icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

maslicko
autor
25. dub 2016

@janule1987jk a jak dlouho se snažíte? jinak už by to nešlo?

maslicko
autor
25. dub 2016

@lussinka88 no tak dneska už je to určitě MS :( ovu asi nebyla, dneska začínám další cyklus s Clostíkem tak uvidiíme.....nějak sem ale už smířená s tou laparkou :(

janule1987jk
25. dub 2016

@maslicko ja nevim, byli jsme na IUI a nic. Asi to vypada, ze nejak ty spermie zabijim ja. Takze IVF je moznost, zkousime pres rok a ja uz nechci cekat 2 roky. Dali jsme si termin konec srpna, to jsou jeste 4 cykly a pak jdeme, uz mam nasetrino 😃

lussinka88
25. dub 2016

@rejni a proc ti daj mesic bez clostiku?

rejni
25. dub 2016

@nita1984 U nás jsme to začali řešit po 10 měsících snažení, první folikulometrie anovulak tak od ledna clostik dva cykly a teď už s pregnylem, pokud nevyjde ani další cyklus tak Dr už to vzdává, buď CAR nebo hned laparo.. Já 31 chlap 39

nita1984
25. dub 2016

@rejni tak já jsem v létě 32, chlap 34... no uvidíme co mi řeknou ve čtvrtek

rejni
25. dub 2016

@janule1987jk Tak já trochu krvacela ve čtvrtek, pak už špinění a ještě včera trochu..4 dny.. Tak dlouho mívám MS.. A ani mi Dr teď ještě neví..

rejni
25. dub 2016

@lussinka88 protože kdyby to byla od čtvrtku MS tak už jsem dnes 5DC a měla bych zacit zobat jenže pač nevíme a Dr chce s odběrem počkat až na čtvrtek tak tenhle měsíc bude bez clostíku..

lussinka88
25. dub 2016

@maslicko laparky se neboj. Je to fakt bezproblemovej zakrok. Kdybys na ni nesla tak ti udelaj pruchodnost v CAR pri vedomi a co jsem si o tom cetla tak je to dost neprijemny a boli to ☹ tak jsem sla radsi pod kudlu. Jizvu nemam skoro zadnou. A nebolelo to.

maslicko
autor
25. dub 2016

@janule1987jk a kam máte v plánu jít a kolik počítáš, že bude stát?? kolem 25tis asi že?

maslicko
autor
25. dub 2016

@lussinka88 já už jsem na laparce jednou byla, odstranili mi endometriozu...takže se nebojím toho zákroku spíš co mi pak řeknou :( nejraději už bych to všechno měla za sebou a věděla už na čem vlastně sem.....:/

rejni
25. dub 2016

Holky a co jste měly pregnyl vám se nestalo, že by MS přišla o dost dřív než bylo zvykem? Nepůsobí ten pregnyl i na růst sliznice? Třeba jsem měla zase extra stimulaci a už se sliznice neudržela.. To jsou scénáře 😀 🙈 Holky držím všem pěsti ať už to čekání brzo skončí! 🙂

janule1987jk
25. dub 2016

@maslicko ja na laparo nebyla, spis bych asi sla na ten plyn, co do tebe pusti. A sleduji ho na UTZ. Asi se poptam vsede po Ove a okoli a tam, kde bude nejlevnejsi. Pocitam tech 20.-23.tis. vice snad ne 😃

lussinka88
25. dub 2016

@rejni pregnyl by to nemel ovlivnovat. Jedune ze bys mela disfunkci zluteho teliska... (Malo progesteronu)

nita1984
25. dub 2016

Holky tak ymáte po clostíku tak šíleně nafouknuté břicho? Už tři dny mě bolí vaječníky a jsem děsně nafouknutá... jako dá se to vydržet, ale příjemné to není ☹

maslicko
autor
25. dub 2016

@janule1987jk jsi z ostravy jo? kamaradka chodí do gyncentra aje tam moc spokojena 🙂

rejni
25. dub 2016

@nita1984 Já nafouklá po něm nebývám.. A prvni cyklus jsem vaječníky cítila až pár dní před OVU..teď třetí cyklus už první den zabání..

rejni
25. dub 2016

Zobání 😀

nita1984
25. dub 2016

@rejni ja jsem 6DC a mám pocit, ze.mi to břicho praskne. Navíc jsem totálně příšerně podrážděna, na všechno hned vyletim ☹

janule1987jk
25. dub 2016

@maslicko uz je tehotna kamaradka? 😃

kajunka01
25. dub 2016

Holky jsem 9DC a clostil jsem brala od 3DC 5 dni a je normalní že me nic nebolí?? jen včera pichani na vaječníku ale jinak nic,ve středu jdu na ultrazvuk ale mam strach že když nic necítím tak že mi nerostou folikuly :/ dco myslíte?? měly jste to taky tak??

rejni
25. dub 2016

@kajunka01 První cyklus jsem tak nic moc necítila a rostl jeden i když ovu až 19DC..teď jsem cítila hned první den užívání (5-9DC) a pomalu to odeznělo a šla jsem se strachem, že nic a rostl 🙂 Já necítila ani cystu.. Ale každá to můžeme cítit jinak.. Ale neboj určitě porostou 🙂 měla jsi 1-0-1?

rejni
25. dub 2016

@nita1984 To už fakt brzo..druhý den užívání jo? Mě říkal chlap, že se s ním vždycky pohadam pár dní před OVU 😀 že to sleduje už třetí měsíc 😀

kajunka01
25. dub 2016

@rejni
@rejni nene 1-0-0 🙂 jsem zvedava i včera při sexu mě píchalo v podbřišku a nedalo se to vydržet,ale už dobrý 🙂 tak nevím co to znamená

janule1987jk
25. dub 2016

Holky myslite si, ze bychom poznaly do terminu ms, ze jsme v tom? Nebo to proste nejde poznat, az jen na testech...

nita1984
25. dub 2016

@rejni Já už mám v sobě všech pět dávek

rejni
25. dub 2016

@janule1987jk To může mít každá jinak že.. Některá PMS a některá to stejné jako příznak.. To je fakt těžko.. Známá byla bez příznaků celou dovcu až pak jí přišlo že MS nedorazila..

rejni
25. dub 2016

@kajunka01 aha zatím 1tbl.. Já když sem tam cítím při sexu tak jen po ovu spíš..

kajunka01
25. dub 2016

@rejni já už jsem začala brát 3dc což bylo v úterý a 5 dni takže jsem už od neděle bez toho 🙂v sobotu jsem brala posledni

lussinka88
26. dub 2016

Mam 2dny zpozdeni a neprijde mi ze by se neco chystalo. Test negativni. Myslite ze mi ms oddalil utrogestan?

Strana