Vlaštovičky se rozrůstají
tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂
Evi, tohle je taky dílo a děda jako bonus.
Ale znáš to, když miluješ, tak musíš něco přehlídnout. Potají pořád doufám, že jednou nový baráček bude, podle našich představ.
evi kde je guma??? 😀 já jí nevidím 😕 😕 😕
a tamto s razítkem mi nejde ☹ 😠
Holky, já pouštím Táďovi dětské písničky z youtube a asi se mu to líbí, protože se tam, tak vesele převaluje 😉
mury,
žádná guma není, to vygumuješ tím razítkem. Klikni na něj, pak najeď na místo, kde chceš něco zkopírovat, třeba na zkoušku na oko, zmáškni ctrl a pravé tlačítko myši, popojeď si na místo, kam to oko přeneseš a dej enter 😉 jde to?
jo jo už to jde hurááá 😀 😀 děkuju 😵 😵
😵 Mury, seš šikulka 😉
mury,
není zač, samotnou by mne zjímalo, co ten program všechno umí, já používám tak 10% 😀 😀 😀 😀 😀
ale tohle razítko je super, spoustu fotek zachrání 😀
jo a u žehličky si můžeš nastavovat, jak moc intenzivně to vezme, to je také dobré si hlídat.
evi s tou žehličkou jsme na to přišla 😉
právě chtěla bych umět vše 😀 😀
ale ted mám 3 programy 😕 😕 v jednom dělám koláže ve druhém neco jiného a ted tenhle 😀 😀 😀
a koláže děláš v čem? že bych manžu ukecala něco mi stáhnout?
evinko myslíš že kdybych ti poslala fotku tak bys mi jí takovou udělala?až budeš mít čas 🙂
dráčku, klidně 😉 🙂 písnu ti do ip mail
evi v picase 😉 pošlu ukázku 😀
a manžel mi tu hlásí: alespoň bych se nemusil fotit já, když ti holky pošlou fotky 😀 😀 😀 potvůrka moje 😉
mury,
pošli 😉 🙂
evi je to picasa 3 😉 je dobrá na videa i koláže 😉
super mury, manžel jde na to 🙂 😀
http://picasaweb.google.cz/marketfzs/Videa#5318...
tady máš video i s hudbou ho pust 😎
evinko poslala jsem jí ale jsem tam hnusná tak se nelekni 😀
ahojte holky,len vam chcem napisat,ze vam drzim vsetkym palce,uz sa vam to krati....o chvilku budete mat svoje stasticka v naruci....strasne rychlo to leti dracku,evanek.... 😵 drzte sa holky statocne!!!
mury,
to je krásný... už mám ten program stažený 😉
dráčku,
kecáš, sluší ti to tam... 🙂
v pondělí ti ji pošlu, dneska mám manžu doma a za 20min mu končí formule, tak se k tomu nedostanu 😉 zítra ti pošlu variace, musím si k notebooku připojit myš a to jde jen v sousedním pokoji 😀
diddi,
díky, jsi naše dobrá víla, jak vždycky nakoukneš a pohladíš 😉 😉 😉 🙂
evi a ted dělám další sama pláču 😅 pak vám to pošlu 😉
to je dobře že to máš to je také sranda 😀 😀 😀
mury,
akorát mi to přijde spíš na pořač fotek nebo ta videa a to ani jedno zatím moc nevyužiju. Ale hezky by se v tom dělala vánoční přání k narození miminka 😀
evi já v tom dělám jen ty koláže a ty videa 😉 nic víc 😉
Evanek,kazdy den vas citam,od zaciatku,aj predchadzajuce vase temy....ver mi,velmi ma boleli tie nestastia....hlavne teraz mao...a v mysli vas vsetky podporujem,lebo viem,ze tuzba mat deticky,je pre zeny ta najsilnejsia...aj ked ten boj je velakrat tazky,dlhy a najbolestivejsi....nakoniec to vsetky vyhrate...v to proste verim!!!....aj moje dievcatka sa narodili po tazkom boji a za pomoci clomhexalu,a proste verila som v to,ze raz budem maminkou,ako ma teraz volaju 😵
evinko děkuju akorát mám dnes bříšku nějaké divné 😀 na osattních fotkách byla vidět jizva tak mám jen tu 😝
dráčku,
jizva neva, to jde vyretušovat, klidně jich pošli víc, já na to kouknu, co půjde 😉 🙂
diddi, 😉 🙂
holky, končí formulky, takže manže je zas můj, tak se loučím 😀 😀 😀 ... papa večer

kači,
já si to právě pamatuje, v 1996 roce jsme s tehdejší láskou koupili stoletý domeček z vepřovic, to bylo dílo... od té doby jsem vděčná za byt 😀 😀 😀
mury,
já v zoneru nejvíc používám: úpravy- vylepšit obraz-úrovně.... to většinu fotek naprosto rozzáří
😉