icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

rejni
31. kvě 2016

@mandlicka25 Díky moc! Tobě taky štěstí ať tam jsou //.. Vypadá to hodně nadějně 🙂 Klidně prášky jen aby pomohly..mě po nich špatně nebylo tak se mi to říká.. 🙂

rejni
31. kvě 2016

@lussinka88 ahaa.. Já taky nebyla včera nadšená z té nové mladé Dr..i ten přístup takový "chladný" ale snad bude dobrá..Možná někdy je ona někdy doktor. Vždycky na ovu něco máte, někde jste jo 😀 aaa tam je ten problém! 😀

kajunka01
31. kvě 2016

Ahoj kdyz mi zeslábl ovu test který jsem dělala ted mužů vzít duphaston??

lussinka88
31. kvě 2016

@jitule007 pije se cely mesic 🙂 penizky prisly, promin zapomnela jsem ti napsat. Diky moc 🙂

lussinka88
31. kvě 2016

@rejni samozrejme ze uz si na srpen planoval hory, ty jsem mu dneska zakazala 😀 chudacek malej 😀 napadlo me nechat zamrazit sperma, ale to by si v CARu asi tukali na celo 😀 kdyby to vyslo tenhle mesic tak musi do patka pac leti v patek vecer na Kypr, zacinam si myslet ze si to planuje umyslne 😀 a taky by asi bylo divny kdybych otehotnela v dobe kdy je v zahranici 😀

lussinka88
31. kvě 2016

@kajunka01 ano ano 🙂)

kajunka01
31. kvě 2016

@lussinka88 dobře vezmu si ho děkuji 😉

jitule007
31. kvě 2016

@lussinka88 Ja moc dekuji...tak supr, aspoň se nemusíme v tom prolivani cajem hlidat 🙂

janule1987jk
31. kvě 2016

@rejni ty Reni a nevis, jestli tu kontrani kapalinu kontroluji ultrazvukem nebo rentgenem?

lussinka88
31. kvě 2016

@rejni tak doktorka byla v pohode 😀. Jak jsem se ji bala, tak jsem byla alespon mile prekvapena. Cysta tam porad je, takze se pocka az zmizi. Prej je docela velka a nesmi prasknout, kdyby praskla tak prej musim do spitalu. Jestli nezmizi tenhle cyklus tak mi udelaj punkci. Zadny foliky nenarostly, ale pichnou mi pregnyl 5000 na tu cystu. Kontrola 1-3DC. Jeste k tomu vsemu jsem zmokla 😀

lussinka88
31. kvě 2016

@janule1987jk ja myslim ze ultrazvukem

lussinka88
31. kvě 2016

Dneska mi pichali v CARu pregnyl do bricha 😃 Ja jsem se tam malem slozila 😂, vylitl mi tlak, fakt jak histerka 😃 Ale musim rict ze jsem to vubec necitila. Asi mam dostatecnou tukovou vrstvu 😃

kajunka01
31. kvě 2016

@lussinka88 myslis ze sem tim nic nepokazila??ovu test byl takovy

kajunka01
31. kvě 2016

@lussinka88 nahoře ke vcerejsi a dole ranní dnešní a odpoledni dnešní,predevcirem byl silnější a ten už nemam

lussinka88
31. kvě 2016

@kajunka01 z ranní moče se ovu test nedělá! máš to správně 🙂

kajunka01
31. kvě 2016

to neni uplne ranni promin napsala jsem to spatne,delala jsem ho krátce pred 10hodinou
@lussinka88 děkuji 🙂

rejni
31. kvě 2016

@janule1987jk
@lussinka88 Taky myslím, že asi tím ultrazvukem.. Rengenem nemám představu jak by to dělali..

rejni
31. kvě 2016

@lussinka88 😀 tvůj chlap je takový cestovatel 😀 zakázat a zavřít doma v době ovu 😀
No vidíš, že doktorka byla v pohodě 🙂 cysta se drží jj..mrcha jedna.. Že mě tak dobře odešla.. A půjdeš na ten agulitin? Nee teď jsi dostala pregnyl na tu cystu jo? A folici nic? Nerostou? :-/ až cysta zmizí tak se do toho zase pustíte..ale to IVF bych už si asi naplanovala.. Ta jistota uklidní, víš jak.. 🙂 jj já dostala pregnyl jedině do zadku 😀 a poprvé mě to tak zabolelo že jsem pomalu nadskocila a k autu jsem skoro kulhala 😀 boooze co nás ještě čeká! 🙈

lussinka88
31. kvě 2016

@rejni on rad cestuje. 🙂 Ted se jede na kurz potapeni, ale coz alespon si taky odpocinu - od neho 😀.

