Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět? Kdy jste našly vytoužené //?
Zdravím ženy,
Snazime se přítelem miminko,zatím krátce, takže je zbytečné řešit, zda je někde problém nebo ne.
Nicméně piju skoro dva měsíce kontryhel, jím listovku, od pondělí jsem si koupila i Gravital. Kdy jste našly vytoužené //?😉 U Dr jsme byla v úterý, kvůli neustálým bolestem pravého vaječníků a trnutí prsou. Nabral mi i HCG, avšak negativní.
Pár testů už jsem udělala, avšak negativní,takže se to snažím hodit za hlavu a nechat tomu volný průběh, zatím bez úspěchu.
Cykly mívám hodně nepravidelné 29-35 dní. Teď jsem měla MS pouze 4dny, což u mě je celkem divné,mívám ji spíš tak 6-8dni, tak už jsem si říkala, že to vyšlo avšak ne.
Kdy lze nějak těhotenství ještě podpořit a nebo prostě nechat tomu volný průběh úplně? Je to celkem na palici,když potom člověk tak touží😉
První syn po dvou měsících, a druhé teď čekáme, brala jsem od ledna gynex, taky jsme se začali snažit a zadařilo se v březnu.
Nám se podařilo po 2 letech. Vyzkoušeli jsme všechno od doplňků stravy, úpravu stravy až po babské rady jako ananas a grep atd. Pak jsme to nechali plavat, pořídili jsme si psa, který nám sebral veškerý volný čas a teď jsem v 17tt.
Já jsem teda otěhotněla vždy hned, jak jsme se zacali snažit, před 5lety syna, teď jsme chtěli druhé, dvakrát jsem otěhotněla hned a dvakrát zamlklé těhotenství okolo 10. týdne😣 takže teď chci aspoň 2-3 cykly počkat...já jen že to že ženská otěhotní hned taky není žádná "záruka"😒
Z bylinek na podporu těhu určitě doporučuji zkusit drmek (ideálně kapsle forte, čaj je slabý). Pomáhá stabilizovat hladinu progesteronu a může pomoci ke zdárnému uhnízdění 👍 Je tu k němu i celá diskuse někde... Brala jsem ho a otěhotněla s ním hned.
@lalolita Byla jsem těhotná čtyřikrát a pokaždé se to povedlo, když jsem se něčím odreagovala. Poprvé přesně po roce, měla jsem fajn práci, manžela, kamarády, koníčky. Nijak jsem se na to neupínala, ale podařilo se, když jsme vyrazili na víkend do vinného sklepa. Podruhé se zadařilo asi druhý měsíc po dovolené. Potřetí asi po čtyřech měsících, když jsme koupili letenky na dovolenou a počtvrté hned, dala jsem výpověď v práci, kde mě to štvalo. Těžko se to radí, ale opravdu je nejlepší soustředit se na jiné věci a nemít miminko jako středobod vesmíru. Moc držím palce!
A doporučuju lázně, mám tady o nich dva články, moc se to neví, ale pojišťovna je může proplatit, když se nedaří otěhotnět nebo po třech potratech. Byla jsem a bylo to úžasné, možná také u mě přispěly ke zdárnému donošení miminka.
otěhotněla jsem 1. měsíc. Brala jsem 2 měsíce předem kyselinu listovou 800 mg, omega 3, vyčistila jsem tělo celkově a i od různých zánět, pila kontryhel ne ale z lékárny ten je slabej a klasika pila zelený čaj jak jsem byla zvyklá a sex plánovala nejčastěji prvních 14 dnů...(ob den, ob 3 dny)...no a nonstop na to myslela, protože jsem potřebovala otěhotnět rychle...HA jsem nebrala asi půl roku a MS jsem potom neměla skoro žádnou, fakt zabral kontryhel, druhý měsíc braní kontryhelu jsem měla ovulaci dříve 12. DC...

Otěhotněla jsem po 6 měsících.