icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

kastanek87
9. črc 2016

Ahojte holky, já jsem dnes 13dpo a 15 den od pregnylu a zatím čekám. Zkoušela jsem test 11dpo a nic,takže jsem se zarekla že pokud nedostanu MS,tak testnu v pondělí ráno. Držím vám vsem pěsti,ať vám to vyjde!!!

pitris77
9. črc 2016

@kastanek87 držím moc pěsti!!!!!!!!! dej v pondělí vědět ;)

kastanek87
9. črc 2016

@pitris77 děkuji moc 🙂 moc tomu nevěřím,ale bazální teplota je furt nahoře,tak malickatou naději mám. Dam vědět 😉

pitris77
9. črc 2016

@kastanek87 naděje umírá jako poslední a já věřím tomu, že to tentokrát dopadne ;)

lussinka88
11. črc 2016

@kastanek87 tak jak jsi dopadla? 🙂

kastanek87
11. črc 2016

@lussinka88 blbě 😠 test nic, teplota klesla, začala jsem špinit, podbříšek bolí, takže na prd 😀 a jedeme dál..... 🙄

Holky a mám všeobecný dotaz... když budu brát clostil, nemusím si píchat ten pregnyl, že? Máte to některá tak, že si ho nenecháte píchnout a ovu proběhne normálně jak má? Doktor mi řekl, že může proběhnout, ale taky nemusí, že folikul může zaniknout aniž by vypustil vajíčko. Jenže já mám strach z toho pregnylu, když jsem po něm omdlela a byla jsem mimo... tak nevím jestli má cenu brát clostil bez toho pregnylu.

jitule007
11. črc 2016

@kastanek87 Ja jsem clostil brala a pregnyl jsem nemela. Ten jsem mela naopak pak bez clostilu 🙂 no ale tehotna porad nejsem, takze tezko radit....

lussinka88
11. črc 2016

@kastanek87 tak to jsme na tom stejne. Dneska jsem 1DC 🙂 jinak ja clostik bez pregnylu nikdy nemela. Zrejme by mi nepraskl folik, pac uz jednou se mi i s pregnylem udelala cysta.... :-/ takze ja bych to neriskovala, ale nekdo to mel i bez pregnylu.

kastanek87
11. črc 2016

@jitule007 no asi zkusím teď jeden cyklus jen s clostilem bez pregnylu a uvidím. A vy už jste byli nebo chodíte někam do CARu? Kupodivu nejsem ani moc smutná, spíš nas*aná 😀 takovou naději jsem do toho vkládala, že teď už to začínám brát sportovně a buď to půjde nebo ne.... tuto větu mi řekl na začátku přítel a já jsem ho málem zakousla, jak mě vytočil, ale zjišťuju, že jinak to opravdu nejde, protože bych se z toho zbláznila. Takže všechno zlý je k něčemu dobrý, hodím se do klidu, užiju si léto a děj se vůle Boží 😅

@lussinka88 fakt? No vidíš to, já už taky s jistotou můžu říct, že jsem 1DC, jelikož se to rozjelo v plné parádě 😀 já mám právě hroznej strach z toho pregnylu po mé zkušenosti, byl to hroznej stav 😖 zítra zavolám k doktorovi a uvidíme...

lussinka88
11. črc 2016

@kastanek87 tak uvidis co ti rekne Dr. Ja mela taky poprve takovou reakci, ale pak uz ne a to jedu 6. Cyklus nebo kolikaty.... Uz ani nevim. A mas normalne nizkej tlak? Ja mam normalne 100/60 😃

kastanek87
11. črc 2016

@lussinka88 jj, normálně právě mám nízkej a po tom co jsem omdlela jsem měla myslím 80/50, ale sestra říkala že ještě to ujde, že na rychlou to není 😀 asi to bylo tlakem a hlavně bylo od rána už hrozný vedro a nic jsem nejedla... ale je divný že hned na to jsem zvracela, no nic ze mě nešlo (nechci být nechutná 😀 ) ale navalovalo se mi fest. Možná že to byla velká dávka. Dneska už jsem je nestihla v ordinaci, ale zítra zavolám, až budu v práci sama, tak pak dám vědět, co mi řekl 🙂 a ty bereš už 6 cyklus clostil? Já myslela že se může jen 3 cykly.

jitule007
11. črc 2016

@kastanek87 Ja mam MS dostat zitra a taky nejsem vubec zklamana...spis se tesim ze se zacne neco dit 🙂 jj, chodim do Olomouce na IVF Clinic...kdyz tam pristi tyden bude folik tam jdem poprve na IUI, ale uvidim jak to dopadne...neberu ted clostil, pac minuly cyklus tam byl folik i bez nej. A kdyz ted nic, tak chci dalsi cyklus na IVF, ale jeste nemam danou zadost na pojistovnu, tak nevim.A jinak nizkej tlak mam taky, ale nic mi z toho pregnylu nebylo...treba to bylo opravdu tim horkem.byt tebou dam mu jeste sanci 🙂 kazdopadne drzim palce 🙂

kastanek87
13. črc 2016

@jitule007 děkuji moc, taky vám moc držím pěsti, ať tam folík je a vyjde to!!! Dej pak vědět, jak jsi dopadla. Já dnes začínám brát opět clostil, ale tentokrát bez pregnylu, i doktor mi řekl že ho vynecháme raději. Takže 10DC jdu zase na kontrolní utz a uvidí se...

