icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

misina01
26. kvě 2016

Holky, pila jste některá na ovulaci a úpravu cyklu čaj z kakostu? 🙂 piju kontryhel, jeřáb, mám duphaston a ovulace nic ☹ vysazena 3 měsíce HA. Máte někdo zkušenosti s kakostem?

lussinka88
26. kvě 2016

@jitule007 to mensi baleni za 398kc myslim. Jestli chces tak tam skocim a poslu ti ho. Je toho hafo - a jeste k tomu krasne voni.

lussinka88
26. kvě 2016

Jinak hodnoty HP mam spatny, vysokej estradiol asi od cysty, nizkej progesteron, vysokej prolaktin a pritom jsem pred mesicem dokoncila lecbu. Ty ostatni jakz takz by prej sly. Takze v utery mam prijit v utery do CARu a domluvime se co dal... Tohle je uz nekonecny

jitule007
26. kvě 2016

@lussinka88 Tak jestli by ti to nevadilo...tak bych byla moc rada 🙂 klido bych si taky vzala to mensi baleni...a penízky i za postovne bych ti poslala na ucet...muze byt? Ses moc hodna 🙂

jitule007
26. kvě 2016

@lussinka88 jeeee....to me mrzi ale tak aspoň to v caru daji do poradku a neboj...utece to.....ja ještě výsledky nevim ( jen mi je sestra nechtěla rict do telefonu, ze si musim za doktorem)..pujdu na gyndu az pristi tyden v patek...pac ve čtvrtek jde pritel konecne na spermio, tak abych uz tam sla s vysledkama...

lussinka88
26. kvě 2016

@jitule007 jasny 🙂 tak pokud to stihnu tak ti tam skocim dneska pac jdu zitra na postu, tak bych to rovnou odeslala. Napis mi do sz adresu ja ti pak poslu kolik mi posles a cislo uctu

kajunka01
26. kvě 2016

@lussinka88 snad jo dnes ovu test zase slabý ja nevím:/ byl slabý aj den před folikulometrii,zitra jdu ráno tak uvidím co mi řekne ,ale už mě začlo i píchat na vaječnících jak to roste 🙂 minuly mesic jsem mela ovu testy uz davno skoro pozitivni a ted nic :/

kajunka01
27. kvě 2016

@lussinka88 tak dnes 27mm a ovu test slaby

lussinka88
27. kvě 2016

@kajunka01 ty jo a neni to uz cysta?

kajunka01
27. kvě 2016

@lussinka88 já doufám ze ne,minulé jsem měla 21 mm a do tři dnu byla ovulace,některé maji i 31

lussinka88
27. kvě 2016

@kajunka01 ja mela 20DC 28mm a byla to cysta. Ted ma 37mm

lussinka88
27. kvě 2016

@kajunka01 tak uvidis!! Drzim palce at praskne

kajunka01
27. kvě 2016

Test zase slabý ☹ bojin se ☹ :'(

kajunka01
27. kvě 2016
rejni
27. kvě 2016

@lussinka88 Teda ty hodnoty HP 😟to mě mrzí..achjo..to je tak nespravedlivé! Třeba se taky předvedu v pondělí, už jsem zvědavá!

lussinka88
28. kvě 2016

@rejni ja uvidim v utery co mi reknou v CARu. V patek jsem si udelala po nekolika mesicich radost a koupila si neco na sebe... 🙂 bohuzel asi ty hormony vzali za sve a mam o jednu velikost vic ☹ citim se jak velryba, takze od pondelka dietka

rejni
28. kvě 2016

@lussinka88 Taky si teď udělám radost 🙂 když beru že tenhle cyklus to nevyjde tak jsou myšlenky i někde jinde 🙂 jj určitě ty hormony přidávají..jsem myslela, že hubnu prací ale co neberu clostik šla váha rychleji dolů..

janule1987jk
29. kvě 2016

Tak jsem.to dnes dostala, takze zase noc. Ceka me hysteroskopie, mate nejaka zkusenost? A kde jste byly? Snad to neni moc neprijemne ☹

rejni
29. kvě 2016

@janule1987jk chjoo, mrcha jedna! ☹ mě čeká hysteroskopie snad koncem června, doufám v to..Dr chce ještě zkusit potřetí pregnyl ale nedoufam ani trošičku, že by to zrovna teď vyšlo. Mě by dělali tu hysteroskopii u Dr v ordinaci, je už to tam takový menší CAR..za 2-3 hodky jdu domu až se trochu vzpamatuju z narkozy. Známá na tom byla prý v pohodě, po ní jen trochu větší MS bolesti.. Dělá se i ambulantně bez narkozy a pryy to jde vydržet.. Měla jsem napsanou žádanku na laparo + hystero..ale že mi dal nakonec můj gynekolog žádanku do CAR tak tam mi Dr řekl, že i jen ta hystero často pomůže, tak doufám! Abych nemusela po ní na laparo. Není se čeho bát u té hysteroskopie..více strachu ve mě vzbuzuje ta laparka.

