icon

Vitamínu pro podporu otěhotnění

veronika8808
18. říj 2018

Ahoj holky.
Brali jste při snažení nějaké vitamíny popřípadě jaké?

petulejan
•
18. říj 2018

Zinek,selen,magne,jinak nic nezabralo 😉

tercasv
•
18. říj 2018

Femibion 1 🙂 Měsíc a půl před vysazením HA, povedlo se na poprvé, zda to až tak pomohlo, nevím. Prášky jsem brala 9 let 🙂

sunflowerr
•
18. říj 2018

Kyselinu listovou, víc nic. Ani tehotenske vitaminy jsem nebrala. Jen pak na predpis od doktorky Magnsesium.

leniczka23
•
18. říj 2018

nic..ani u jednoho..ale.hludala jsem ovulaci pomoci testu.

nicol22
•
18. říj 2018

Nosifol, Gynex a směs sušených bylinek na podporu otěhotnění, že který jsem si dělal čaj.

mmmarinaaa
•
18. říj 2018

Myslím si, že je to hlavně o psychice.. já po celé těhu pouze listovku.. ze začátku 800 a teď 400 termín mám za měsíc a půl.. a vše ok..

sheala
•
18. říj 2018

půl roku před snahou o mimčo jsem vysadila HA a pila kontryhel na srovnání cyklu, nasadila listovku a první měsíc "snahy" (vlastně spíš nehlídání se...) bylo hotovo 🙂

veronika8808
autor
•
18. říj 2018

Díky za rady. Jj, je to hlavně o psychice. Snažíme se půl roku. Jednou z toho biochemicke tehu. Léčila jsem se se sníženou funkci štítné žlázy tak v pondělí jdu na krev a koupím tu listovku.

miba10
•
18. říj 2018

Fertility blend 👍

nikinu
•
19. říj 2018

Já beru na doporučení Dr nosifol 😊

kachna001
•
19. říj 2018

@veronika8808 listovka ani femibion ti k otehotneni nepomuzou, jsou to jen vitaminy, ktere pripadne potrebujes, kdyz otehotnis, pro miminko... brát je určitě ber, ale nic od toho nečekej... k otehotneni muzou pomoct bylinky jako kontryhel, ale na nej bacha, může rozhodit cyklus, popř třeba gynex kapky

matkacekatelka
•
19. říj 2018

Kyselinu listovou, jinak nic, žádné vitaminy pro těhulky. Pila jsem Vincentku na doporučení gyndařky......dodnes vlastně nevím proč, nikdo jí nepil v těhu🤔🤔🤔 ví to někdo? Jedla sem hodně ovoce, zeleniny a dvakrát týdně ryby😀

veronika8808
autor
•
20. říj 2018

@kachna001 to jsem teď hodně četla že Kontryhel může rozhazet cyklus což bych nerada protože MS mám pravidelnou po 27-28 dnech

hanulkaha
•
20. říj 2018

Ja pouze kyselinu listovou a obe tehotenstvi napoprve 👍

hasara33
•
20. říj 2018

@veronika8808 kyselina listová, vitamín E na doporučení gynekologa (já i manžel) a zdravější životní styl hlavně 😉 hodně štěstí