jitule007
13. črc 2016

@kastanek87 Tak jdu 10 DC na ultrazvuk 🙂 u me je to ale pristi tyden čtvrtek 🙂 tak snad tam obe něco budem mit.... 🙂

kastanek87
13. črc 2016

@jitule007 mně 10DC vychází na příští týden ve středu 😀 minule už byl folík 25mm a druhej 15mm, tak se zase raději objednám hned na ten 10DC, abych to neprošvihla. Stejně ale mám v plánu snažení nejlépe každý den 😅 😅 😅 přítel bude v sedmém nebi a já budu muset začít pít redbull, abych večer neusínala 😀 musí nám to vyjít!!! Je léto, lásky a páření čas 😀 takže budeme věřit a vyjde to, ju? 😅

jitule007
13. črc 2016

@kastanek87 tak to pujdem po sobe 🙂 tak dej vedet jak si dopadla 🙂 jasny, musíme myslet pozitivne....ja uz ve snazeni sice moc neverim...ale verim ze se povede v CARu 🙂

kastanek87
13. črc 2016

@jitule007 určitě, v dnešní době je tolik možností, že jednou to prostě vyjde!!! 😉 já zatím CARu nějak nevěřím, nevím proč, neměla jsem tam prostě dobrej pocit. Hned mi udělala diagnozu s výsledkem že musím na odstranění vejcovodu, můj gynekolog řekl že je to nesmysl... a pak si vyber .... zkusím to do zimy, teď teda dva cykly ještě s clostilem, pak bez něj a když nic, tak pak asi centrum, ale jiné než jsem byla. tak tfuj tfuj, a dáme si vědět 😉

jitule007
13. črc 2016

@kastanek87 urcite, drzim palce 🙂 a jasny, v caru se musíš citit dobře a verit jim...ale snad nebude potřeba 🙂 takze pristi tyden cekam dobré zprávy!

janule1987jk
13. črc 2016

Ahojky Holky, tak ktere z Vas jdou v srpnu na IVF? Uz mate stimulaci a jaky protokol? Ja zatim vim, ze pujdu do kratkeho asi, trva 10-12 dni a IVF mi vyjde asi konec srpna, uvidime.

jitule007
13. črc 2016

@janule1987jk Ahojky, tak to je supr 🙂 ja jdu zítra na krev na novy HP, pristi tyden utz a kdyztak IUI a když to nevyjde tak v srpnu snad taky IVF 🙂 dnes mi doktorka poda zadost na pojišťovnu, tak snad se to stihne. A nevis podle ceho ti urcili ze pujdes na kratky?

janule1987jk
13. črc 2016

@jitule007 no podle čeho nevím, já ani nevím, jaký je mezi nima rozdíl (kromě délky trvání). Nejradši bych byla bez úplné stimulace, ale to by nebylo dost vajíček a nemohla bych je zamrazit.

lussinka88
13. črc 2016

@janule1987jk podle me je to podle delky cyklu. Clostik se bere pri kratkym cyklu 2-6dc nebo 3-7dc a pri dlouhym 5-12dc. Ja budu mit taky kratky. Protokol uz mam. Mam tam myslim 225 puregonu od 2dc do 8dc (pak dle utz) a 7-8dc orgalutran a pak dal asi dle utz

lussinka88
13. črc 2016

@janule1987jk jak to mas predepsany ty?

janule1987jk
13. črc 2016

@lussinka88 zatím jsem byla jen informována, půjdu tam pro ty léky po dovči, protože teď v pátek jedeme na dovolenou. Pak ti dám hned vědět. A kdy začínáš brát léky? mě to čeká asi v polovině srpna, podle toho kdy dojde MS.

lussinka88
13. črc 2016

@janule1987jk 5.8. By mela dorazit ms a 6.8. Bych mela zacit pichat... No bude to zajimavy nevim jestli si neco bodnu do bricha 😃

janule1987jk
13. črc 2016

@lussinka88 a dostala si i nosní sprej???

lussinka88
13. črc 2016

@janule1987jk nedostala

rejni
13. črc 2016

Ahoj holky. Tak já byla dnes u Dr..vzorek který mi vzali u hysteroskopie je ok..Genetiku máme 25.8.a imuno 26.8. výsledky za další měsíc..tak teď to hodit za hlavu a užívat si léta 🙂

jitule007
13. črc 2016

@janule1987jk na co je nosni sprej? 🙂

lussinka88
13. črc 2016

@janule1987jk
@jitule007 podle mě je nosní sprej na blokování ovulace... teda myslím, že jsem to někde četla....

Strana