icon

Vlaštovičky se rozrůstají

evanek77
18. kvě 2009

tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂

sarlotta
21. črc 2009

Farmi zkus priesniztze... obklad na krk... ten pomáhá od bolení v krku perfektně.

sarlotta
21. črc 2009

Holky děkuju za palečky.. trochu se bojím, ale na revizi jsem musela 2x a bude to podobné... ta narkoza.... kdybych nešla tak se budu rozčilovat každý den a jednou bych stejně musela.

jaspina
21. črc 2009

Mar - četla jsem to jedním dechem!
Farmi - to je silnější Alpa - a myslím že v lékárně bude, někdy i v drogerii. Jo a ty čepy tahám taky seřízlou špilkou - kdysi jsem si ji nechca málem probodla, to bylo krve 😝 Nevěděla jsem, že mandle tak krvácí.. 😝

strouzek
21. črc 2009

taky jsem to zhltala jedním dechem jako jaspi. hlavně že je vše v pořádku a nebyli větší komplikace

šarlot těch 15-30 minut to jde, budu na tebe myslet, já byla na sále přes 4 hodiny, nebylo to jako při revizi , dali mě na dýchač který za mě dýchal ale přežila jsem to a dneska se tomu směju jak jsem byla vyjukaná.

mar26
21. črc 2009

tercie děkuji, je fakt,že porod asi sám o sobě těžký nebyl, ty křížovky byly fakt peklo...ale šla bych do toho hned znovu za ten poklad v postýlce 😵

Evi tý jo už 23tt...vám to holky letí 😵 a už se těším na další //

už jsem dostala propouštěcí zprávu atd. a Natálka měla APGAR 10,10,10 🙂

strouzek
21. črc 2009

já nevím co to je apgar?? 😅 to víte jedinec bez dětí

sarlotta
21. črc 2009

mar je to šikulka... takové skóre jsme taky měli🙂)) Je opravdu moc krásná... dívala jsem se na fotky 😵

mar26
21. črc 2009

stroužku to je hodnocení stavu dítěte po porodu..hodnotí se barva, dýchání atd a je to po narození, pak myslím po pěti minutách a po deseti a nejvíc je 10 bodů za jedno hodnocení

šarotko taky byl Kryštof šikula a má šikovnou mamku 😉

farmarska
21. črc 2009

Mar
tak ted jsem to dočetla 😵 uplně mi šlo na pláč při tom čtení 😅
a ted jsem si doprohlídla i ty fotky tvojí maličké a brečím už uplně 😵

jsi moc statečná ženská a moc hezky jste to všichni tři zvládli! 😵 a tvoje princeznička je prostě překrásná!! 😵 😵
holky stejně je to zázrak, když se v bříšku vytvoří, utvoří něco pak takhle krásného 😵

mar26
21. črc 2009

farmi 😵 ...já jsem z ní taky pořád dojatá, ty hormony jsou fakt záhul 😅 ,ale zatím v dobrém! 😵

tohle jsme říkali taky s manželem, že jak vlastně ze spermie a vajíčka dokáže být něco tak neskutečného,udělat se všechny orgány a tak...prostě zázrak,přesně jak píšeš! 😵

sarlotta
21. črc 2009

myslím, že se hodnotí dýchání, srdeční činnost a barva kůže, svalové napětí... atd a dávají se body, které se sčítají.
http://www.emimino.cz/pages/story/824

jaspina
21. črc 2009

Mar malinká je podle těch fotek fakt krásná . nikde není vidět žádné otlačení a tak.. a taky si myslím, že ti bude strašně moc podobná. Nenapadlo by mě, že to u tak malinkého mimča jde, ale ona už je podobná teď! 🙂

tercie
21. črc 2009

A až já ho budu mít v pupíku, a všechny ostatní snažilky tady, to bude teprve zázrak 😀, co, holky? 😉

sarlotta
21. črc 2009

Je to nádhera🙂))) hele nedojímejte mě, joooooooooo.....Mar nejlepší je, že jsi jí dala život, kterým ji těch prvních pár let povedeš a budeš jí ukazovat jaký ten svět je... ty rozzářené oči a otázky a smích..... Mar to všechno teprve přijde... a bude toho moc.

