Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@renat23 tak nějak u nás 😅
@renat23 no já jsem právě četla různé šikovné oznámení ale já mam pocit ze pobezim ještě s mokrým testem 😂😂😂
@janulejean já myslím že.pokud se zadaři tak ten test ani nestihne uschnout 😂😂😂
@janulejean
@renat23 holky já sem si říkala že aby mě to nelákalo jelikož ty testy ještě nedošlo pojedu s dětma dnes večer k našim a budu tam chystat nějaké věci na focení...ať se zábavním
@carolineg1 presne tak jsem co se tam ukázali dálnice tak jsem běžela na co čekat. Nj nejlepší je nějak se zabavit. To už to nějak trvá to uz bych jela někam do lékárny nebo drogerie abych měla na zítra testy
@renat23 já vím že zítra přijdou, mám zítra akci na svatojanskou noc takže určitě program zítra mám
@janulejean na lipne jsme byli minulý rok, tam to bylo super. 😍hodně jsme se vyblbli
@renat23 splasenou spermii🤣🤣dobrý
A jinak ja jsem přímo z Brna🙂
@carolineg1 oznámit bych chtěla nějak, aby to bylo překvapení. Poprvé jsem to nějak neřešila,ale teď bych to chtěla asi všechno jinak. Teda....jestli budu mít co oznamovat😅🤣ja už si to planuji a zatím nic nevim😀😀
@markiiska nápodobně jediné co mám je píchání v břiše a občas v oblasti jizvy a vaječníků...taky si to už maluju tu reakci 😉
@spygy prostě se snažte furt ,😂😂😂
@carolineg1 tak to určitě 😁🤣
@niki_28 wow paráda, úplně super moc přeju ať sílí
@silvia239 tahle diskuze to přitahuje 😂 já teda tvrdím že je to mnou protože pokaždé když se s někým bavim tak do měsíce otěhotní 😂😂😂
@niki_28 moc pěkná čárka na 9DPO. Tak držím pěsti ať sílí 🙂
No koukám teda😄😃zatím samé pozitivní zpravy😅 ja si počkám na testování do příští neděle,to budu mít 11DPO. Příští týden se stěhujeme, takže hlavu zabavim lehce. Pořád je co dělat. No tesim se😀 tak kdo další?
@carolineg1 tak to aby sme rozprúdili nejakú debatku a dám vedieť či funguje 😂😁 ty si koľko dpo?
@janulejean
@renat23
@carolineg1 holky děkuji, snad bude vše v pořádku a bude sílit 🤞❤
Holky já věřím, že vám ostatním se také druhá čárka ukáže, tenhle měsíc má něco prostě do sebe 🍀☺
@janulejean testovala si i dneska? Já jo a rozdíl tam trochu je, takže zítra asi vážně nedorazí 🥰
@silvia239 8 DPO dnes
@carolineg1 kedy testuješ? 😁
@renat23 jojo testovala, ale přijde mi podobná jak včera 🙂. U tebe je vidět rozdíl 👍. Zítra mám prostě nesmí dorazit.

@carolineg1 já také věřím že se k nám brzo přidáš 😘. Jinak minule jsem oznamovala tak že jsem to namalovala na kamínek. Tentokrát jsem mu ukázala hned první test. Je to blbí ale dokud nebude jisté že je vše ok, tak to nebereme úplně vážně.