V jakém věku jste měly třetí dítě? Rady starších matek.
Devcata,
v kolika letech jste meli tretiho prcka? Otazka spis na starsi matky teda.
Diky
V 36.
35
35, měla jsem to jako strop
Třetí v necelých 32, čtvrté těsně po 35. narozeninách.
35 (ctvrte 38)
Teď čekám.. Ve 30 😂 ne úplně plánovane, svihame to jak Baťa cvicky, ale tak, což, možná je to lepší.
Můj věk při porodech takhle: 22, 24, 29 a 32
Ale osobně si myslím, že tyto dotazy na věk maminek stejně většinou moc nepomohou - poněvadž každý člověk má tak odlišné podmínky a okolnosti (osobní postoj a přání nevyjímaje), že se fakt nedá obecně paušalizovat, v kolika letech mít kolikate dítě 🙂 🍀
33
Ve 26
První ve 20 , třetí ve 37 letech.
32
35
38
36
35, Horní hranice u me byla ... 35 😀 (chtěla jsem napsat 39 ale ne, po třetím dítěti naběhl stop stav a ten trvá. 35.
Teď 35 a konec, už mi tělo říká stop.
U mě byl do 35.treti máme teď v mých 34letech.
37. a už fakt stačilo.... moje nervy...a energie a vůbec celkově kodice... ☹ vybralo si to svou daň, nemalou
36, čtvrté 39, je to ale znát na těle, už to čtvrté bylo dlouho a chybí někdy energie
Třetí neplánovaně narozené teď v červenci měsíc po 39.narozeninach.😉
Deti nar. ve 25, 27, 29 a ted bude cca do mesice posledni ve veku 31 let.. A hlasila jsem muži totální stopku.. tohle posledni tehotenstvi me totalne vystavilo takze moje telo proste hlasi ze ma dost a to me samozrejme jeste ceka kolotoc v podobe vetsiho zahulu v prvnim roce po porodu..
Bude mi 41kdyz se miminko narodi
první 27 let po IVF, druhé 30 let po IUI, třetí přirozeně ve 35 letech, ale nedopadlo to dobře..
Říkám si, že takový ten strop je 35 - 37 let..
36
Třetí 33 a čtvrté v 35... Já mám strop 40 let.
V 35,5 jsem měla třetí ( první v necelých 27 a druhé v 28). Strop byl 36, takže to vyšlo ( snažit o dítko jsme se začali v 34, po jednom neúspěchu se povedlo). Moc ke 40 už bych nešla.
Třetí (a poslední) ve 37. Další už bych si nenechala, to vím zcela jistě (je mi lehce přes 40)
Prvni ve 22 letech a treti ve 34 letech. A ja ani moje telo by jsme uz vic nedali. Po poslednim tehotenstvi a kojeni mam zhuntovana kolena-udelala se mi artróza a zuby lecim jeste ted....Uz bych dal nesla. Ale to je moje zkušenost. Jsou i starsi maminky a uplne v pohode
Dvě kamarádky mají první ve 40, jiná bude mít třetí ve 41, život to někdy zašmodrchá.

Třetí 37 a čtvrté 42.