí a uvidime na kdy mě objedná vzdy bylo něco vidět a naposled i srdíčko, strašně se těším až ho uvidím i mám strach aby bylo vše v poradku

carolineg1
autor
23. čer 2022

@renat23 jezdím i na druhý konec republiky 🤗 😉 no holky já vám ty dálnice moc přeju, jen bych už ráda taky měla pozitivní testik

renat23
23. čer 2022

@carolineg1 uz jsem si tě našla na FB. Kdybych nemela uz vše zařízené ráda bych tě využila ale takhle nechci rušit

janulejean
23. čer 2022

@renat23 pro mě je vždycky zlom To srdíčko. Do té doby jsem hrozně nervózní. Blbé je že 9-17 jsme na dovči a to by zrovna už mohlo být. To budu trnout až se vrátíme zda je vše ok. Když jsem totiž měla zamlklé těhu tak to právě bylo v létě a já tak nějak mám v hlavě pocit jak kdybych za to mohla já. Tehdy jsem totiž byla dost na sluníčku a tak si říkám jestli jsem se nepřehřála. Doktor říkal že je to blbost, ale prostě hlava no.

renat23
23. čer 2022

@janulejean za to nemůžeš ty, ale příroda uz to tak zařídila. Mimi nebylo v pořádku tak odešlo, je to mnohem lepší než kdyby se narodilo a trápilo se celý život. Právě že aspoň na dovce na to nebudeš tak myslet a pořádně si to užiješ s rodinou a uvidíš jak to uteče. Bud na sebe opatrná ale vis jak tehotenstvi není nemoc

markiiska
23. čer 2022

Tak to je dobrý.. někdo u Malých lásek brečí a ja se vzdy divím a šklebím a rikam si ještě ze jsem tohle nemusela zažít🤣 jinak ten čas a zvědavost je hrozny. Ja dnes 1. DPO. Budu muset počkat dlouhooo.

renat23
23. čer 2022

@markiiska no to si ještě počkas ale ono to uteče uvidis a pak už jsem budeš dávat fotky s // ❤️

janulejean
23. čer 2022

@renat23 Já vím, děkuji že jsi to tak pěkně napsala ❤. Hlava je hrozná věc. Budu na odpoledne stejnak chodit s malou na apartmán a jinak budu hlavně pod slunečníkem. Jen teda občas dám paddleboard, ale nebudu to přehánět. Jinak mě vychází stejný termín koukám, taky 4.3.2023 😂. Tyjo to by se mohla narodit na manželovy narozky, ten je 22.2.. Dcera se narodila na tchánovy narozeniny, tak by to bylo pěkně vyrovnané :D :D ...

janulejean
23. čer 2022

Jinak já jsem z takové prdele...Senetářov. Je to půl hoďky od Brna.

spygy
23. čer 2022

@markiiska já taky, tak budeme čekat stejně 😁

renat23
23. čer 2022

@janulejean pritel ma nároky 21.3 tak skoda že to nevyjde a dcera 8.2 to je zase moc brzo. Jj poslední MS byla 28.5. Bud fakt opatrná at někde nespadnes. Jinak si to užívej na plno

janulejean
23. čer 2022

@renat23 Jo to sedí s tou menstruací. Jen ovulace byla nejspíš 14.6 podle bolestí 🙂 . Budu opatrná jak to půjde. Ona Tchýně mi zabaví dceru a já budu mít lehárko 😂. Tam se o ni všichni budou prát...

renat23
23. čer 2022

@janulejean ja měla ovulku prave asi už 8.6 podle bolesti a podle kalendáře vycházela na 11.6. Ale to už je teď jedno hlavne ze tam jsou // ikdyz asi v sobotu budu porad lítat na WC jestli se nerozjela MS. Ale po těch dálnicích jsem teda už klidnější protože ten skok na testech byl fakt veliky

renat23
23. čer 2022

@janulejean to je právě taky fajn že máš pak čas na sebe a na manžela. My jedeme na svatebni cestu na Hlubokou ale i s mrnousem a strašně se těším že zase na par dni vypadneme. Pak ještě na pár dní se všemi detmi do Ostravy hlavne do Dinoparku. Starší děti ma u sebe ex tak je to takové složité

janulejean
23. čer 2022

@renat23 Jeee do Hluboké se už taky nějakou dobu chystám. Ještě nikdy jsem tam nebyla a musí to tam být nádherné! Jen to máme celkem dálku tak se mi tam nechce táhnout. A jak píšeš skok na testech je veliký, tak taky doufám že MS nepřijde 🙂

renat23
23. čer 2022

@janulejean taky to máme cca 3,5 hodiny ja tam kdysi byla na otočku jen před zámkem ale ted tam jedeme na 5 dni tak chceme i na Lipno a proste si to užít, snad nebudou tropy abychom ty výlety zvládli a hlavne tu svatbu. Dělala si dneska test? U mě stejný jako včera, ja asi budu testovat do neděle

carolineg1
autor
23. čer 2022

@renat23
@janulejean holky mě ted vsude na fb skáče tehotenské focení, věci pro minimko a to na to nekoukám
:D

renat23
23. čer 2022

@carolineg1 to je známéni, tak moc ti preju aby vám to vyšlo ❤️

janulejean
23. čer 2022

@renat23 Já miliju Český Krumlov. Před dcerou jsem děkana Djku a jezdila jsem tam hravat občas do klubu. Vždycky jsem si to proudloužila na víkend a procházela si to tam. Nádherný město! Jinak Lipno taky supr. Tam jsme byli na té stezce korunami stromu a dolů jeli na kolobkách. Já dnes test takto. Zatím sílí a testovat bych taky chtěla tak do té neděle. Jen v sobotu jedeme do kempu na Vranov, tak budou horší podmínky 😅.

renat23
23. čer 2022

@janulejean do Krumlova se taky chystáme, proste romantika . No hezky ❤️ to jsou fakt skoky ne ob den ale každý den, fakt krasny

carolineg1
autor
23. čer 2022

@janulejean holky vy jste boží fakt obě ❤️😂

carolineg1
autor
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
23. čer 2022

@renat23
@janulejean mám z vás radost

renat23
23. čer 2022

@carolineg1 díky, sak se za pár dní přidáš pevně v to věřím 😘

carolineg1
autor
23. čer 2022

@renat23 no já taky :D už aby to bylo

carolineg1
autor
23. čer 2022

@renat23
@janulejean holky máte nějaky nápad jak to oznámit tatínkovi?

renat23
23. čer 2022

@carolineg1 my si tady na tohle nehrajeme, ted jsem za ním přišla dala mu test a rekla " tady máš tu splasenou spermií 🤣 "

Strana