V kolika letech první dítě? Vdaná nebo svobodná?
Ahoj holky ,
jen tak by mě zajimalo.
Kolik z Vás bylo svobodných maminek a v kolika jste měli své první dítě?
34 let, vdaná, čekáme první dítě 🙂
Svatba 27, miminko 29, druhy miminko 31
Svatba ve 27, první dítě ve 28 (1,5 roku po svatbě)
5 let chození, 2013 svatba (mně 25), 2017 1. dítě (mně 29) ❤
Svatba 2012 (19 let)
První dítě 2014 (22 let)
Druhé dítě 2017 (24 let)
První- 26 let, teď čekáme druhé, je mi 28.
Svobodná, jsme spolu 12 let
Syn se narodil, když mi bylo 26 a příteli 35 (byli jsme spolu téměř 4 roky). Druhé dítě chci až po svatbě, které se dočkáme snad už letos (mně je 29, příteli 38 a synovi 3 roky). V září se chceme vzít a hned potom začít pracovat na druhátku.
6 let vztahu, rok manželství no a v září bude první miminko, je mi 25 🙂
Svatba byla asi po 8,5 letech chození s manželem, v mých 25 letech, takže vdaná
1. dítě ve 30 letech - teď má 2,5 roku (tedy po 13,5 letech vztahu)
2. dítě máme čas do mých cca 38 let (ideál tak 36-37, pokud se nám nezadaří, tak jedno máme 🙂 )
Bydlíme spolu od 2006 (19 let)
Svatba - říjen 2015 (28 let)
1. dítě - říjen 2016 (29 let)
Svobodná, s partnerem jsme spolu 11 měsíců a jsem v 5tém měsíci těhotenství 🙂 bydlet jsme spolu začali po 14ti dnech vztahu. Svatba bude po postavení baráčku, na vlastní zahradě, cca za 3 roky 🙂
Jo a je mi 25 😂
@dokument tak jaký by to bylo kdyby to nebylo, to jaksi nevymyslim😀 a ty taky ne. Jasný, ze když žena rodí první dítě po třicítce, tak prostě nemá s čím srovnávat. 😉 a to že síly rapidně ubývají, to je jasný. To je příroda. Kde jsou ty časy kdy jsem proparila celou noc, ráno sla rovnou na zkoušku a do práce jakoby nic 😉 prostě mít decko před tricitkou a po je rozdil, a velikej. Nikdo z nás nemladne 😎
V čerstvých 27 čekáme s manželem první =) nejspíš chlapečka=)
svatba - 23 let,
1. dítě - 25 let, 2. dítě 27 let... 7. dítě - 39 let ( se stejným manželem to spolu zvládáme 19.tý rok 😉 )
Vdávala jsem se po krátké známosti ve 22 letech, dítě dva roky po svatbě. Koncem dubna máme stříbrnou
@viiny Skoro stejný blázen, jako já 🙂. Ale to je dobře, máme si od života vzít, co sám nabídne..
Nam se dcerka narodila kdyz nam bylo 21,5 a 26,5 😀 ... ted jsme spolu 7 let a svatbu mit budem pry az si chlap doplati vse co je treba.... no ja mu na to ale vite co... 😝
1.miminko se nám má narodit 13.5, zatím svobodná (jsme zasnoubeni, nechtěla jsem svatbu v zimě 😀 ). Spolu jsme 2 roky 🙂 Svatbu zatím neplánujem, nejspíš až příští rok.
@odula To mi povídej, člověk šel do práce a měl ještě teplý boty.....🙂
Tady to mas za celou CR od roku 1950 do 2015. Do roku 85 tam neni uvedeno, jestli je svobodna nebo rozvedena, asi se to tehdy jeste nesledovalo. Nevim. A jsou to samozrejme prumery, takze kolem prumeru se nachazi zpravidla nejvetsi mnozstvi pripadu a extremy na obe strany jsou mene a mene caste (cim vic se vzdaluji od prumeru). Akorat nevim, jestli jsou to vsechny porody nebo jen zive narozene deti, to se tam ale urcite doctes 🙂
https://www.czso.cz/documents/10180/49554504/13...
Dalsi statistiky jsou tady:
https://www.czso.cz/csu/czso/demograficka-priru...
Oba 31, svobodni.
A tohle je pro tvou otazku asi jeste lepsi
https://www.czso.cz/documents/10180/32846217/13...
ale zas tam nemas rodinny stav
@magdalenax Přesně tak, a jsem za to moc ráda 🙂 klape nám to spolu skvěle, máme stejný pohled na život a oba se na prcka moc těšíme. Jsem šťastná 🙂

brali jsme se 24.7.2010 (přesně po 3 letech vztahu) to mi bylo 22, manželovi 25, syn se narodil v mých 24letech,manželovi bylo 27, dcera se narodila když mi bylo 27 a manželovi 30...