tercie
21. črc 2009

prej nedojímejte, šarlot ty dojímáš nás 😉

strouzek
21. črc 2009

aha tak už jsem chytřejší 😵

sarlotta
21. črc 2009

tercie, to bude realita... 🙂)) brzo🙂

tercie
21. črc 2009

šarlot už aby to bylo, a mohly jsme řešit s holkama ultrazvuky, hračky, a kočárkyx, a výbavičku a poměřovat pupíky... viď? Já už se na to hrozně těším.

sarlotta
21. črc 2009

jj 😵 , já mizím do školky🙂 tak se tu zatím mějte.

dadunka
21. črc 2009

Hola, hola, tak jsem pořád v celku. Dnešní kontrola - moč, tlak, monitor - ok. Dr. mě vyřadil z evidence a případně za týden (to mám termín), mám jet už do porodky, kde mě vyšetří i vnitřně + monitor.
Taky se nudím, tak jdu dělat bramboráky - manžel má na ně chuť.
Jo a když tak koukám na tu naší tabulku a jak jsem na řadě, tak mě to trochu děsí 😅

evanek77
autor
21. črc 2009

dadu,
tak za týden bude Tadeášek na světě? 😉 🙂
už se moc těším...

murynka
21. črc 2009

ahojky

v poradně ok.dostala jsme vynadáno že nepřibírám
máme 2 kg nahoře......tlak moč v pořádku čípek také.....
pak jsem byla u zubaře kde mi dal jen razítko protože jsme tam na začátku těhu byla a neměla průkazku tak mi to jen potvrdil

zase jsme koupila něco malé v tescu

ale nejlepší zpráva dne zapoměla jsem že v 18 letech jsme se s tatínkem vsadili on že budu mít první dítě kluka já tvrdila holku a kdyby vyhrál no dostane flašku a pusu jenže jsme vyhrála já takže mi dá celý svůj důchod ož je asi 7 tis. já na tu sázku úplně zapoměla až mamka to dnes vytáhla jak jsme to tenkrát sepsali

evanek77
autor
21. črc 2009

mury,
takhle vydělávat na důchodcích 😀 😀 😀
ale 2kila, tý jo, já mám nahoře sedm

mimina321
21. črc 2009

mar tak vám to obom sluší,všetko som prečítala 🙂 🤐
dadu ochvílu budeme okukávať tvoje drobčiatko 😵
sarlottka budem držať palce
jaspi ☹ tak pri večších dávkach to už výde 😵
farmi ja som už bez mandlí,zatial mám pokoj-uvidíme či to je lepšie
mury komodka je krásna
kačka niekedy taký vílet dokáže zázraky
terci na nákupi pre mimi sa mooooc teším aj ja

mimina321
21. črc 2009

mury 😀 😀
evi fakt na dôchdcoch 😀 😀 😵

sarlotta
21. črc 2009

mimi si hodná🙂

Mury blahopřeju ke kontrola🙂 to je fajn a k vyhrané sázce🙂)))

Dadu 🙂 užívej si nicnedělání🙂)) ještě si vzpomeneš🙂))) musíš to brát hurrrrá jsem na řadě🙂))

murynka
21. črc 2009

on není důchodce 😀 😀 dostává rentu od zaměstnavatele byl to bachař 😎 normálně dělá ale měsíčně dostává tutuo rentičku 🙂 jako kapesné 😀 😀

murynka
21. črc 2009

evi já jsme z toho na nervy jen 2 kg 🙄 🙄 🙄

jitulik24
21. črc 2009

HOLKY NEVÍTE JAKÝ JE ROZDÍL KDYŽ SE POČÍTÁ HCG NA mIU/ml A IU/L ?

dracekmracek
21. črc 2009

Mury psala jsem ti na prosinec,přeci nemůžeš za to že nepřibíráš,já nepřibrala nic,mám dole 6kg.Bříško mi neroste ale co můžeme dělat 😖 😝

jitu o tom jsem neslyšela 😒

Strana