icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

mandlicka25
29. kvě 2016

@lussinka88 půjdeš také poprvé? Když vidím ty malá procenta úspěšnosti, tak mi je z toho smutno. Ale říkám si, jsme zdraví, mladí a měla jsem prvně dva folíky, tak už by to mohlo. Pořád si lámu hlavu, kde je problém.

lussinka88
29. kvě 2016

@mandlicka25 taky poprve 🙂 no ja si taky lamu hlavu kde je problem. Ale ted prisli na to ze mam nejaky hodnoty HP mimo normu, mam protilatky proti spermiim a trofoblastu, ted cysta a takovy jiny mini problemky, tak doufam, ze se to da nejak do poradku.. Nekdy mam pocit, ze mi to proste neni souzeno. Vlastne si to ani neumim predstavit 😃 - byt tehotna... Jak to clovek dlouho chce a nedari se, tak mi to prijde jako nedosazitelny cil... 😃

mandlicka25
30. kvě 2016

@lussinka88 Bohužel mám ty same pocity. A když slyším všude kolem - my na první pokus! Tak už si někdy připadám méněcenná. Teď je naděje velká, o to horší by bylo zklamání.

lussinka88
30. kvě 2016

@mandlicka25 presne tohle znam 🙂 sance je obrovska 🙂) moc ti drzim palecky. Ja jdu zitra na kontrolu do CARu. Kam chodis ty? Koukam ze jsi taky z Prahy 🙂

mandlicka25
30. kvě 2016

@lussinka88 ted bydlime v Hradci Králové, tady je Sanus. Jsou tak skvělí! Úplně jiný přístup!

luska__
30. kvě 2016

@mandlicka25 nevěřím tomu, ze na první pokus, protože jinak bych se z toho musela "po....." Tak tomu taky nevěříte. Ono to jen dobre zní.

janule1987jk
30. kvě 2016

@lussinka88 ahojky, tak jsem objednana ke Kovacovi a vyplaznu i tech 2500. Musim to uz vedet, chci to konecne pochopit, proc to stale nejde ☹ dnes jsem rekla, ze chci v srpnu na IVF, tak snad to uz nahlasi na pojistovnu, abych nemusela cekat. Rilal, ze mam prijit 3 dny pred ms a da mi stimulacni kapky do nosu na dobu 10 dnu. Cenu mi nerekl, prej se to urcuje potom, podle toho jak se to bude vyvijet a co si sami zvolime.

mandlicka25
30. kvě 2016

@luska__ ted nechapu tvuj komentar

lussinka88
30. kvě 2016

@janule1987jk jako uz ted ti udelaj stimulaci? Nebo jak to mas naplanovany? Tak to je dobry!!! 🙂 drzim palce. My jdem do 3IUI, zitra jdu na konzultaci. Tak snad mi neco i provedou s tou cystou, jestli bude velka, tak mi ji odsajou. Boze to je desny. Kazdopadne jestli chces jit rovnou do IVF tak se na profouknuti vejcovodu a hystero vykasli, ne?

janule1987jk
30. kvě 2016

@lussinka88 no ja prave chtela, ale prej to spolu souvisi. Tak ja nevim. Chci na to profouknuti, bo treba pak to jeste pujde prirozene. Na IVF jdeme az v srpnu, ted neni cas a v cervenci maji dovolenou. 3 IUI? A pak IVF?

lussinka88
30. kvě 2016

@janule1987jk asi jo... Ono jich jde max 6, tak zkusime alespon ty 3 a pak se uvidi. V zari jeste jedem na dovcu tak kdyztak potom 🙂)

janule1987jk
30. kvě 2016

@lussinka88 ja mam dneska uplne nervy, chce se mi kricet a brecet. V praci nemam na nic mysleni a na chlapa jsem.protivna. Hruza. Musim si koupit neco sladkeho, kdyz uz nekourim. 😃

luska__
30. kvě 2016

@mandlicka25 že si to nechci připustit, aby mi to nebylo líto.
Ono zní dobře, my to zkusili a hned se podařilo. Než bohužel u nás furt nic.
Někdo samozřejmě to štěstí má, takže si v hlavě říkám, že to tak není.. omlouvám se za vyznění 😖

rejni
30. kvě 2016

@janule1987jk
@lussinka88 ono můžou být nějaké srůsty třeba i v děloze..jak jsem pochopila ne? Tam by to mohlo vadit i tomu IVF..ale v tom se tak nevyznám..

