icon

Vlaštovičky se rozrůstají

evanek77
18. kvě 2009

tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂

kackark
15. črc 2009

Mimi, musíš si ho lépe vychovat 😀 😀 😀

mar26
15. črc 2009

Dobré ráno,

jaspi nebude...fakt se jí nechce,ale bouřku jsme neměli,to až teď ráno,mě vzbudila v krásných půl 9...poo dvou nocích na nic,zase jedna co stála za to 🙂

Marti jsem zvědavá, jak se ti bude cvičení líbit 🙂

Kačko, hm smažený sýr je ňamka, ten fakt můžu..já tu mám ještě lečo a taky ještě palačinky ze včerejška...ohřáté jsou taky ještě dobré 🙂

kackark
15. črc 2009

Marti, tak to si taky pochutnáš 😵 Pořád na Tebe moc myslím a přeji Ti, ať se Natalinka umoudří. Kdy máš jít zase na kontrolu? Jinak Tě naprosto chápu, že Tě rozhodilo, že nebudeš se svým dr. rodit. A i to s manželem a jeho dovolenou, moc mě to mrzí. Snad Ti to Natálka vynahradí rychlým porodem 😉

mar26
15. črc 2009

Kačko na kontrolu jdu v pátek a domluvíme se co dál. Jsi hodná, dneska už je mi líp, i když to s manžou mě pořád mrzí...s doktorem trošinku taky,ale říkal,že za dva roky to určitě vyjde 😀
No a když se neumoudří,tak s tím taky nic neudělám....prostě ta příroda si to zařídí vždycky podle sebe a jen my hlupáci si myslíme,že můžeme řídit jí 😀

dadunka
15. črc 2009

Jéééééé, Ba už má Olivera! 😵 😵 😵 😵 😵 Móóóc gratuluji a hlavně hodně zdravíčka oboum. 🙂

kackark
15. črc 2009

Marti, jsem ráda, že to dneska vidíš v lepším světle 😵
Ahojky dadu, jakpak se cítíš ty? A co Tadeášek, už se k nám nechystá? 🙂

mimina321
15. črc 2009

mar ja moc držím palce,aby si mala ten pôrod do piatku 😵
baby ten moj graf bt je o ničom,zase z toho nič nebude 😒 čo už
a na obed spravím cestovinkoví šalát a zajtra bude čína 😵

kackark
15. črc 2009

Mimi, hoď sem odkaz a neházej flintu do žita 😉

mimina321
15. črc 2009

daduka ahoj už si dávno nepísala ako sa máte?

mimina321
15. črc 2009
kackark
15. črc 2009

Mimi, už jsem si to našla a nevypadá to špatně. Neboj, všechny ti moc přejeme //, tak to musí konečně dopadnout 😉

kackark
15. črc 2009

Jsou nízké, protože měříš velmi brzy, ale oproti těm předovulačním jsou krásně vysoké. A jestli jste se snažili kolem ovulky, tak hlavně nic nevzdávej 🙂

mimina321
15. črc 2009

kači ste moc zlaté 🤐 🙂 ale asi skôr nabudúce.....

mimina321
15. črc 2009

kači no vkútiku srdca nevzdávam 😅 😵

kackark
15. črc 2009

Myslím si, že tvoje těhotenské teploty ani nemůžou přesahovat 37, když měříš tak brzy a hlavně dokud nedorazí MS není nic ztraceno 😉

dadunka
15. črc 2009

Kačko, Mimi, ahoj 🙂 Cítím se dobře a nezdá se mi, že by se Táda někam chystal, jinak jsem už druhý týden z nemocnice doma a čekám a čekám... 🙂

Mimi, opravdu to nevzdávej, viděla jsem tolik krásných // z cyklů, které se zdály naprosto neovulační a nemožné k otěhotnění.

