icon

Vlaštovičky se rozrůstají

evanek77
18. kvě 2009

tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂

mar26
2. čer 2009

dráčku kočárek taky už nějaký pátek máme, dlouho nám stál v obýváku, než manža zkulturnil sklep,kam ho budu dávat...dělal tam podlahu, maloval a kupovali se tam nové regály...teď je jak pokojíček a kočárek tam krásně parkuje ...tak že pověry,nepověry, měli jsme ho doma.

Kačí já pás mám,ale ještě ho chvilku využiju 😅 a taky nevím,jestli si ho teda nebudu nechávat na druhé mimčo....kdybych ho každopádně chtěla prodat a ty jsi ho ještě neměla,tak jsi určitě první na koho si vzpomenu 😉

Kačko tak to bude nějaký tančík mezi kočárky 😅

kackark
2. čer 2009

Marti, to budeš hodná, a kdyby si čekala druhé, klidně ti ho pošlu zpátky. Já teď tolik necestuji, ale až mi bude líp a budeme vyrážet dál na nákupy výbavičky, tak ho chci pro svůj klid 😉

To počkej až se do vyhledávání kočárku pustím, to teprve uvidíte modely 😀 😵

mar26
2. čer 2009

Kačko no tak jestli ho nebudeš ještě mít,tak ti ho pak klidně půjčím 😉 . Ono na něm není co zničit nebo moc opotřebovat. A já právě jezdím pořád někam a je to s ním daleko pohodlnější 🙂

Na kočárky se budu těšit 🙂

Traktůrek supeer 🙂, manža má taky vybraný vozítko, je od Peg Perega na baterku a je to takový teréňák 😀

dracekmracek
2. čer 2009

Martinko my právě bydlíme na maloměstě a tady les není škoda....ale vím že venku budeme pořád 😵 už se těším 😵

mar26
2. čer 2009

Musím to dneska zaťukat...od rána ani jedno tvrdnutí...po té sobotě a hlavně neděli je to paráda...včera to bylo lepší,ale ještě ne ono,tak jsem si naordinovala i dneska ještě polehávat a fakt to pomáhá,tak by kontrola za týden mohla proběhnout hladce 😅

papua
2. čer 2009

Ahoj dievcata! tak som konecne v praci! uz je mi lepsie...Ako sa mi mate, idem vas docitat......

A holky co robite tabulku prosim vsimla som si davnejsie, ze ste ma z nej omylom vyhodili☹, mozete ma tam dat? som dnes 11DC. diiiiiiiiiiik

kackark
2. čer 2009

Marti, to je moc dobře 😵
Kači, tak to já mám obráceně, les kam se podívám 😅

mimina321
2. čer 2009

ahoj lastovičky 🙂
idem vás dočítať včera ma trápili ostatky po mandliach-olupovalo sa to a bolo to bolestivé 😝 no už mám najhoršie za sebou

kackark
2. čer 2009

Ahojky papu, tak to promiň, moc se omlouvám, asi se stalo při kopírování. Hned to napravím 😉

kackark
2. čer 2009

Andara.......23.5. porodila holčičku Magdalénku
Jana.jaro.....27.5. porodila holčičku Emu
Vlastovka... čeká chlapečka
Inneska......čeká chlapečka
Mar........... čeká holčičku - kontrola 9.6.
Ba..............čeká chlapečka - kontrola 17.6. Od 4.6. nastupuji na mateřskou .
Dadunka.....čeká chlapečka
Kristynaw....čeká holčičku
Nanai..........našla//
Maova.........našla //
Evanek........čeká chlapečka KO - 12.6.
Murynka......čeká asi chlapečka - KO 2.6.
Dracek........čeká chlapečka,KO 23.6.
Kačka..........čeká chlapečka KO 24.6.
Jaspina..................22DC
Tercie...................20DC
Strouzek................18DC
Nella......................16DC
Mimina...................15DC
Papua....................11DC
Sarlotta..................čeká na porevizní MS, 8.6. gentetické vyšetření

kackark
2. čer 2009

Ahoj mimi, snad bude brzy lépe 😉

mar26
2. čer 2009

Taky tu máme lesů hodně 🙂 a to jsme kousek od Prahy...už bych do Prahy fakt nechtěla....2 roky bydlení v centru mi stačily a jak nám s manžou zvládly odrovnat zdraví,tady se to krásně srovnalo 😵

mimi to je dobře,že teď už bude jen lépe...co zmenšené fotečky, už je máš?

