Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 doporučuji Pálavu 🙂
@maslicko jojo kouknu na to! a nevíš o nějakým hezký ubytku?
@lussinka88 jak to myslel? To kvuli tomu kondomu? 😀
@lussinka88 mrkni http://www.hostinecukaci.cz/ nebyli jsme tu přímo ubytovaní, ale byli jsme tu na degustaci a super!!! paní majitelka skvělá, zábavná děvčica 🙂
@lussinka88 v září tam zase jedeme 🙂
@janule1987jk jojo 😀 😀
@janule1987jk tak záleží co Vám zjistí....třeba nebudete ani muset s gumou 🙂 my se snažíme třetím rokem zkoušeli jsme všechno ted ten gumo sex je pro nás hrozný tak radši úplně abstinujem 🙂 ještě to vydržíme co je pár měsíců oproti třem rokům snažení 😉
@lussinka88 ted jsem asi nějak natvrdla, ale moc tomu nerozumím.... 😀
@blauen v pohodě 🙂 říkal že léčíme sterilitu (=neplodnost) sterilitou (=sexem ochranou 🙂)
Dobre ranko. Nedalo mi to a sla jsem dnes rano na gyndu, vcera jsem byla v CARU. Doktorka i chtela, abych prisla 12 den, aby se mrkla jak reaguji na ten Clostik, co jsem ted brala. A rekla, ze parada, ze tam mam 3 dominantni foliky, vzdy jsme mela jen jeden a ze ve stredu si mam pichnout Pregnyl a ve ctvrtek idealka pro milovani. A ze i hrozi, ze budu mit vice ovulaci, jelikoz je vsechny nemam stejne velke. V patek rano tam jeste pujdu at mii rekne, ze foliky uz praskly. To by nebylo, aby v nich nebyly vajicka!!!! 😃
@janule1987jk tak vidis!! 🙂 nakonec z toho budou trojcata 🙂)
@janule1987jk a ted tfuj tfuj at se zadari. Jak veliky jsi mela foliky?
@lussinka88 trojcatka prosim nee 😂 jeden 19 mm, 17 a 15. A pak nejake 13mm, ale to rikala, ze asi nedorostou.
@janule1987jk uuuu :D no máš je krásné teda, tak snad se nechytnou fakt všechny pokud neplánujete tři děti ....dej pak vědět jestli se zadařilo ale vypadá to nadějně
@broucziyk nadejne mozna, ale jeste ty spermijky musi najit spravnou cestu 😂
@janule1987jk hlavne at chlap nepije a střili presne 😂
@lussinka88 no tak snad vi, co ma delat 😂 a jak vy holky? Uz mate po ovu???
@janule1987jk hele toho bych se nebále, nám řekli na spermio že nejprve hrůza, pak lepší a nakonec že ze vzorku vzali ty nej a teď čekáme dvojky 🙂
Holky je normalni, ze je mi celej den na zvraceni? Vcera me dost bolelo to bricho a bylo to uz vic jak 38hodin po injekci
@lussinka88 to nevim, ale kazdy reaguje jinak na Pregnyl... mozna doslo k ovulaci teprve... nebo to neznamena nic... kdy jdes k doktorovi? Nebo az kdyz vynecha ms?
@janule1987jk prej az vynecha ms... No asi to bude dobry. Volala jsem Dr a sestra mi rekla at si koupim colu 😃...
@rejni tak cooo? Celej den na tebe myslim!
@lussinka88 Je taaaam 😀 22mm. Nevím proč mě Dr tak strašil, že ještě malí..takovych 15 už musel mít.. Dostala jsem 5000 jednotek pregnylu a ovu prý v noci nebo ráno.. Máme se snažit nejlíp dnes večer, zítra ráno a ještě pro případ..i v sobotu..Tak mám radost 😀 a jak u Tebe? Už 4dpo? 🙂
@rejni tak to je super!!!! Ti doktori jsou fakt zli 😀 cekaji ze budou mit uz 18 mm v 12 den ci co 😀 ja si pichla Pregnyl vcera a dnes bude nejspise ovu, jesteze se vraci pritel 😀
@rejni tak to je super! Jojo uz jsem 5DPP (den po pregnylu 😃). A od vcerejska beru utros 1-0-1... Vubec nic necitim jen me obcas skubne v brise. 😂. Jen tak pro zajimavost jsem zkousela TT a carka uz je slaboucka, spis takovej duch 😂. To cekani je ubijejici.
Ahoj holky, pořád Vás tady pročítám tak mi po clostíku první to vypadalo na tři dominanty folíky 12 DC a dneska 14 DC nakonec zůstal jen jeden dominant něco kolem 20,20 mm včera mi pichli pregnyl a dneska byl folík ještě celý ale už se tvaroval na prasknutí a taky proběhlo IUI dneska a zítra ještě jednou jdeme na vstřik, snad už bude prasklý....
@blauen a kdyz on dnes praskne, neni zitra uz IUI zbytecna? Nebo jak to vlastne je, jak dlouho to trva, ze muzes oplodnit vajicko, kdyz ti folik po pregnylu praskne?
@blauen
@janule1987jk
@rejni takze vsichni nakonec dobry!!! 🙂) holky hlavne at se zadari!!!
@janule1987jk 24hodin

@janule1987jk
@blauen holky ještě k tomu imunu jsem si teď vzpomněla jak jsem donesla výsledky svýmu gynekologovi, ten se jen tak podíval do papírů a pak na mě a řekl: "No vida v Podolí léčí sterilitu sterilitou.... Už vím proč nejste těhotná :D" málej se praštil hlavou o stůl jak se smál 😀