Kačko, tak už máš půlku za sebou viď, koukám, že jste taky vybrali Tadeáška 😵

Nevíte, jestli Ba začala rodit spontánně nebo jí to vyvolávali? Ovulovali jsme tenkrát v listopadu úplně ve stejný den. 🙂

mar26
15. črc 2009

mimi opravdu grafík zatím vypadá krásně, vůbec na výšku teplot nekoukej,ale na graf jako takový. Já měla předovu tak 36.4 a moje těhu teplota 36.9.....tak že oproti tobě žádný rozdíl, v podstatě to máš stejně 😉
Moc držím palečky,aby ty teploty takhle krásně vydržely!! A brzy byly // 😵

dadu myslím,že Ba se to rozjelo samo 🙂

evanek77
autor
15. črc 2009

krásný den vlaštovičky,
mar,
přesně jak psala jaspi, u nás byla mega bouřka, tak jsem si říkala, že dnes budeš v porodnici, ale ráno mne z toho vyvedl manžel, kdy se s pohledem na vymetenou oblohu oblíkl do bíle košile i kalhot a pak mi nešťastně volal z prahy, že tam vypadá uprostřed deště jako idiot 😀 😀 😀 U vás je holt to počasíčko posonuté...
tak snad se natálka do pátku rozmyslí sama, už se na ni všichni moc moc těšíme 😉 😉 😉 😉 😉 😉
moničko,
moc moc gratuluji k oliverkovi 🙂 🙂 🙂
mimina,
grafík pořád může překvapit 😉

kackark
15. črc 2009

Dadu: z toho, co mi Monča psala, jsem chápala, že rodila spontánně 😉
Tadáška v podstatě vybral manža, nelíbilo se mu, co jsem chtěla já (Vojtíšek, Matýsek) a teď jsem si tak zvykla, že bych vůbec neměnila. A ani žádného Táďu v okolí nemáme, tak to bude snad v pohodě 🙂

Evi, ahojky 😵 Chudák manža.

mimina321
15. črc 2009

dakujem bambulky moje 😵 no uvidíme ako sa to ukáže...
mám poumývané dlážky,ešte riad a už len oddychujem 🙂 s vami 😉 v práci je teraz fajn,ale koníkovať nemôžem a to mi chýba závisláčke 😀 😀 tak si vás trochu užijem aspoň teraz

kackark
15. črc 2009

Holky, včera jsem nechodila asi 10km, tak teď bolí nožičky, ale Táďovi se to strašně líbilo, pořád kopal. A Bessinka ta byla v sedmém nebi, skály, voda, prostě ráj pro ní.

http://www.turistik.cz/cz/kraje/pardubicky-kraj...

Takhle krásně tam bylo 😵

kackark
15. črc 2009

Mimi, je dobře, že to máš v práci v pohodě, kdyby si tam chodila s odporem, bylo by to horší.

mimina321
15. črc 2009

kačka no bolo to všeliaké už som aj chcela odísť,teraz ked sa to utriaslo je tam fajn
kači mali ste nádhernú túru 🙂

jaspina
15. črc 2009

Já tady dnes nemůžu být - přijel šéf.. čeká na poukazy, ale jakmile si je vezme a odjede, jsem tu jak na koni 😀

kackark
15. črc 2009

Je to moc dobře. Myslím si, že je to základ, když si v pohodě v práci, že se pak líp těhotní. Přece jen tam člověk tráví víc než dost času 😉

kackark
15. črc 2009

Jaspi, už se těšíme 😵

evanek77
autor
15. črc 2009

kači,
krása 😉

mar26
15. črc 2009

Kačko tak to musel být krásný den s takovou procházkou 😵

Evi no jo,máme tu dnes bouřku za bouřkou

kackark
15. črc 2009

Jé, tak to u nás je zatím krásně, ale určitě to taky dorazí ☹

Bylo tam vážně moc hezky a ten chládeček 😉

evanek77
autor
15. črc 2009

u nás je bez mráčku úplně tropicky, už o půl sedmé ráno mi bylo v tričku venku vedro 🙂

Strana