icon

Začínám být nervózní, 4 měsíc se pokoušíme o miminko

lusiana125
13. pro 2014

S manželem se pokoušíme o miminko, začínám být lehce nervozní...zkoušíme to 4 měsíc a nic...ted podle propočtů to mám dostat 27.12. tak doufám, že nám ježíšek nadělí dáreček 🙂 co vy? jak dlouho to trvalo? nebo trvá...menstruaci mám po 29 dnech, ale nevím jestli ovuluji...brala jsem antikoncepci 5 let...díky za rady a postřehy

Strana
z2
janinek
13. pro 2014

@lusiana125 jestli vam neni nejak nad 35 obema, tak jsou ctyri mesice jako nic. Nemusi to nic znamenat. Doktori berou jako dlouhe snazeni spis rok a vice. Tak si to uzivejte. A budes zvracet cely prvni trimestr, moc chuti mit nebudes. A po porodu zase dilema, jakou antikoncepci, pokud uz nechces HA.

berenika5
13. pro 2014

@luciebx ja mam listovku v tom nosifolu prave... a chlapovi to snad ale taky neublizi ne?

berenika5
13. pro 2014

@janinek ja antikoncepci brat nemuzu ze zdrav.duvodu. vyrostl mi nador na jatrech pod vlivem HA. Ale pouzivame femcap a nemuzu si ho vynachvalit.

1velrybka
13. pro 2014

@lusiana125 Ahoj, nám se zadařilo po 10 měsících, mimochodem - jsem taky učitelka 🙂 4 měsíce jsou krátká doba, když to bude přes rok, můžeš z toho začít být trošku nervózní a třeba to trochu začít řešit. Já vysadila prášky na konci prázdnin (na konci srpna jsem dobrala poslední) a otěhotněla jsem na začátku července - když nebyl stres a byla pohoda...

romantika
13. pro 2014

@lusiana125 po roce a něco, podruhe na podruhe

veroniquecz
13. pro 2014

@berenika5 Tam sice je, ale pokud bereš jen jeden denně tak je jí tam málo.

xppx
13. pro 2014

@lusiana125 ahoj, nestresuj 🙂 4 mesice jsou jeste prd..
Jak casto mate sex? idealni je ob den..spermie dozraji a zaroven je minimalni sance prosvihnout ovulaci 😎 ale take je dulezite si to nalezite uzit, nedelat to jako povinnost 🙂
ja osobe treba ovu testum neverim.. me nic neukazali a to sem testovala 15dnu zasebou a otehotnela sem... lepsi je to pojistit sexikem po cely mesic.. 😉

berenika5
13. pro 2014

@veroniquecz jakoze fakt? To teda nevim? No takze k tomu mam brat jeste listovku navic? Moc dekuju za info... 🙂

lusiana125
autor
14. pro 2014

@1velrybka tak doufám, že to budu mít podobné jako ty 🙂 strašně se těším

lusiana125
autor
14. pro 2014

@xppx ob den praktikujeme....ale někdy jednou za dva dny...spíše máme sex ob den 🙂 četla jsem, že během měsíce je 20 procent možnost otěhotnět...

ronyx
21. pro 2014

Ahoj tak u prvního potomka to vyšlo tak řka na první pokus 🙂 Otěhotněla jsem hned.Teď po 3 letech,jsme zadělali na druhé,zkoušíme to teprve první měsíc, MS má dorazit až kolem 1.1 takže teď jen čekám a doufám,že se zadaří jako u prvního. 🙂 Každopádně přeji všem snažilkám brzké nalezení // 😉

nita1984
21. pro 2014

My právě uzavíráme druhý měsíc, MS má přijít na štědrý den, ale jsem po operaci slepáku a břišních uzlin, takže očekává že budu ráda, že dorazí.... v vzhůru do třetího, snad už posledního měsíce snažení

pulpk
31. pro 2014

@lusiana125 Nam se zadarilo po šesti měsících. Brala jsem kys. listovou, Nosifol, Inofolic, kontryhelový čaj a když jsem nasadila Gynex, povedlo se. Ale ono bylinky maji učinnost po cca 3měsicích, tak neztracej nadeji. Taky jsem z toho byla nestastna a mela jsem o sobe pochybnosti, ale neboj, jsi mlada (je mi taky 25 a antokonc. jsem brala 5 let), tak se driv nebo pozdeji zadari. My propasli OVU (jsem si myslela) a povedlo se 🙂
Chodte s chlapem na prochazky a nekde jsem i slysela, ze maji chlapi jist hovezi stejky, ale nevim co je na tom pravdy...