Tak hormonální profil mám ok..krom lehce zvýšeného jednoho hormonu..jeden 5,7 a druhý 6..přesně mi neřekla, ale jak jsem pak čekala na sestřičku tak jsem se do karty mrkla a LH tam měla podtržené 6.. Ale říkala, že je to minimálně zvýšené.. Byla tam totiž mladá doktorka místo doktora..Teda řeknu vám já radši ty chlapy 😀 a pak mi říká, že vzhledem k těm hodnotám můžu mít i PCO..ale teď nevím jestli myslela ty hormony a nebo tu AMH zásobu foliku.. No moc toho neřekla.. Na utz 5-6 foliků kolem 10mm.. Že to prý vypadá jak bych tenhle cyklus měla clostik.. Můj Dr mi vždycky říkal, že je tam jeden tolik a tolik velký.. Že by teď tak hodně? Tak musím ještě v pátek ráno.. Už ať mám mrchu a můžu po ní na hysteroskopii 🙂

mandlicka25
30. kvě 2016

@luska__ jasny, mne to hned nedoslo. Ale ne, mne hlavne mrzi,?ze je clovek mladej, zdravej a nic... No uvidime, treba ted budou rovnou dve :D, zatim nedorazila....

luska__
30. kvě 2016

@mandlicka25 rozhodne Vám to přeju , jelikož ted jsem 19DC a začínám propadat panice . Piji kontryhel od 1DC a dávám si gynex a ovulace uz druhy měsíc nic

lussinka88
30. kvě 2016

@rejni PCO znaci mimo jineho i vysoke AMH... Norma je 2-4... LH je ten hormon co spousti ovu ne? Ja mela prvni cyklus taky 5foliku, ale dorostly a praskly jen 2. Kolikaty jsi DC?

Ty srusty v deloze nevim. Ja myslela ze srusty jsou jen mimo. Muzou ti treba nekam tahnout organy a tim pak spatne funguji... Kdyz jsem sla na laparo tak jsem si rekla ze chci do bricha gel proti srustum a ten se daval do dutiny brisni. Nakonec teda nebyl potreba... Tak jsem alespon usetrila 5tis

lussinka88
30. kvě 2016

@luska__ a beres clostik? Tak zajdi k doktorce at se ti tam jukne jestli tam je nejakej naznak... Ty testy jsou nepraktiky musi se fakt dodrzovat cas kdy to merit a jak moc pit... Ja treba predtim pozitivni test taky nemela, ale ovu dle utz probehla.

lussinka88
30. kvě 2016

@luska__ a hlavne si to mer testama jedny znacky! A az vecer pac rano se to LH malo vylucuje do moci 🙂 proste treba v 18hodin kazdej den. 2hodky pred testem nepij at si to nezredis. Ono to vyskoci 🙂 koukni jeste do pribalaku, tam jsou ty hodiny a podminky spravnyho testovani napsany

luska__
30. kvě 2016

@lussinka88 chci to nějakou dobu zkusit bez toho a jen s bylinkami. Četla jsem,ze z tamtoho jsou vícečetné tehotestvi a mnohem víc potratů. :((

