icon

Vlaštovičky se rozrůstají

evanek77
18. kvě 2009

tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂

kackark
3. pro 2009

Farmi, koukám, že je to s těma sociálkama všude stejný, a takhle před Vánocema je to teda fakt veselý 😝

jaspina
3. pro 2009

Farmi chudě vydrž! Musí to být hrozné nervy a taky moc těžké, když máš strach o zdraví někoho, na kom ti záleží..
Jen mě napadá - nešlo by zařídit, že by si ho nechali nějakou dobu v nemocnici a tam mu udělali všechna ta vyšetření? Když tolik zhubnul, tak musí být hodně zesláblý a pořád cestovat po doktorech ho určitě vysiluje..

farmarska
3. pro 2009

holky kluk dělá ukol a má škrtnout co není dobytek... má tam napsaný, kráva, koza, prase, kůň, ...
holky kůň není dobytek ne?? 😕 😕 a co koza??? já bych teda řekla, že asi taky ne, že dobytek je jen ta kráva, ale vůůbec si nejsem jistá 😅 😅
já hospodářka, to jsem ale ostuda 😀

mar26
3. pro 2009

farmi komu bys to měla jinýmu napsat, však jsme tu pro tebe....určitě to nemáš lehký a hlavně si neříkej,že si neschopná,máš doma jednoho šikovnýho kluka a vůbec všechno hezky zvládáš. A tatínkovi přeju,ať to není ta nejčernější diagnoza,ale něco,co se dá vyléčit!!! Drž se!!!

jaspina
3. pro 2009

Farmi, já bych teda škrtla teho koňa 😀 😉

farmarska
3. pro 2009

kači díky, už mám nožky nahoře a hned se cejtím líp 😉

jaspi on právě trucuje, že nechce chodit ani po těch doktorech moc, bo se bojí nemocnice 😀 je jak malý dětsko 😀 prej chce umřít doma, ne ve špitále, mezi cizejma zdma 😝 nikdy tam prej nebyl a ani tam nepujde 😎 tak jsem mu dnes zdlouhavě vysvětlovala, že když nebude on sám chtít, tak ho nikde násilím zavírat nebudou, kdykoliv může hospitalizaci odmítnout a že ho když tak na všechno odvozíme a počkáme..protože on se jinak bál do dneška podrobovat i různým vyšetření, že kdyby něco zjistili, že by ho automaticky hospitalizovali 😅 no starý lidi jsou horší jak malý děti, co ti mám povídat 🙄

filipka21
3. pro 2009

farmarska-dobytek nieje prasa 🙂

jaspina
3. pro 2009

No ono všeobecně dostat chlapa k doktorovi... ani nemusí být starý a je to problém..

farmarska
3. pro 2009

hmm a tátoj už je 70 😖
holky tak teda já mu řeknu ať vyškrtne, prase i koně 😀 ale co ta koza? 😀
mě z těch jejich ukolů fakt už jebne 😀 ti normálně zaměstnají celou rodinu 😀
a to musíme ještě zjistit, nějakej starej příběh nebo báj o našem městě a sepsat to a nakreslit k tomu obrázek 😝
ať už je víkend!! 😀 😀

filipka21
3. pro 2009

dobytek je vsetko co ma kopyta a kon,krava a koza maju 😉

farmarska
3. pro 2009

mar díky, jsi moc hodná 🙂
vůbec všechny tu jste na koňoj tak moc hodný!! 🙂 tolik mi pomáháte 🙂 🙂 i na zamlklinkách 🙂 🙂 až mi z toho jdou slzy do očí 😵 😵 😵 mám poblázněný hormony, jsem ted citlivka 😅 🤐

mar26
3. pro 2009

já bych řekla, že dobytek je jen kráva 😀 ...ale to je hovězí dobytek..co já víc co se tam ještě počítá?

farmarska
3. pro 2009

holky ted jsem dostala odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/Dobytek
a tam je že dobytek je vlastně všechno 😨 😨
já už jsem z toho taky kráva 😀 😀 😀 😀 😀

jaspina
3. pro 2009

Farmi já to mám stejně.. Čím dýl si s váma píšu, tím víc mám pocit, že vás znám. Dřív, když jsem třeba vyprávěla něco, co jsem věděla z koníka, tak jsem říkala : Jedna holka z netu... a teď říkám: Kamarádka.. Je to zvláštní, známe se jen přes písmenka a víte o mě a mých trápeních většinou víc než lidi kolem mě. Právě teď jsem nedávno tak přemýšlela, že tady budu rok.. Pamatuju si, že už o vánocích jsem nakoukla na koníka a objevila vlaštovky -tehdy tuším Andělé přinášejí naděje a pěkně si nad tím pobulila a pak každé ráno dočítala, ale nějak jsem neměla odvahu napsat.. Až jednou jsem to nevydržela a od té doby jsem tu 😉

mar26
3. pro 2009

filipka21 prase je dobytek

farmi ,něco jsem ti našla
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dobytek

mar26
3. pro 2009

jé farmi,koukám že už to taky máš 😀

farmarska
3. pro 2009

jaspi, já sem začla chodit někdy v unoru..začla jsem u těhulek, ale nakonec jsem skončila v březnu u zamlklinek a musím říct, že tehndy mě to strašně pomohlo 😔 jinak bych se asi zbláznila 😔 no a vlastně mi kůň pomáhá strašně dodnes 🙂 🙂

kackark
3. pro 2009

Farmi, od toho tu přeci jsme, pomáháme si navzájem když je potřeba a snažíme se podržet jedna druhou 😉
Kdyby zaměstnávali ve škole jen celou rodinu úkolama, ale oni zaměstnají i celého koníka 😀 😀 Já neporadím, vůbec netuším 😒

