V kolika letech první dítě? Vdaná nebo svobodná?
Ahoj holky ,
jen tak by mě zajimalo.
Kolik z Vás bylo svobodných maminek a v kolika jste měli své první dítě?
1. Dite ve 25, vdana, vystudovana. Jo a po 10 letech vztahu, rok po svatbe 😇
prvni dite v mych 31 letech (svobodna s druhem), druhe dite 33 (stale se stejnym muzem a svobodna),ted cekame treti-je mi 36 ( v unoru jsme se vzali,takze vdana- stale se stejnym muzem 🙂)))
Svatba srpen 2015 (22 let) a dcera se narodila listopad 2016 (24 let)
Udělala jsem si vyšší odbornou, pracovala (to už teda při studiu), vdala se a otěhotněla 🙂 myslím, ze je lepší mít školu, pracovat, vytvořit si zázemí (to teda v případě plánovaných děti, ne naplánovaných, tam to musí byt ficak) 🙂
Svatba 27. První dítě 29.
Ahojky u nas spolu 6let,manzele jsme zatim 7mesicu a v listopadu mam termin porodu 😉 jinak me je 27let a nase prvni ditko
je mi 45 let,svatba 2002,první dítě v 35 letech ,drruhé ve 38 letech
Svatba 24 let, nyní čekáme prvni mimco (26 let) ;)
Otěhotněla jsem neplánovaně ve 20, jako těhotná se vdala, porodila ve 21 letech jako paní.
Kdyby se nestala nehoda, chtěla bych se před počátkem snahy o dítě určitě vdát. Přijde mi ve všech aspektech lepší, když se dítě narodí do sezdaného páru.
svatba 2009 - 25 let
1.dcera 2010 - 26 let
2.dcera 2012 - 28 let
3. pravděpodobně syn 2017 - 33 let - stále stejný tatínek 🙂
První dítko ve 23letech, vdaná (po 3letem vztahu). Nyní jsme oslavili 5let od svatby a 8let spolu a plánujeme druhé mimčo🙂
Syn se narodil v mych 27 letech a svatbu planujeme na pristi rok. 🙂
Prvni dite v necelych 29, vdana temer tri roky🙂
Vdávat se budu, když mi bude čerstvě 32, tak doufám, že první dítě stihneme ještě před 33 🙂
vdaná, syn se narodil když mi bylo 27 let (přesně rok a měsíc po svatbě 🙂 )
Ve 20 letech jsem se vdávala a teď ve svých 22letech porodím své první miminko 🙂 s manželem jsme se vzali po 6letech je mu je 28🙂
Předloni jsme si řekli, že zkusíme dítě. Když to nevyjde, vezmeme se (mě bylo 32), když to vyjde, bude svatba pak. Vyšlo to napoprvé ..... takže ve svých 33 letech jsem rodila. Svatba bude letos (bylo mi 34) a bojuju se zdravotními problémy. Takže netuším, jeslti bude i druhé. V každém případě, když teď plánujeme svatbu, tak za sebe doporučuju vzít se před prckem. Prcek je báječný, skvělý, hodný.....ale veškeré přípravy se prostě komplikují, zpomalují (jen objet s pozvánkami trvalo s malým víc než týden, přitom ve 2 bychom to zvládli za víkend).
To jen takový postřeh 🙂
Mrňous se narodil den po mých 27. narozeninách a 3 dny před prvním výročím svatby. 🙂
Prvorozený se narodil, když mi bylo 23 a byla jsem vdaná.
První dcera 3 dny před 27 narozeninami.... druhá dcera 6 dní před 32. narozeninami
Vdávala jsem se ve 25 letech
první a jediné dítě ve 29 a rovnou single matka 😀
Svatba ve 30 letech, dítě ve 31 letech přesně 9 měsíců po svatbě🙂
prvni v 26 a vdana, druha v 36 a vdana podruhe
Prvni dite po svatbe -jeste 3 tydny a bude s nama a je mi 31, po 2 letech od svatby a soucastne 8 letech vztahu. Dalsi je v planu za 2 roky (33), treti za 4 roky (35:.
svatba 2012-33let, první syn 2013-34let, druhý syn 2015-35 let, třetí syn 2017-37let, stále stejný manžel, jsme spolu 17 let, z toho 5 let manželé 🙂
Ja mela prvni ve 20 letech, svobodna se stalym partnerem. V tu dobu jsme spolu byli uz 8 let
První dítě po necelých třech letech vztahu. Mě je 26, příteli 34. Nejsme ani zasnoubení a asi nikdy nebudeme - oba jsme z nefungujících manželství, takže nějak po svatbě netoužíme.
Svatba v červnu 2014 (27 let), první dítě v květnu 2015 (28 let), druhé dítě čekáme v září (30 let) ... a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty :D
Prvni ditko ted v 28, ale tehotenstvi uz probehlo drive..bohuzel neuspesne.. Ted tri roky ve vztahu s tim, ze on by si me klidne vzal.. Ja se vdavat nechci 😁 takze prej mozna za dva-tri roky.. Kdyz budu chtit.. 😍😁 jestli spolu vydrzime 😊😉
Já měla prvního ve 21. Svatba byla, když mu byl rok 🙂.

@valeriem Nějak jsi ta data popletla, ale připisuji to pozdnímu času. 😉