Vlaštovičky se rozrůstají
tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂
Holky, tak mám pro vás novou zprávu:
Vlaštovka má kluka, jmenuje se Tibor má 52 cm a 3,87kg - narodil se dnes ve 14,28. Oba jsme v pořádku.
Andara.......23.5. porodila holčičku Magdalénku
Jana.jaro.....27.5. porodila holčičku Emičku
Vlastovka... 2.6. porodila chlapečka Tiborka
Inneska......čeká chlapečka
Mar........... čeká holčičku - kontrola 9.6.
Ba..............čeká chlapečka - kontrola 17.6. Od 4.6. nastupuji na mateřskou .
Dadunka.....čeká chlapečka
Kristynaw....čeká holčičku
Nanai..........našla//
Maova.........našla //
Evanek........čeká chlapečka KO - 12.6.
Murynka......čeká asi chlapečka - KO 2.6.
Dracek........čeká chlapečka,KO 23.6.
Kačka..........čeká chlapečka KO 24.6.
Jaspina..................22DC
Tercie...................20DC
Strouzek................18DC
Nella......................16DC
Mimina...................15DC
Papua....................11DC
Sarlotta..................čeká na porevizní MS, 8.6. gentetické vyšetření
terci nechaj dnes alebo zajtra poviem kamoške aby to zmenšila a dám to do albumu 😵 dakujem za pochvalu 😵
robila som jahodkový džem a mám 8 pohárov tých menších,vo štvrtok budem variť znova
je to sranda variť ked vôbec necítim chute 😎
jéé kači to je hezká zpráva 😵 😵 😵
moc vlastovce gratuluji!!!!! 😵 😵
kači děkuju za sms a za přepsání zprávy holkám 🙂 jinak mi napiš kontrolu na 16.6 děkuju 😵
vlastovce gratuluji k Tiborkovi 😵
gratulujeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 želám im obom skoré zotavenie 😵 😀
a je mi smutno,že tu boli príspnky do kt. museli zasahovať admi.
máme na svete prvého lastovičiaka 🙂 😵
Jé kači,
to je krásné, velká gratulace vlaštovce k tiborkovi, těším se na fotečky 😉 😉 😉
Velikánská gratulace Vlaštovce a Tiborkovi!!!!!!!!!!!!!
A strašně moc síly a štěstí Mao!!!!!!! tfuj, tfuj, tfuj
Jinak vás samozřejmě všechny zdravím 🙂
Vlaštovce gratuluji k Tiborkovi!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Ahoj holky 😵
Hlídali jsme odpoledne Aničku, tak jsme se nedostali celou dobu k netu, jen jsem vám stihla napsat o vlaštovce 😉
Mury, ty se ale máš, že máš kontroly tak často. To je ta zdravotnická protekce, co? 😀 😀 😀
A co pohlaví, vyjádřili se k němu dnes nějak?
Ba..............čeká chlapečka - kontrola 17.6. Od 4.6. nastupuji na mateřskou .
Nanai..........našla//
Maova.........našla //
Murynka......čeká asi chlapečka - KO 16.6.
Dracek........čeká chlapečka - KO 23.6.
Kačka.........čeká chlapečka - KO 24.6.
Jaspina..................22DC
Tercie...................20DC
Strouzek................18DC
Nella......................16DC
Mimina...................15DC
Papua....................11DC
kači nevím proč mě zve tak často 😕 ale za 14 dní mi dá asi jen žádanku na krev a do gennetu UZ nečekám 😀
ale jinak asi nějaká protekce tam bude 😅 že mi dělá UZ pokaždé 😕 kámoška k němu chodí a od 8tt jí nedělal.. 😕 😕
pohlaví??řekl že říká až kolem 30tt 😕 😕 takže doufám že v tom gennetu se v tom 20tt vyjádří už chci nakupovat 😀 😀 ale řekl dnes asi kluk kdyby to byla holka má ručku na prdýlce 😀 😀 😀
Mury, ono je možné, že mají na NT lepší utz a proto to dříve viděli, mě dělal dr. nejdřív NT a pak si tu sondu vyměnil, prý aby si mohli zaznamenat normální KO s UTZ. Jinak já mám UTZ taky pokaždé. A příště budu mít tripply. To ty už možná taky. Tak proto jdeš tak brzy. A nebo je ještě jedna varianta, že já byla na NT tam, kam normálně chodím, to bude asi tím 😀 Takže jsem to spláchla najednou.
kači on má fakt blbej UZ ☹ takže jsem ráda že mě posílá jinam 😉 jo jo za 14 dnů jdu kvůi žádance na tripply...a kvůli objednání do gennetu 😉 ale jsme ráda alespon prcka zase uvidí manžel 😵 😵
a jak je??
