icon

Vás názor na Mamatesty

veronika8808
23. únor 2019

Ahoj.
Snazime se o mimi od července 2018.V srpnu se zadarilo, s MS odešlo. Pak se zadarilo minulý měsíc a zase to s MS odešlo.Po MS jsem byla na kontrole a děloha čistá, vše ok. Teď mám do MS asi tak den. A já přemýšlím, jestli mám ještě nějaký zbytek hcg z minulého měsíce nebo co, tak jsem zkusila více testu. . Mamatesty mi hází pěkný duchy, Max opravdu dušiky a pepino noc. Co myslíte? pepino nic.

Vás názor na MamatestyVás názor na MamatestyVás názor na MamatestyVás názor na Mamatesty
kac9
23. únor 2019

Ahoj, pepinem se teď vůbec neřiď, má hrozně málo barviva, ukazal mi až když na ostatních testech byla dálnice 😁 testovat a porovnavat různé testy je hloupost, každý test má jiné množství barviva a jinak se vybarví... ale zdá se mi, že mamatest sílí, takže bych šupajdila k dr pro utrogestan 😊

veronika8808
autor
23. únor 2019

@kac9 pro utros jdu v úterý. Když jsem volala na gyndu tak mi sestra říkala že podle těch posledních měsíčku a po ty kontrole už to žádné zbytkové HCG nebude. No tak se nechám překvapit. Právě jsem zmatená z těch Maxu jak je všichni vychvaluji jak pěkně ukazují a mě ukazují slabeji než mamatest

makronka222
23. únor 2019

Carka tam je akorat 21.2. Zbytek jsou rysky. Ty carky musi byt vic u sebe. Testuj az po vynechani, nebo si kup jiny.

dzogobela
23. únor 2019

Zbytkove hcg to uz 100% neni. Na mamatestu je celkem pekna carka. Drzim palce.

kac9
23. únor 2019

@veronika8808 Je fakt, že já měla raději Maxe, mamatest mi vždy hrozně vybledl, ale to je asi o tom, co vyhovuje konkrétnímu člověku, jinak dusika máš na obou mama... je dobré je přiložit k sobě, aby bylo vidět, že je čárka ve stejném místě a u pepina se dělá čárka hodně nízko 🙂 za mě je to na dobré cestě, držím palce 🍀

veronika8808
autor
30. bře 2019

@kac9 ahojky. Tak se nám zase zadarilo a hned jak byla carka na testu jsem volala doktorce. Od pondělí beru utrogestan. Je to opravdu začátek, 4+6 ale na testu konečně pořádné čárky. Tak už to snad konečně dotahneme do zdarneho a úspěšného konce 🙏

nita1984
30. bře 2019

@makronka222 to nejsou rysky. Pokud by byly, tak by mym ryskam bylo už 14tt 😉

kac9
30. bře 2019

@veronika8808 Juuu, tak to moc gratuluju 😍 já jsem dneska už 14+5tt letí to jak blázen 😊 také jsem brala utrogestan, pak i silnější prášky, věčný strach po dvou potratech.. teď už pomalu začínám věřit 🙏 tak hodně štěstí a příjemné těhotenství bez problémů přeji ❤🍀