dracekmracek
2. čer 2009

tak jsem psala do toho obchodu s kočárky zda ho mají na prodejně abych se na něj koukla a oni mi odepsali že si ho klidně mohu zamluvit dopředu a tam mi ho podrží abych ho neměla doma 😉 tak si počkám an definitivní potvrzení pohlaví a hurá do toho 😀

ahoj papu ahoj mimi 😵

kackark
2. čer 2009

Marti, to je dobře, že se zdravíčko spravilo.
Kači, to je radost, viď 😵

dracekmracek
2. čer 2009

Kačenko to je,ještě pak budeme muset vyřešit prostor kam dát kočárek,budeme asi muset předělat celou předsíň....

papua
2. čer 2009

Ahoj vsetky!
Kaci dakujem, nevadi🙂

Ahoj katuska, ako sa mas kočka?

Drzim Mao velmi palce, posielam silu...

Jani: Emka je prenaaaadherna! zvladnete to obidve, ste uzasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mimi: nech sa ti skoro polepsi!!!

kackark
2. čer 2009

Kači, tohle taky ještě nemám vyřešeno. My ve vchodové chodbě máme dva kotle a žádné místo. Asi bude muset být v nějaké místnosti.

mar26
2. čer 2009

My naštěstí máme velký sklep a k němu jen pět schodů a ještě jsou tam po stranách ty boky na kočárek,tak že to je ok. Sice je tam i kočárkárna,ale nezamyká se,tak to fakt nee.

Dráčku to je fajn,že ti ho nechají na prodejně, já teda byla ráda,že jsme ho měli s předstihem doma..protože naučit se oddělat sporťák,pak přidělat hl.korbu a tak...no tisíc serepetiček kolem,tak mám natrénováno 😀

dracekmracek
2. čer 2009

martinko já bych se na něj akorát pořád koukala a snad v něm i spala 😀

kackark
2. čer 2009

Kači 😀 😀 😀

mimina321
2. čer 2009

zopár fotiek som poslala tercii nech to zmenší 😉 až nie tak večer brnknem kamoške nech to príde zmenšiť 😵
katuška vybrala si pekný kočiarik a aj cena je naozaj dobrá-no páči sa mi po všetkých stránkach 😵
kačka ten traktor je 100 bodový 🙂

papua
2. čer 2009

Kaci ten traktor je fakt suprovy🙂! ...Aj uz by som chcela tiez vyberat kociariky a tak....ja sa teraz radsej detskym obchodom oblukom vyhybam :(!

kackark
2. čer 2009

Papua: to znám 😔 Já teď taky ještě ani nikde nebyla. Byla to jen náhoda, že mi přišel ten katalog 😉

kackark
2. čer 2009

A to mají i sekačku na trávu asi za 300,-Kč a ta se nám taky moc líbila 😀

mimina321
2. čer 2009

tie hračky majú naozaj pekné 🙂
papua raz budeme vyberať aj my snažilky 😵 ja si priebežne robím prehlad,to aby som bola v obraze 😀

dracekmracek
2. čer 2009

mimi děkuju 😵

kačí pompo má fakt hezké hračky my jsme od nich objednali kolotoč nad postýlku 😵

jaspina
2. čer 2009

Tu sekačku má synovec Vojtíšek a je fakt super. Ještě má takový ten kutilský stůl (pong) jak tam jsou různé šroubky, matičky - velké plastové.

mar26
2. čer 2009

Kačí na sekačku jsem už taky koukali..je super 😀
Natálka bude na chatě sekat 😀 a brázdit pole v autíčku 😀

kackark
2. čer 2009

Marti, jasně, jen ať holka čuchne k práci co nejdříve, viď 😀

Strana