icon

Vysazení HA po 10 letech, půl roku se snažíme a nic

byra
29. únor 2016

Ahoj holky, loni jsem vysadila po 10 letech HA a myslela si, že to bude raz dva. Žádné problémy se neobjevily, MS naskočila okamžitě (cykly 25-38 dní), ale teď je to půl roku snažení a pořád nic ☹ dr. mi na prohlídce řekl, že při příštím cyklu mám přijít na odběr krve kvůli testům hormonálního profilu a taky mi doporučil dělat ovu testy (při prohlídce vnitřním UTZ viděl folikuly, prý je jich tam dost a jeden vypadá na prasknutí, ale není si jistý, zda prasne) - myslela jsem, že pokud mám ms tak praská. Testy jsem si dělala 2x a to v dny, které doporučil (na prohlídce jsem byla přesně 14DC a furt bílo 😒 Je tu někdo s podobným problémem? Myslíte, že by pomohly bylinky? Např. kontryhel, kotvičník, maliník...

Strana
z3
ladyhacek
1. dub 2016

každá je jiná takže těžko říci. Já brala HA cca 8 let a po vysazení jsem druhý měsíc do toho přišla. Pila jsem kontryhelový čaj ještě před vysazením a brala kyseliny listovou. Kontryhel pomáhá srovnat cyklus ale prý i početí (za mě asi ano) Jinak testy ovu bych si dělal častěji můžeš jí mít jinak. Hodně štěstí

sedlakovasary
1. dub 2016

@petronelle já se tedy taky objednala k dr. po půl roce snažení a vysazení HA...vypočítala mi datum na vyšetření ultrazvukem a zjistila, že probíhá ovulace...i vajíčko, že viděla...takže u mě takto 😉

petronelle
1. dub 2016

@sedlakovasary Děkuji, já jsem si říkala, že toho půl roku by mohlo být tak akorát 🙂

sedlakovasary
1. dub 2016

@petronelle no a poté zjištění, že mám nízkou děložní sliznici mi předepsala Utrogestan 1-0-1 na 3 měsíce....ještě měsíc a chystám se k ní znovu, co se mnou provede dál 🙂 ještě jsem tady na koníkovi vyčetla,že je na sliznici dobrý kontryhlehový čaj , který se pije do OVU...tak již také 3 měsícem zkouším...tak uvidíme

giss
1. dub 2016

@byra Já jsem od vysazení necelé dva měsíce. A jsem zvědavá, jak to bude další měsíc. Jestli se cyklus zkrátí a nebo budu na tom stejně. Můžu ti říct, že dneska trpím, MS se dostavila...Tohle by byl krásný dárek k výročí 🙂 Třebas se ještě zadaří 🙂 🙂

nazka
4. dub 2016

@petronelle určitě se tím nic nezkazí.. záleží i jakého doktora máš. Mého předchozího jsem jakoukoliv návštěvou otravovala, tak bych otálela..ale můj nynější je super, tak bych neváhala a už bych šla 🙂

sedlakovasary
9. dub 2016

Holky zkoušela jsem ovulační testy, a asi na ně prdím...zkoušela jsem 3 měsíce po sobě a ani jednou jsem neměla stejně silný proužek jako ten kontrolní 😒 a a to jsem v jednom měsíci byla u dr. a ta mi OVU potvrdila...takže to asi bude u každého jiné ☹

pekkaa
9. dub 2016

@sedlakovasary u me taky ovu testy takto dopadli.. Pomohlo mi mereni bazalni teploty

sedlakovasary
9. dub 2016

@pekkaa už jsem nad tím taky přemýšlela...ale chci se zeptat na jedno...rádi si s manželem dáme večer vínečko...já max 2 skleničky, ovlivní to baz. teplotu ráno ???

pekkaa
9. dub 2016

@sedlakovasary teoreticky by to mohlo trochu tu teplotu zvysovat. Ale mozna pokud si na to zvykla, tak ne nijak vyrazne.. To otestujes a uvidis jak se to chova..

byra
autor
15. črc 2016

Ahoj všem, během půl roku co jsem tu napsala úvodní příspěvek, jsem zkoušela kde co: kontryhel, drmek, kotvičník i jeřáb ptačí a včera jsem konečně po 11ti měsících našla // 😀 v úterý jdu na prohlídku k mudr. tak snad budu vědět trošku víc.

giss
15. črc 2016

@byra moc gratuluji 🙂 mam obrovskou radost i za tebe 🙂 at se vam dari a jste zdravi

misina01
16. črc 2016

Mně pomohly bylinky 🙂

Strana
z3