Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@janule1987jk Taky jdu 11.4. na folikulometrii 😀 14DC budu..
@lussinka88 ano prvni IUI bylo bez clostiku, ale pichli mi Pregnyl, to je na vyvolani ovulace a pak utrogestan, ten ma pomoci s uhnizdovani. Jinak me to stalo jen 70 Kc, je to plne hrazeno pojistovnou. Myslim 6x rocne 🙂 jinak to vubec neboli a trva to tak 3 minuty 😀
@rejni supis, tak to si napiseme 😀 budeme tento cyklus na tom hodne podobne 😀
@pt1981 no zatim jsme zadny problem nenasli, ale 11. jdu za doktorem a ppvi mi o dalsich testech, jak dopadli. Tak jsem velice zvedava. Pritel je v poradku, spermiogram vysel Normospermie.
@janule1987jk mě je 27 bude mi letos 28, doktorka se tváří jako by mi bylo 50 😀 že už prej mám nejvyšší čas tak uvidíme, dneska první den s Clostíkem a asi to na mě taky nijak víc působit nebude, jen sem se potila jako prasátko 🙂 Já bych dvojčata taky brala, ale i dvě mateřské 😀
@janule1987jk moc drzim pesti, aby vse dopadlo dobre. Urcite dej vedet, jak vysly vysledky
Holky tak cooo? Ja na sobe nic necitim a to jsem vcera mela posledni tabletku 🙂 ve ctvrtek jdem na mereni. Jen se teda potim a kdyz se nepotim je mi zima. Tak nevim jestli spis nejsem v prechodu 😃
Já clostil brala 3 cykly.
První cyklus jedna tableta denně, reakce vaječníků malá.
Druhý cyklus jedna ráno, jedna večer. Parádní 20 mm folikul. Ovšem ms přišla
Třetí cyklus cysta 3 cm...
@zloba89 a pokracujes dal? Zadnou pricinu nenasli?
@lussinka88 nepokračuju, příčina je v mé neovulaci a líných spermiích mého manžela. Za necelých 14 dnů mě šeká stimulace na ivf...
@zloba89 aha ☹ tak to je mi moc lito. Preji teda hodne stesti!
@lussinka88 děkuji
@lussinka88 já teda pocitivala píchání a tlaky na podbříšku už večer první den po druhé tbl 😀 ale užívám třetí cyklus.. První jsem necítila nic až 3-4 dny před ovulaci 🙂 a vždycky mi bývalá zima, teď s clostíkem mi taková zima není a někdy je mi tepleji 😀 ale žádné velké návaly..no trošku ale spíš teď ten 3 cyklus..
@rejni heled tak to pichnuti a tlaky citim taky, ale dala jsem to za vinu zarazenym prdum 😃🙈... Tak ja beru zatim jen jednu tabletku 🙂)
@lussinka88 😃😃😃 kdo ví čím to bylo 😃 hlavně ať folici pěkně rostou 😊
Holky můžu se k vám přidat beru od neděle clostík v pondělí mám folikumetrii a hned podle toho pak dva dny za sebou IUI. Ke clostíku beru sice ještě prednison, ale už se cítím nafouklá jak papuč 🙂 a to nemluvím jak mě občas píchne v oblasti vaječníků. Tak jsem zvědavá v pondělí na tu mojí úrodu vajíček 😀
Ahojky, já díky clostilbegytu mám doma už roční dvojčátka. Vůbec jsem neměla MS co jsem vysadila antikoncepci. Tak jsem nejdřív upravovala cyklus prednisonem a pak mi dr. nasadila clostilbegyt. První dva cykly po jedné tabletce a třetí cyklus dvě tabletky denně. A zadařilo se 🙂
@blauen Ahoj 🙂 s pondělní folikulometrii se tady roztrhl pytel 😀 já taky v pondělí budu 14DC a poprvé třetí cyklus s clostíkem i pregnyl..tak jsem taky zvědavá na pondělí, pač minulý cyklus už jsem měla 16DC 3cm cystu, tak doufám, že folik bude růst rozumně 😀 a s clostíku nafouklá nejsem..jen mě od včerejška bolí hlava..Tak vy už IUI, tak na čase aby se už zadařilo 🙂
@lussinka88 Ahojky, já dnes brala druhou tabletku a zatím nic :D Jinak bereš ještě něco? nějaké vitamínky? Já dnes obdržela Gynex, tak jsme zvědavá :D A k tomu jedeme druhý měsíc FERTILITY BLEND.
Jak vy holky? 🙂
@maslicko Tak se taky objednej 🙂 určitě tě vezme, toho se neboj 🙂
@janule1987jk no mě říkala, že mám přijít za 3 měsíce tak to asi zatím nechám tak a uvidíme, třeba se zadaří hnedka první cyklus 🙂
ahoj co se týče clostiku tak je sice možnost že pomůže ale pokud jste relativně bez problémů tak můžou být dvojčátka - jsem jasný příklad, oba v pořádku, já po 12ti letech vysadila HA a po roce nezdaru šla na konzultaci kde jsem dostala clostik a hnedka dvojčátka a teď jsem ve 21tt...z počátku šok, taky jsem tomu nevěřila a říkala všem že to je na zbláznění, ale teď ? raději dvě zdravé děti než žádné a jsem před ticítkou takže jsem šťastná, že to vyšlo...a na IUI mi dr říkala že musí být min 2folikuly protože se stává že bývají i prázdné...po clostíku můžete mít i 6folikulu a může se zadařit jedno mimčo a taky žádné...hodně štěstí

@janule1987jk jeee, tak to je mi lito. Tyhle pocity znam. Dneska taky nemam dobrej den ☹ lecim se jeste na imunu a spatne mi zabira lecba. Nevim co si o tom myslet. Kazdopadne mi povolili stimulaci.
Tys sla na IUI bez stimulace? Premyslim, ze kdyz to nevyjde ted tak bychom to v kvetnu zkusili s clostikem. Moc toho ale o tom nevim. Kolik to stalo? A jak to probihalo?