Vlaštovičky se rozrůstají
tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂
kači ty jo já bych si ho nechala 😅 to nepoznáš co to je?to je malinké? 😕 😕
dala bych mu najíst a někam do útulku asi 😔 😔 nebo se poptat po vesnici jestli neví někdo čí je...
ked mu dáš jesť urobíš dobre-ktovie od kedy to malé nepapalo.u nás to nahlásime na obecnom a tam vyhlásia v rozhlase či sa niekomu nestratil 😵
Kačko najíst bych mu dala....je divný že bessinka žárlí, spíš bych čekala,že si ho vezme za své 😅 .
A asi opravdu nějaký ten útulek ☹
Já tu bulím jako malá želva, určitě někomu chybí a je mi ho hrozně líto, taky bych si ho nechala, kdyby to jen trochu šlo, ale s dědou to je naprosto nemyslitelné. Trhá mi to srdce jak leží u vrátek a určitě někomu chybí. Dávala jsem mu napít a to nechtěl. Mazlil by se se mnou. Pohlaví nepoznám, protože si s ním "povídám" jen přes plot. Mám strach, aby mu Bessinka ze žárlivosti neublížila. Asi to bude pejsek a vycítil jak hárá. Holky, je mi ho tak líto.
On je odhadem tak půl roční až roční, takže ne úplně štěně. Jsem bezradná a manža dnes přijede hodně dlouho. Sama mám strach ho nakládat do auta, nevím co by za jízdy udělal.
Tak ráda bych mu pomohla a nevím jak.
Kači skús zavolať na ten obecný nech vyhlásia či sa niekomu nezatúlal,je to drahší psík tak pochybujem,že nebude niekomu chýbať
Ahoj holky, co novýho, jdu dočíst 😉
terci nové foto 😲 kočka
Kači a kdybys Bessku zatím někam zavřela? nějak je oddělit - třeba ji na chvilku dát na vodítko a to přivázat. Než se na pejska mrkneš a třeba ho někam schováš.. Taky bych to řešila přes obecní úřad nebo co u vás máte.. Nebo zkus zavolat někomu o kom víš, že by měl rád pejska - aspoň na chviličku na hlídání..
Kačko to chápu,taky bych byla bezradná a asi pěkně na měkko.
Škoda že manža přijede tak pozdě a co někam zavolat? Policii, oni by ho odvezli do útulku, ještě by ti dali určitě kontakt kam,kdyby jsi zjistila komu patří. Nebo nějakým ochráncům zvířat nebo přímo nějaký útulek.
Mimi - děkuju 🙂
Já si právě myslím, že určitě někomu chybí, ale nebude to od nás z vesnice. Asi utekl někomu na vycházce a pak se zatoulal.
Marti, jsem úplně na měkko a vůbec to nezvládám. Dám mu nažrat. Počkám cca hodinku a pak zkusím zavolat městskou policii. Radila mi to i kamarádka, co se o pejsky hodně zajímá, teď jsem jí volala. Prý ho nemůžu ani sama do útulku přivést.
Já když bydlela ještě u našich,tak jsem taky jednou vezla jednoho pejska na policii...určitě ti pomůžou.
Marti, a to si ho dovezla na policii přímo ty? Ona mi radila, ať si je zavolám k sobě, aby mi věřili, že to není můj pes a že se ho nechci zbavit.
kači a co k vám na ten úřad 😲
Kačko jo odvezli jsme ho,ale měl známku,tak jsem strach neměla,že by mi nevěřili a dostal se k majitelům...takhle asi opravdu raději zavolej...volala bych buď policii nebo 112 ..asi a oni by když tak poradili
Mury, zkusit to můžu, ale to musím sednout do auta, je to ve vedlejší vesnici a mám strach, aby se tu zatím něco nesemlelo. A to neznáte dědu. Mám to vážně komplikovaný. Škoda, že když dneska manžu potřebuji, tak tu není ☹ Ve dvou by se to zvládlo líp.
Marti, nic jiného mi asi nezbyde. Ještě počkám až půjde okolo ta sousedka s kočárkem a poprosím jí, aby starostovi zavolala, je to její příbuzný. To bude nejschůdnější cesta. A pak kdyžtak tu policii.
Kači, asi to s tím dědou fakt nemáš jednoduché.. ☹ Obzvlášť v těhu musí být takové soužití těžké!
Evi prvně gratuluju moc tobě, že plodovku máš za sebou a že to vypadá dobře. Výsledky to určitě potvrdí 🙂
Kači s pejskem taky poradím jen městskou policii, ta to má v kompetenci. Radši k němu ven nechoď, ať tě ještě třeba nekousne, jestli cítí háravou čubu tak nikdy nevíš, ajk zareaguje. I ten rozhlas není od věci. Ať to dobře dopadne 😉
tercie,
díky, trochu to škube, ale to dělalao i loni a OK, tak věřím, že to bude fajn 🙂
jsem nakonec v poledne usnula jako šípková růženka, vzbudil mne až hlad, ale už mám v sobě ovesnou kaši s jahodovou trestí z čerstvých jahod, ňam 😉
kači,
uplně bych si toho labradorka pomazlila, jak ho popisuješ ☹ ☹ ☹ chudáček, musí se hrozně bát...
jo a terci,
my tu básnili o růžové a tys hned doladila fotečku, krása 🙂 🙂 🙂
No Evi to je kytice před 5 lety, měla jsem ji usušenou a už z ní padal binec, tak jsem ji vyhodila, a udělala si s ní ještě památeční foto, a včera jsem dostala novou krásnou, je jich už o 5 víc 😀 to je děs, jak ten čas letí...
Shodou okolností je ale taky z červených a růžových 😀 růžová je v kurzu 😀
A jahůdky bych si taky dala, jenže po včerejší opičce radši neriskuju 😀
To je dobře, že odpočíváš 🙂
Holky moje, tak si pejska odvezli a já tu brečím jako malý dítě. Vůbec to nezvládám. Byla to fenečka a hned bych si jí nechala. Nakonec musela přijet policie státní, protože pod žádnou městskou policii nespadáme. Je mi to tak líto 😢
Tohle jsou chvíle kdy těhotenské hormony přímo nesnáším ☹
kači,
nesmutni, místo štěňátka bude na vánoce miminko 🙂
Kačko úplně tě chápu...snad ho majitel najde ....

Holky, pomoc, potřebuji radu. Zatoulalo se k nám štěňátko nejspíše čistokrevný labrador a Bessinka hárá. Nepoznám, jestli to je pes nebo fenka. Nemůžu moc dobře ho hladit, Bessa žárlí. Co se stane když mu dám nažrat a kam mám třeba dát vědět, že tu je. Úplně mi to trhá srdce, mateřské pudy se rozvinuly na stoprocent.