Ta doktorka se docela dopodrobna vyptavala, coz me prekvapilo. Porad zkoumala cyklus, komentovala vysledky HP, ukazovala mi UTZ jako bych tomu rozumnela 😃. Ale tak mozna to bylo tim, ze jsem na sebe praskla ze jsem dcera gynekologa a jeste ze jsem zdravotnik. Myslela si asi ze vsemu rozumim 😃.
Folik nebyl ani jeden, ani naznak nejakyho. Cysta byla nejakych 33mm. Rikala mi ze po tom pregnylu by mohla splasknout, ze ted blokuje cyklus, takze zadna ovu nebude. Na ten agulutin asi taky pujdu (tyden pred ms), to mi pichne tata. Jen tak pro jistotu a at mam klid ze jsem zkusila vsechno. Ono uz je jedno jestli budu mit v sobe jedno svinstvo nebo dve.
Kdyz mi kamarad poprvy pichnul pregnyl tak mi rikal, ze se to da pichnout do podkozi me rekli ze se to ma pichat do svalu... A ted v CARu mi rikali ze kdyz se to pichne do bricha tak se to lip vstreba. Tak nevim co doktor to jinej nazor 😀 kazdopadne tu injekci jsem vubec necitila. Jooo a bylo mi receno ze potrebujou aby byl folik na ty strane kde mam vejcovod, ze tam kde neni je sance mala ze se dostane do toho druhyho. Ze se to rika, ale v praxi to videla za 30let 2krat.

Co nas ceka ani nechci vedet 😀 uz ted se desim. Doktorka zatim o IVF ani o IUI vubec nemluvila. Zacinam se toho IVF bat, protoze jsem to mela jako tu zachranou variantu. Jenze co kdyz to nevyjde? :-/ tak zatim zustanu u IUI 🙂 doufam, ze je to k precteni, pisu totiz z mobilu 😀

jitule007
1. čer 2016

Holky tak u nas urco tenhle mesic nic...pac ted mame od pondělí pust kvůli zitrejsimu spermiogramu...ale aspoň ze uz budem vedet co a jak...mam takovy pocit ze to bude nic moc...no uvidíme 🙂 Jinak jsem si ted cetla něco o diete Antonie Mačingové...je to detoxikacni dieta. Kamoska se pul roku snažila otěhotnět a nic...zacla jist podle jidelnicku a do mesice byla v tom...třeba nahoda...ale...uz do sebe toho cpu tolik, ze i tohle vyzkousim 🙂 když to nepovedek mimcu tak aspoň zhubnu 🙂

lussinka88
1. čer 2016

@jitule007 podle ceho jedes? Mas odkaz? Ze bych to zkusila taky? 🙂)

jitule007
1. čer 2016

@lussinka88 koukni tady ... http://hubnuti-az.cz/macingova-jidelnicek-na-28...
a ještě jsem nasla tohle http://hubnuti-az.cz/detoxikacni-dieta-antonie-... ...
Najizdim na to od pondělka...tak jsem zvedava...k tomu budu pít ten nas cajik 🙂

rejni
1. čer 2016

@lussinka88 To je pravda..někdy si taky musím odpočinout od těch chlapů 🙂 dnes mi můj říká..měli jsme jet někde na dovču se mohlo zadařit..říkal mu to známý na akci..my 9 měsíců nic a pak dovolená a šup bylo.. Ale jak jsem chlapa tahala ať někam zajedem tak nechtěl 😀 no stejně jak tomu brání něco jiného než hlava..
Tam to ta Dr byla lepší jak ta moje.. Moc toho nenamluvila.. Tak to ta cysta už nemá šanci pregnyl s pak agulitin..určitě zmizne 🙂
Takže je malá naděje že si vejcovod natáhne folik z druhého vaječníku jj.. A dělají se ti foliky na tom druhém kde je vejcovod? Já mám pocit a taky podle utz že se mi rostou folici jen na jednom.. To je fakt že tak má ještě člověk nějakou rezervu když to nepůjde ani IUI že poslední šance IVF.. Ale kolik příběhů jsem četla kdy nevyšly IVF a po čase přirozeně.. Ta příroda je mocná! Nikdy bych nevěřila..jsem si vždycky myslela že ženská do toho spadne ani neví jak..
Tu detoxikační dietu bych zkusila taky..určitě může pomoc, pH je taky důležité.. Ale já bych měla problém asi dodržovat 😀

lussinka88
1. čer 2016

@rejni tak nekam vyrazite na dovcu joo? 🙂 my se chystame az v zari nejak uz se nemuzu dockat az vypnu 🙂jako ma to neco do sebe. Kamoska mi taky rikala, ze se jim podarilo na dovce...