lussinka88
29. kvě 2016

@janule1987jk ja mela v kombinaci s laparo a necitila jsem nic! Klidne bych sla hned vecer domu... Bez narkozy bych to nedala, jsem srab 😀

lussinka88
29. kvě 2016

@janule1987jk ach jooo ☹ my jsme fakt elita. Budou ti to teda ambulantne?

mandlicka25
29. kvě 2016

Clostík beru asi 5-tý cyklus. Začnu vždy třetí den menstruace a běru ho po jednom 5 dní. Díky němu jsem měla vždy "krásný" folikul, ale bohužel nic jiného z toho nebylo. Jsem zdravá, manžel ná výsledky taky v pořádku, ale prostě to nejde :(. V květnu jsem absolvovala první inseminaci, kde jsem folikuly měla dokonce dva a ted reším trochu něco jiného. Vždy mívám ovulaci 16-17 den cyklu a lutealní fázi 13 dní, takže cyklus 30 dní. Teď byla ovulka (s těmi 2 folikuly) 14 den, prodlouží se tím i lutealní faze? Teď jsem totiž 16 den po inseminaci(16 DLF) a zatím nic. Takže kdyby dorazila červená, tak snad do úterý. Zracuje se cyklus, když je i ovulka dřív? No, kéž by! Test jsem si nedělala, mám prostě strach, že se to zase nepovedlo... děkuju za názory

janule1987jk
29. kvě 2016

@rejni @lussinka88 ja jdu zitra do Fertimedu se domluvit. Pokud to budou delat v Polance, tak zajdu tam. Pokud jen v Olomouci, tak zajdu do Havru, je tam specializovany lekar Kovar a ten to dela ambulantne. Prala bych si, aby mi uvolnily cesty, ze tam treba mam srusty a pak by to slo prirozene. Pokud ne, jdeme v srpnu na IVF. Uz jsme s pritelem rozhodnuti. Zitra se jdu i poinformovat, jak je to casove a financne narocne

rejni
29. kvě 2016

@mandlicka25 Pokud míváš pravidelně LF 13 dní tak bych tak cyklus počítala i teď.. Cyklus by to mělo zkrátit pokud ovu byla dřív.. Mě clostik třeba cyklus prodloužil.. Ale s pregnylem už bez clostíku LF 14 dní přesně, tak jak jsem na ní byla zvyklá.. Držím palce ať se mrcha neukáže 🙂

rejni
29. kvě 2016

@lussinka88 Elita 😀 Joo to Joo!!! 😀

@janule1987jk Tomu Dr. Kovářovi jsem psala.. Ne všechny pojišťovny mu tam ten výkon proplácí + k tomu psal 2500,- ještě k tomu za tu kontrastní látku aby zjistil průchodnost vejcovodů.. Ve FM to dělá Dr Čapligin ale zase nevím zda by ti to provedl hned jen ten výkon..když on má svůj postup, prvně HP, pregnyl atd..

lussinka88
29. kvě 2016

@janule1987jk me rikali v ISCARE ze to bude stat 16-18tis a trvat to bude pres mesic - protoze mesic ma na schvaleni pojistovna. Jinak Tu samou castku mi potvdil gynekolog co s nima spolupracuje. Jinak srusty ti odstrani jen laparskopicky, me odstranili jeden...

mandlicka25
29. kvě 2016

@rejni Kéž bys měla pravdu!

lussinka88
29. kvě 2016

@mandlicka25 mam to naprosto stejne jak ty 🙂 normalne ovulka 16-17DC a 13dni LF. S clostikem jsem mela 2foliky a ovu 14DC, LF 17dni. Prijde mi ze mi tu LF prodlouzil utros. Pac tenhle cyklus jsem mela ovu 10DC a LF 17dni. Kazdopadne byt tebou tak zkusim test!! Tim nic nezkazis a kdyztak uz se nebudes trapit. Od ovu uz jsi dost dlouho 😉 verim ze tam // budou. 🙂 drzim palce. Dej vedet jak jsi dopadla!

mandlicka25
29. kvě 2016

@lussinka88 Utros ted beru první cyklus, mohl by oddálit ms, ale před tím jsem byla u mého klasického gynekologa a ten mi dával duphaston, který by měl mít ty samé účinky, tak doufám, že ji fakt neoddálil. Dnes jsem 16 den od inseminace, ale na test si ještě netroufám. Jak jsem psala, dřív jsem byla nedočkavá a ted se bojím. Tak budu doufat, že do středy nic nebude a asi ve ctvrtek testnu.
(ty první čísla jsem měla taky s clostíkem, ten beru už dlouho, jen jsem místo duphastonu dostala utros 🙂 Strašně moc děkuju! A dám vědět.

lussinka88
29. kvě 2016

@mandlicka25 jojo ja driv taky brala duphaston a ma stejny ucinky. Taky pujdu pristi cyklus do IUI, jen pokud mi praskne cysta. ☹ tak jsem zvedava jestli alespon to zabere... Ja uz jsem taky takova ptravena z cekani a nedockavosti, ze jsem zkusila jeden test a ani jsem ho nijak nezkoumala...

Strana