rejni
30. kvě 2016

@lussinka88 Tak asi myslela to AMH ale hodnotu mi neřekla.. Já jsem se moc nevyptavala :-/.. Jj LH spouští ovu..jestli to ještě není po tom clostíku.. Já první cyklus s ním měla jeden folik, druhý cyklus cysta z jednoho foliku a třetí jeden folik 😀 teda Dr se nikdy nezminoval že jich je víc..a teď druhý cyklus bez clostíku tolik foliků co rostou.. Jen minule 12DC už byl folik 19mm dnes 12DC jen 10mm.. Aaaale já už to neřeším 😀 stejně to nevyjde! 😀
Právě že ta hysteroskopie je lepší na tu dělohu, můžou tam odstranit srusty, cysty..i malé místo endimetriozy tam může být.. Co jsem se dočetla i právě u toho Kováře.. Ale zjistí i tu průchodnost tou látkou ale už tam asi tolik toho neodstraní v případě srustů ve vejcovodech, jen ten profuk nebo "proplach" tou látkou.. Teda tak jsem to pochopila 🙂

lussinka88
30. kvě 2016

@rejni aha... Ja jsem sla prave kvuli tem srustum na laparo, tak jsem si myslela ze jsou jen mimo delohu ale co ja vim... Predstava srostly delohy me desi 😀 tak uvidis.... Kdy mas na to jit? Ja jdu zitra do CARu k nejaky "super" doktorce na kterou si kazdej stezuje protoze je neprijemna bohuzel jen ona mela volno 😃... Tak nevim jestli me nevykucha zaziva. Nabizeji ze by tu cystu odsali, ale me se do toho moc nechce. Je to sice zakrok na 10min, ale uz by to byla 5ta gyn operace... :-/ tata mi rikal, ze kdyz nepraskne sama tak se tyden pred ms pichne agolutin a vetsinou praskne. Jsem zvedava kolik zitra bude merit. Posledne byla 37mm mrcha jedna.

rejni
30. kvě 2016

@lussinka88 Měla bych jít na tu hysteroskopii hned po MS. Teď jsem 12DC..konec června.. Jen jestli to bude stačit.. Teď mě nahlodala Dr s tím PCO.. Snad neee 🙈já měla taky recenze na toho nového Dr že není moc příjemný nechce vysvětlovat..něco na tom pravdy bude ale šlo to, hlavně že je odborník a pomůže.. Tak si to říkej..Snad až tak hrozná nebude 🙂 Tak bych to zatím zkusila s tím agulitinem..pokud si Dr nechá takhle poradit..měla by odejít! Držím palce ať už se jedině zmenšuje a odejde mrcha jedna..

mandlicka25
31. kvě 2016

@rejni @lussinka88 holky, ja Vam tak drzim palce. Mne hlavne vadi se porad cpat nejakyma praskama, po kterych mi neni ani dobre. Dnes jsem 33 DC a LC uz 18, oproti klasice 30-31 DC a 13 LF. Ve ctvrtek se odhodlam a testnu, jestli mne ta potvora nepredbehne :(.

lussinka88
31. kvě 2016

@rejni ona prej moc dobra neni... 😀 ale co mela by mi udelat jen kontrolu. Navic jsem ted zjistila, ze dalsi ovulace mi vychazi kdyz jsme na dovce, takze na IUI az v srpnu 😂... Uz vim prpc nejsem tehotna 😂 Kdyz mam ovulaci tak jsme nekde pryc, nejsme sami nebo nemame cas 😂

lussinka88
31. kvě 2016

@mandlicka25 urcite ne!!! 🙂)) moc ti drzim palce. Ja bych to nedokazala vydrzet 😉

jitule007
31. kvě 2016

@lussinka88 Ahojky, prosimte a ten cajik muzem pit cely mesic nebo jen do ovu....jako třeba kontryhel? A dorazily uz penízky prosim?

jitule007
31. kvě 2016

@mandlicka25 moc drzim palce at to klapne 🙂

mandlicka25
31. kvě 2016

@jitule007 minuly tyden jsem si rekla, ze v nedeli. Pak jsem mela cervicka v hlave a rekla jsem si, ze by mohlo byt brzy. Jsem na sluzebni ceste, takze se s muzem uvidime az v patek. Testy mam s sebou, ve ctvrtek zkusim mamatest a kdyby byl pozitivni, tak v patek si udelam clearblue, ktery bych mu doma ukazala. Tak uvidime.. Drzte palecky, dam vedet, uz by carka mela byt asi hodne viditelna.

mandlicka25
31. kvě 2016
Strana