Můžete mi prosím poradit, za jak dlouho po píchnutí Agolutinu jste dostaly MS? Já vždy okolo pátého dne - a teď bych potřebovala rychle odmenstruovat a MS nikde.
Já měla injekci 2x a vždy po 10.dni přišla MS, ale předtím jsem dostala silnou alergickou reakci
Já většinou do týdne 😉
já většinou do 5ti dní,..zrovna včera mi mamka píchala Agolutin,ale dvojitou dávku a dvojitou proto,protože tam mám malou cystu,tak by jí to mělo i rozpustit,..mám s MS celkem problémy poslední rok.Po téhle dvojité dávce celkem trpím(bolest a motání hlavy,nevolnost),ale teď je to zaplať pánbu ještě dobrý,..zkušenost z ledna 😒
Vždy přesně 5dní +1hodina. Když MS nedorazila, tak jsem si pátý den +2hodiny dělala těhu test a byl pozitivní 😉
do 7mi dní
klidně 10 - 12 dní 😉
dostala jsem to za 5 dní od injekce 😉 zatím mám takovou střední menstruaci a břicho bolí taky normálně
Já jednou i za dva týdny. 😝
ahoj chci se zeptat 19.8 v pondělí jsem byla na ultrazvuku sliznice 8.7mm hcg jenom 1.3 27.8 na kontrole sliznice 10mm dan agolutin menstruace by měla příjit 28.8 ale nedosla test delanyy v sobotu ale byl tam jen lehounkej pididuch po agolutinu mám hojný výtok a pořád velký mokrý fleky na kalhotkach nikdy jsem to po něm neměla je jeste sance kdyz je tak vysoka sliznice na tehu dekuji mooc za odpověd emoticon
@luca77 Ahoj, teda jestli nevadí, zda tykám. Právě mě zajímá ta dvojitá dávka agolutinu. Ted podruhé mi meškají menses, 11 den zpozdeni, tehu z krve vylouceno. Minulý cyklus byla injekce jedna, dnes mi dal lékař dvojtou dávku. Zvedl se mi hodně tlak, motala hlava, bolí mne ruce a nohy, hruza. Málem mne to položilo. Nevím proč? za 14 dnů jdu na laparoskopii vejcovodů a na hsg. Už ted mám hrůzu. Nedaří se otěhotnět, tak se hledá příčina. Jaké jsi měla ty příznaky při píchnutí dvojité dávky agolutinu?
ahoj ja jednou za deset dni...asi zalezi jak u koho