Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 no tak dneska už je to určitě MS :( ovu asi nebyla, dneska začínám další cyklus s Clostíkem tak uvidiíme.....nějak sem ale už smířená s tou laparkou :(
@maslicko ja nevim, byli jsme na IUI a nic. Asi to vypada, ze nejak ty spermie zabijim ja. Takze IVF je moznost, zkousime pres rok a ja uz nechci cekat 2 roky. Dali jsme si termin konec srpna, to jsou jeste 4 cykly a pak jdeme, uz mam nasetrino 😃
@rejni a proc ti daj mesic bez clostiku?
@janule1987jk Tak já trochu krvacela ve čtvrtek, pak už špinění a ještě včera trochu..4 dny.. Tak dlouho mívám MS.. A ani mi Dr teď ještě neví..
@lussinka88 protože kdyby to byla od čtvrtku MS tak už jsem dnes 5DC a měla bych zacit zobat jenže pač nevíme a Dr chce s odběrem počkat až na čtvrtek tak tenhle měsíc bude bez clostíku..
@maslicko laparky se neboj. Je to fakt bezproblemovej zakrok. Kdybys na ni nesla tak ti udelaj pruchodnost v CAR pri vedomi a co jsem si o tom cetla tak je to dost neprijemny a boli to ☹ tak jsem sla radsi pod kudlu. Jizvu nemam skoro zadnou. A nebolelo to.
@janule1987jk a kam máte v plánu jít a kolik počítáš, že bude stát?? kolem 25tis asi že?
@lussinka88 já už jsem na laparce jednou byla, odstranili mi endometriozu...takže se nebojím toho zákroku spíš co mi pak řeknou :( nejraději už bych to všechno měla za sebou a věděla už na čem vlastně sem.....:/
Holky a co jste měly pregnyl vám se nestalo, že by MS přišla o dost dřív než bylo zvykem? Nepůsobí ten pregnyl i na růst sliznice? Třeba jsem měla zase extra stimulaci a už se sliznice neudržela.. To jsou scénáře 😀 🙈 Holky držím všem pěsti ať už to čekání brzo skončí! 🙂
@maslicko ja na laparo nebyla, spis bych asi sla na ten plyn, co do tebe pusti. A sleduji ho na UTZ. Asi se poptam vsede po Ove a okoli a tam, kde bude nejlevnejsi. Pocitam tech 20.-23.tis. vice snad ne 😃
@rejni pregnyl by to nemel ovlivnovat. Jedune ze bys mela disfunkci zluteho teliska... (Malo progesteronu)
Holky tak ymáte po clostíku tak šíleně nafouknuté břicho? Už tři dny mě bolí vaječníky a jsem děsně nafouknutá... jako dá se to vydržet, ale příjemné to není ☹
@janule1987jk jsi z ostravy jo? kamaradka chodí do gyncentra aje tam moc spokojena 🙂
Zobání 😀
@maslicko uz je tehotna kamaradka? 😃
Holky jsem 9DC a clostil jsem brala od 3DC 5 dni a je normalní že me nic nebolí?? jen včera pichani na vaječníku ale jinak nic,ve středu jdu na ultrazvuk ale mam strach že když nic necítím tak že mi nerostou folikuly :/ dco myslíte?? měly jste to taky tak??
@kajunka01 První cyklus jsem tak nic moc necítila a rostl jeden i když ovu až 19DC..teď jsem cítila hned první den užívání (5-9DC) a pomalu to odeznělo a šla jsem se strachem, že nic a rostl 🙂 Já necítila ani cystu.. Ale každá to můžeme cítit jinak.. Ale neboj určitě porostou 🙂 měla jsi 1-0-1?
Holky myslite si, ze bychom poznaly do terminu ms, ze jsme v tom? Nebo to proste nejde poznat, az jen na testech...
@janule1987jk To může mít každá jinak že.. Některá PMS a některá to stejné jako příznak.. To je fakt těžko.. Známá byla bez příznaků celou dovcu až pak jí přišlo že MS nedorazila..
Mam 2dny zpozdeni a neprijde mi ze by se neco chystalo. Test negativni. Myslite ze mi ms oddalil utrogestan?

@janule1987jk a jak dlouho se snažíte? jinak už by to nešlo?