Mury, to já myslela, že Ti tripply rovnou udělá, když už budeš v 17tt, já jdu také v 17tt 😉
Pořád zvracím a jsem slabá, ale je toho na mě docela dost i v okolí, tak je to možná i trošku tím. Mamka není pořád úplně v pořádku a babička leží v nemocnici a moc bych si přála, aby se dočkala mého malého broučka 😔
kači moc držím palečky aby byli obě v pořádku 😔 😔
Mury, díky 😵 No my máme ještě strach o dědu, protože téměř celý manželský život se o ní staral, babička je na vozíku a má roztroušenou sklerozu, tak je jasné, jak jsou na sebe fixovaní a jak to teď snáší 😔
kackar:budem drzet pesticky,at je vse dobre 😔
Kačko to mě mrzí,že k těm svým trápením ještě máš toho tolik,ale babičce i mamince přeji ať je jim brzy lépe a obě můžou mít radost z další generace 😵
Kačka pripájam sa k dievčatám a prajem mamičke aj babičke skoré uzdravenie
Ahoj holky🙂
Obcas sem k vam nakouknu kvuli kristyw🙂.
Trosku me mrzi co se tady dneska semlelo a neda mi to nezareagovat (ja jsem takova huba nevymachana).
Myslim si, ze obe strany mely svoji pravdu.
Chapu Dracka, ze dostavat denne xy IP co je s Martou, kdyz ta si to nepreje zverejnit je na palici.
Priznam se taky jsem si rikala co s ni asi je, ale kdyz jsem pouzila mozek (znacne teda vyprazdneny materstvim) tak pokud se tady Martinka neobjevuje a psala IP jen valstovkam a mame na ni myslet tak to asi neni nic dobreho.
Verim, ze si s ni spousta holek psalo taky IP, ale Maova si prala nezverejnovat tak jedine co je spravne je na ni a miminko moc myslet a verit, ze to dopadne dobre a vsechno se casem dozvime. A opravdu cely den si rikam, ze tomu musime verit, ze to bude az za par mesicu az bude mit Martinka u sebe miminko v naruci - myslim, ze si to zaslouzi hrozne, hrozne moc.
Jinak holky vlastovky - za vsechno co jste si prosly a nezblaznily se z toho mate muj obrovsky a neskonaly obdiva a horzne Vam vsem preju zdrave a krasne miminka.
ahoj holky, 😉
tiež mi nedá nereagovať.(robím to prvýkrát)..snažila som sa zistiť, čo je s Martinkou, pretože sa u nás v októbrovkách neozvala niekoľko dní a viem, že chodí sem, tak som ráno nakukla..nechcela som vyzvedať, mala som jednoducho strach, či je všetko OK..úplne rešpektujem, že si želala neinformovať o tom "verejne", len mi nedá nereagovať na reakciu dráčka..trošku ma to sklamalo..nie preto, že sme sa nedozvedeli, čo s Martinkou je, to plne chápem..ale Dráčku, ty predsa musíš sama najlepšie vedieť, koľko ľudí Ti tu držalo a drží palce v tvojom boji..ja nikomu nepíšem IP, ale napriek tomu Ti už dlho držím palce (dlho znamená už za čias Lavazzi a pod.)..nemala si to jednoduché ani tu na koníkovi a názov tvojho albumu sa prehliadnuť nedá a veľa ľudí ťa sleduje, ani o tom nevieš..a verím tomu, že všetci ťa podporujú..preto ma voľba slov v reacii na meggie zamrzela..napriek tomu Ti veľmi držím palce aj naďalej a Martinke samozrejme tiež..veľmi veľmi!! 😉
Nanai..........našla//
Maova.........našla //
Murynka......čeká asi chlapečka - KO 16.6.
Dracek........čeká chlapečka - KO 23.6.
Kačka.........čeká chlapečka - KO 24.6.
Jaspina..................23DC
Tercie...................21DC
Strouzek................19DC
Nella......................17DC
Mimina...................16DC
Papua....................12DC
Holky moje, děkuji moc za včerejší podporu, jste moje zlatíčka a mám vás moc ráda 😵
Jinak ostatní moc prosím, ať Martince moc drží pěstičky (což určitě děláte), ale přestaňme se o tom, tady takhle veřejně bavit a "dohadovat". Myslím si, že by byla Martinka smutná, kdyby věděla, co se tu strhlo. Dráček respektoval jen a jen její přání, tak ho respektujme, prosím, všechny.
ahoj 🙂
kačka naozaj si to vystihla,prosím nechajte už dráčka na pokoji stresy naozaj neprospievajú jej ani bábenku
na martinku naozaj velmi myslím a držím palce
Holky, já si myslím, že Martinka bude teda z těch příspěvků zklamaná. Pořád do toho rejete.... absolutně žádnej respekt k tomu, co si sama přála.
Chtěla bych podpořit Dráčka - zachovala se velmi správně, dodržela slib, který dala Martince a jedině ona to odnesla!!
My tady na vlaštovkách nechceme žádné rejpání, tak sem nelezte (pro ty, kterých se to týká). Tohle téma není od toho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😝
Ahojky mimi, jak je dneska? Už lépe? Doufám, že to tolik nebolí.
už ovela lepšie aj ked jesť ešte nemôžem čo by som chcela 😅 ale hlavne,že to už tolko nebolí
som sklamaná tento mesiac to vyzerá bez ovu ☹ test je stále neg.

teda holky,
já celý den spím, protože ta moje viroza se mne drží zuby nehty a když se vzbudím a pustím PC, tak zjistím, že nám tu admin musel upravovat příspěvky... ach jo.
Mury,
moc moc ti gratuluji ke kontrole 😉