Vlaštovičky se rozrůstají
tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂
Ještě jen k tabulce - já jsem dneska už 11DC
A zítra ráno se jdu ucházet o práci a odpo k obvodnímu dr, tak se snad už dozvím, co se mnou bude. Nevím, kdy se sem dostanu ale určitě vám přijdu povědět. Myslete na mě... 😵
šarlottka tak som držala palce,aby sa to zaobyšlo bez kyretu,myslím na teba moja....
terci tak nech to na tom pohovore dobre dopadne 😵
bambulky zajtra idem na tie mandle tak mi držte palce 😔 hned ako prídem z nemocky tak letím na koníka 😵 prihlásiť sa,že som ok 😉
dráčku 😀 se nastěhujte, pokojík k pronájmu...zatím 😀
a Andařině Magdalénce to moooooc sluší, krásná holčička 😵
mimi zítra budu na tebe moc myslet,ať tě to moc nebolí a konečně se uzdravíš a budeš těhulkovat 😵
Dobré ráno vlaštovičky 🙂 Tak dnes budu myslet na Mimi, ať už to má z krku (doslova že? 😀 ) a může pěkně těhulkovat a nic ji netrápí.
Šarlotko, tobě posílám sluníčko, aby trošku zahřálo dušičku 😔
ahojky
sarlot to je mi líto ☹ drž se
dračku magdalenka je kouzelnáááááá 😵 😵
mar pokojíček úžasnýýýýý 😵 😵 😵 no prostě paráda ovedl se ti 😉
Andara.......23.5. porodila holčičku Magdalénku
Vlastovka... čeká chlapečka
Inneska......čeká chlapečka
Mar........... čeká holčičku - kontrola 9.6.
Jana.jaro.....čeká holčičku
Ba..............čeká chlapečka - 27.5. kontrola
Dadunka.....čeká chlapečka
Kristynaw....čeká holčičku
Nanai..........našla//
Maova.........našla // 28.5. KO
Evanek........čeká chlapečka KO - 12.6.
Murynka......čeká asi chlapečka - KO 2.6.
Dracek........našla//
Kačka..........našla// 29.5. KO a NT
Sarlotta..................???
Papua..................30DC
Jaspina..................14DC
Tercie...................12DC
Strouzek................10DC
Nella.......................8DC
Mimina....................7DC
Krásné dobré ráno 🙂
Mimi, moc na Tebe myslím a těším se, až se ozveš 😵
Andar: ještě jednou gratuluji k nádherné holčičce 😉
Marti: až budeme zařizovat pokojíček, pozvu si Tě 🙂
Sarlott: doufám, že Ti dr. nějak pomohou a testy na nic nepříjdou a ty budeš v létě nebo z kraje podzimu krásně těhulkovatět, moc Ti to přeji 🙂
kači dobré ráno tak jak je poslední dobou? 😕
už je to lepší
mě ted docela vadí to horké počasí mdloby a tak nesnáším sluníčko a to jsem ho milovala 😅
Dobré ráno holky,
Kačko co maminka?
Mimi držím palečky, ať je brzy fit
Kačko ale tvoje pokojíky co si dávala do alba byly moooc krásné,ale ty bysme fakt nezvládli 😀 ,tak alespoň tenhle 🙂
Mury, zrovna včera jsem si chválila, že jsem dva dny nezvracela (to bylo dopoledne) a pak jsem vyzvracela celý oběd. Tak už radši neříkám nic. Ale už týden si držím stejnou váhu a alespoň nehubnu. No a jak je mamka v nemocnici, tak se musím trošku starat o ségru (má bezlepkovou dietu), tak jsem jí poprvé pekla chleba atd., tak mi nic jiného nezbylo, než se trošičku vybičovat k nějaké činnosti 😀
Dokonce jsem včera po asi dvou měsících zvládla vycházku s Bessinkou. Cca 3 km.
Ahojky Evi a Marti 😵
Marti, včera přišli mamce na to, že tam má někde kamínek, a že má migrény z nějaké přísady v kapačce, tak to snad bude lepší, až trošku změní medikaci, ale je mi jí strašně líto, protože tuhle hnusnou bolest znám.
kači já budu mít zítra 14 😵 😵
je fajn že už ti bylo lépe a že se tak hezky staráš o sestřičku 😉
kači,
podle doktorky jsme o den starší, tak jsem to na koníkovi o den posunula 🙂 🙂 🙂
evi aha 😀 😀 no já podle dr byla v úterý 12+1 a ve čtvrtek ana NT už 13+1 takže enchápu 😅 😕 😕
takže dnes bych měla být 13+5 😀 😀 nechápu podlě mě on emá tak dobrý UZ v té praze to je asi přesnější ale nevím 😕
Mury, já to jejich tipování přesně na den taky moc nechápu. Řídila bych se asi ovulkou, když jí známe 😉
mury,
já si to dala podle Nt, ale mě ho dělala moje doktorka. Takhle se podle ní malý narodí 23.11. na 71. narozeniny mého táty, tak to tam mám pro štěstí 🙂 🙂 🙂
a v mětříku v albu jsem to nechala....
jaspi,
a né jedniného v rodině, manželova maminka je 7.12. a manžel 17.12., jsem ráda, že to bude střeleček, líbí se mi, jací ti moji okolo jsou 🙂 🙂 😉
Evi, já se taky na střelce moc těším. A musím těhu vydržet, alespoň do toho 23.11., protože ze štíra bych se zbláznila 😲
Jo jo, ten termín je na hraně.. U nás jsme taky střelci já i přítel, švagrová i švagr. No a je ale fakt, že líp vycházím s tou druhou švagrovou (štír). Ta střelkyně je myslím 25 nebo 26.11 a s tou to moc nejde. A znala jsem holku, co byla toho datumu a taky jsme se nemusely..

Hezkou neděli vlaštovky 🙂
Mar pokojíček krásnej, taky bych se hned nastěhovala 😉
Šarlotko to je pech, je mi to líto, ale zas než by mělo být něco v nepořádku je lepší vydržet testy a pak se snažit až budete vědět že je všechno v pořádku...asi nebyla ta správná doba a mimi ještě čeká... tak si to myslím i u sebe... oni ti andílci dobře ví, kdy k nám mají přijít, a asi to neuspěcháme, i kdybychom sebevíc chtěly ☹
Dráčku krásnej úlovek, Andaru sice neznám, ale maličká se jí moc povedla!!
A Evince s manžou to na prochajdě taky moc sluší. 🙂