icon

V CARu rovnou řešit, proč se nám nedaří nebo počkat?

biedronca
19. dub 2018

Je nam s pritelem 27 let, snazíme se o 1 mimi rok. V lednu SP bez revize. Zadné vyšetrení (folikulometrie, hormon. profil atd) nemam za sebou.

Ja postupne vyzkoušela vše - listovka, kontryhel, fertiprona, delam ovu testy, začala jsem cvičit Mojžišovou na rehabilitaci, ted Drmek......

Máme zadanku na spermiogram, a ted řeším základní ROZHODNUTÍ. Půjdeme na něj do Eurofertilu v Ostrave (IVF centrum). Při výsledcích rovnou se objednat na vstupní konzultaci a začít to rešit proč se nedaří a spustit ten kolotoč vyšetření .... ? Kdyz uz tam budem, vzít to jedním vrzem?
Nebo udělat jen a pouze spermiogram a nechat to třeba 3 měsíce uplně volně přírodě, nesledovat, netestovat....?

Strana
z2
biedronca
autor
20. dub 2018

@knoflikarka Dekuji, EuroFertil zatim vyhral,ale osobní zkusenost zatim zadna. Je pravda, ze ty zakladní vysetrení - hlídání ovulace, horm. profil tam bych podstopit moohla, aspon ten nejuzší základ. takze pockame jak dopadnout vysledky ze spermia a hned se tam objedname na tu vstupní konzultaci.

jednaholkaa
20. dub 2018

@biedronca No, me je 37, tak proto ty 4 mesice. V tvem veku to je samozrejme jina 🙂

biedronca
autor
23. dub 2018

Jsme objednání na spermiogram na 30.4 a pak na první vstupní konzultaci na 14.5 i s partnerem, a budou i vysledky podrobné ze spermia. Prosím bude to jen hodinové povidání nebo i gyn. prohlídka? Zrovna to vyšlo tak ,že bych cca to měla +/- dostat okolo toho 14.5

dreana
23. dub 2018

@biedronca prvni urcite. pokecate a domluvite na dalsim postupu 🙂

jednaholkaa
23. dub 2018

@biedronca Ja jsem na prvni vstupni konzultaci sla 3 den menstruace aby me mohli rovnou nabrat krev na hormonalni profil. Moc nevim o cem si tam bez toho budou s vami povidat.. jenom o spermiogramu? Ten mel pritel dobry, takze na tohle uz jsem sla sama.. Udelali me rovnou i gyn. prohlidku.

biedronca
autor
Autor odpověď smazal
biedronca
autor
23. dub 2018

@knoflikarka Noo tak jsem se rozhodli, ze na tu vstupní konzultaci po vysledcíh spermiogramu půjdeme. Jsem zvedava co nas ceka,ale rekla bych dle reakcí,zkusenosti ze hormon. profil, folikulometrie, krev ..? No pustili jsme se do kolotoče...

Strana
z2