perila
31. pro 2014

Ahoj holky,buďte úplně v klidu já na mimco čekala 6 let,nejvíc to je o psychice

mafeska
3. led 2015

zadařilo se po 6 měsících, ze začátku jsem to očekávání ms strašně prožívala, pak jsem to pouštěla z hlavy a snažila se to brát tak jak jsme se s přítelem dohodli - volný průběh a až to přijde tak to bude. 🙂

ruze36
3. led 2015

Přemýšlím a ptám se,prosím může mít muž co má nemoc Rozedmu plic v počátku,může mít děti??Jestli má snažení o miminko pořád ještě cenu, snažíme se rok a půl a o rozedmě víme skoro měsíc a pul... 😢 Nejsem si jistá snažíme se a pořád nic....Má te stím nikdo zkušenosti? 😕 😕 ...

blahova_andrea
3. led 2015

já brala prášky 10 let, rok jsem je pak nebrala než jsem se začali pokoušet a stejně to další víc než rok trvalo než se syn zadařil. za to dcerka byla pak výsledkem jedné jediné náhody 😅 4 měsíce vůbec nic neznamenají 😉 já teda měla jistotu mužovi plodnosti, už dvě děti měl. byla jsem přesvědčená, že problém je u mě.

martirr
9. led 2015

Ahoj holky, tak my se snžíme od pulky října a zatím nic, začínám z toho být nervózní, protože holky co znám otěhotněly za měsíc od vysazení HA a to zrovna povzbuzující neni.. Jinak brala jsem listovku a teď jsem začla s nosifolem a piju čaj podle báby kamenické, máte s tím zkušenosti?

pavlakosec
9. led 2015

Možná to vyzni ošklivě ale tlusté kouknout na ostatní holky tady. Snaží se i roky a bez výsledků. Proto se mi to zdá jako předčasné. Spermie dozrávají za 2-4dny. Pokud se Vám nebude dařit vice jak rok,tak bych to řešila. Ted je to předčasné. Já brala prášky pres 6let. Ted se snažíme už vice jak rok a bohužel patříme mezi páry, které potřebují asistenci lékařů, i když jsme oba v pořádku. Bolt prokleti civilizace. Tak brzo je to jen nervování. Snad se na me tady nebudete zlobit.

miranda77
9. led 2015

u nás to skoro pokaždé trvalo 5 měsíců ... a do měsíců jsem to brala jako normu ...

zdenka35
9. led 2015

Tak to já jsem nervózní už 3 roky snazeni 🙂 ,1 rok normálně, 2 roky centrum asistovane reprodukce,imunologie,genetiky atd,atd.Neves hlavu po 4 měsících.

lenka.han82
18. únor 2015

@polaks Stará rozhodně nejsi! 🙂 Mě bude v květnu 33 let a plánuji teprve první miminko. Moje mamka měla třetí dítě, brášku, ve 42 letech. Bylo to tedy nečekané a neplánované, ale těhotenství a porod bez komplikací, i když to bylo před 22 lety, takže jí doktoři posílali na umělé přerušení těhotenství, že už je na to stará. A v dnešní době už rodí 3. dítě ženské po 40 normálně. Jen je to trochu náročnější a v něčem složitější a rizikovější, protože tělo samozřejmě stárne, ale rozhodně nejsi ve 32 stará! 🙂 V tomhle věku měla moje mamka mě, jakožto druhé vymodlené dítko 🙂 A to bylo před 33 lety, a doba se mění! Teď už je to běžné...

janakolikova
12. dub 2022

Nám se podařilo po 9 měsících, v měsíci, kdy jsem si měla jít pro Clostillbegyt, se nakonec podařilo. Marně jsem vyhlížela MS a dokonce se na ní i těšila, nakonec se asi tělo zaleklo a zvládlo to samo. 🙂

Strana
z2