Jinak si to umím představit, jak to máš asi těžký, prostě když starý člověk něco chce x nechce, tak s ním nepohneš, ani kdyby ses rozkrájela. Ikdyž to s ním myslíš dobře. Snad to tatínek pochopí a trošku se podvolí. Hlavně, ať hned nemyslí na nejhorší. 70 v dnešní době zas až takový věk není a musí se přeci radovat z nového vnoučátka 😵

farmarska
3. pro 2009

mar 😀 😀 😀

holky tak asi škrtnu jen toho koně..ten zřejmě není sudokopytník, bo má jen jedno velký kopyto 😀 a ostatek tam necháme, i to prase , i tu kozu, atd...

a ted se rozloučím, musím to tu jít trošku pobouchat, zachvíli mám manžu doma a pak po tom co pro jistotu přepočítám našim kozám a praseti prsty 😀 😀 😀 , musíme frčet na tu besítku 😉

tak zatím a dík!!! 🙂 🙂

kackark
3. pro 2009

Jaspi, a je to moc dobře, že si to nevydržela a jsi tu s námi 😵
Já až než jsem tušila, jak moc se mě to bude dotýkat denně holky četla a obdivovala je za jejich sílu a statečnost, měla jsem pocit jako bych je znala. A v té nejhorší chvíli jsem se na ně mohla obrátit a moc mi pomohly, dodaly mi sílu jít a bojovat dál. Kdo by si před rokem pomyslel, že mi kalendář bude dnes ukazovat pět dní do porodu 😵 A to je na tom to krásné i hrůzostrašné, že nikdy nevíme co nás čeká.

kackark
3. pro 2009

Farmi, pěknou besídku 😵

jaspina
3. pro 2009

Kači pamatuju si i jak jsi tam přišla ty a psala, že tě čeká to, co prožily ony.. Tuším žes tehdy měla v profilu fotku ze svatby. A taky si pamatuju, že když jsem sem přišla, tak tys mi napsala jako první do IP 😉

sarlotta
3. pro 2009

Ahojík holčinky, tak mám konečně výsledky 😉

strouzek
3. pro 2009

ahoj holky teda vy jste se dneska rozjeli, já to vůbec nestíhám dočíst tak jsem to jen prolítla

farmi bobku to mě mrzí takový trápeníčko, snad s taťkou doktoři něco provedou ale je třeba aby spolupracoval i on ale co si budeme říkat stáří a ještě k tomu chlap je špatná kombinace 🙄a rozhodně neříkej že jsi neschopná, zvládáš rodinu, péči o barák, o zvířata atd co bych měla říkat já , někdy se mi zdá že nezvládnu dát dokupy ani ten náš dvojpokojový byta a jednoho kocoura 😔

jaspi to jak píšeš o tom pocitu vůči holkám z koně mám to stejně, vy holky jste moje srdeční záležitost, taky mám pocit že vás znám věčnost, taky o vás mluvím jako o kamarádkách, no vlastně bych řekla že toho víte o mě víc než moje kamarádky které znám třeba roky. já si nejvíc z minulosti pamatuju evičku, tu jsem znala už dřív , někde jsem si přečetla její příběh a fakt mi tak hrozně utkvěla v paměti. ani už nevím jak jsem se sem dostala ale to je spíš o tom že mám pocit že jsem tu odjakživa 😉

katušku dráčka moc pozdravuju, lukášek bobátko snad začne přibírat a snad ho bude mít brzo u sebe.

mimi držím palečky na IUI 😵

šarlotko no super, určitě je vše na jedničku viď?

sarlotta
3. pro 2009

Ahojky strouži, no jooooo 😉 1.218 jednotek. Tak myslím, že je to dobré.

strouzek
3. pro 2009

tak já ty čísla kolik má být jednotek nevím,mě nikdy krev na hcq nebrali 😅 ale určo je to moc dobré, když kouknu na testíky je to jasný jak facka 😵

sarlotta
3. pro 2009

tak má být 35dní...18 - 7,340 já jsem 34dc ...takže je to ok.

kackark
3. pro 2009

Šarlotko, mega obrovská gratulace, mám radost 😵 Už je vše dobré 😉 A co Kryštůfek, uzdravuje se?

Jaspi, je to možné, že jsem měla fotku ze svatby a nebo možná jsem měla fotku bříškovou s Natálkou od profesionálky, ale měla jsem na ní bílé šaty a pidi bříško, tak sis myslela, že je svatební. Sama nevím.
Vidíš, ale co jsem Ti do IP psala nevím.

Strouži, myslím si, že vždycky na některou z nás dosedne pocit, že jsme totálně nemožné a neschopné, a že něco nezvládáme, ale není to pravda 😉 😵

sarlotta
3. pro 2009

jééé Kači zrovna na Tebe myslím, kde pak jsiiii🙂)) a jak se máš ? 😉

kackark
3. pro 2009

Manža má nějaké starosti v práci, tak jsme to probírali.
No a dneska jsem se měla pracovně, chtěla jsem trošičku Tádínka popohnat, tak byl vysavač po hodně dlouhé době moje prodloužená ruka, ale vypadá to, že se mu u mě velmi líbí 😵
No a nemůžu se dočkat už broučka a nejvíc ze všeho se těším, jak budeme zase zpátky doma u tatínka 😉

Strana