Me se po clostiku delaj foliky jen na strane kde vejcovod nemam😀 ale pred rokem jsem chodila na folikulometrii bez stimulace a tam se delaly jen na tom spravnym. Tak nevim. 😃... Telosi dela proste co chce... 😃 Vsak ja uz ho donutim 😃

rejni
1. čer 2016

@lussinka88 No právě, že dovča spíše nebude..Mužík je teď doma, hledá práci takže buď bychom museli teď a já mám dovču až v červenci a to on už by chtěl pracovat, teda doufám, že už něco veme..a hlavně pořídili jsme si pejska měsíc tomu..takže dovolená jedině s ním a to někde blíž 🙂 A vy máte něco v plánu?
Já zase byla skoro jistá že ovu mám, BT šla nahoru v druhé půlce, MS pravidelná +-1,2dny..a teď!!! Dělá si to co chce od té doby co to řeším s doktorem 🙈

lussinka88
2. čer 2016

@rejni a co on dela za praci? Tam u vas prej moc prace neni, teda alespon jsem to tak od nekoho slysela. Jeeee vy mate hafana? My taky 🙂 Co mate za rasu? My to mame zarizeny tak, ze kdyz jedem pryc tak ji davame k my mamce 🙂 tam je spokojena a rozmazlovana 😀. Jinak jak jsou ty svatky 5.-6. Se chystame na prodlouzeny vikend na kola. A pak v zari asi na kolo+more na Sardinii, na to se fakt tesim 🙂 jenze nechcem jet s cestovkou, protoze by to bylo 2x tak drahy jak kdyz pojedem sami, tak to ted musim planovat 🙂). Noo a dneska se jeste jedem podivat potreti na ten baracek co se nam libi, tak jsem zvedava jestli to klapne 🙂. Keeeezby, jenze chlap zase zacal, ze to bude jeste stat dost penez a tak. Tak uz jsem z toho takova otravena. Pac porad hledame a nic dostupnyho neni a tohle se nam libi a je to dostupny do prahy/prace, splacet budem asi o 3tis vic nez ted jsme v najmu a jeste nam neco zbyde na dovoleny. Tak proc to nekoupit? Ale tak on je ten hlavni investor, tak musim drzet krok... 🙂 kazdopadne uz mam naplanovanou kuchyn i obklady do koupelny 😀 tak mi drz palce at ho presvedcim ;)

Ty taky meris BT? Jak to myslis ze mas ted ovu v druhy pulce a MS?

zrofka
2. čer 2016

ahojky holky, můžu zase otázku ??když jsem měla pozitivní ovu test 24.5. ...kdy tak cca přijde MS?? ( jen tak odhadem,vím,že to každá mame jinak..nerada bych meškala... 😒 když jsem natěšená na IUI

lussinka88
2. čer 2016

@zrofka ja bych pocitala cca 14dni plus minus dva 😉 takze cca 7.6. 🙂 musis mi pak napsat jak to probihAlo 🙂 ja mam porad cystu takze mi to odlozili. A dalsi mesic me vychazi stimulace zrovna na to kdyz jsme na dovce :-/

zrofka
2. čer 2016

@lussinka88 no já už plaším ted..:D bych jí nejraději dostala.. moje dr co mě připravuje na IUI,tak má pak dovču..a zákon schválnosti,že to dostanu 😒 jj určitě ti napíšu..jsem zvědavá..a taky se bojím... no,hlavně aby na IUI došlo,abych měla dost folíků 😒

rejni
2. čer 2016

@lussinka88 Dělal vedoucího výroby, ale šlo to tam od jedné k pěti a toho stresu už měl nad hlavu..No není té práce tady tolik..a i ten výdělek je menší jak v Čechách.. My máme německého ovčáka dlouhosrsteho celý černý 🙂 radost ale starost, to je fakt jak dítě..pořád něco vyvádí, kouše..😀 má svůj kotec, takže by ho tchyně mohla i pohlídat a krmit..ale teď je ještě mladý a být pryč týden a víc.. Tak chlap navrhnul kratší dovolenou se psem někde u nás ale uvidíme no 🙂 Sardinie jjj..Itálie, supr..o tom jsme taky přemýšleli, kde je vůbec bezpečno..a nebo Španělsko.. Takže ještě jste baracek nevybrali jo? A jak to dopadlo dneska? No to víš chlapi myslí ekonomicky 😀 Tak držím palce ať se muž umoudri a ten domeček klapne..když to tolik navíc nestojí 🙂
Teď už BT neměřím ale minulý rok jsem pár měsíců měřila.. A v druhé půlce cyklu, no u mě tak kolem 20DC šla BT nahoru..což značí proběhlou ovu..kdyby se držela pořád nastejno tak je anovulační.. Takže podle toho jsem si byla jistá že ovulaci mám a překvapil mě Dr s tím, že spíš ne.. No já už se v tom nevyznám 😀 zítra ráno utz..teď jsem jak slepička 😀 uvidíme jestli nějací vyrostli.. Jenže..mě už se do toho plánovaného milování nějak nechce 😀 🙈 normálně mě to už nebaví! 😀

Strana