icon

Začínáme s Nosifolem

123snazivka
7. led 2016

Ahoj holky! Od září 2015 se snažíme o miminko. Zatím nic. Dneska jsem pořídila Nosifol..Jdeme na to a určitě to půjde 😉

Strana
z3
lennisek1
15. led 2016

@renca1978 tak držím palečky;)

kikidii
15. led 2016

@vaalllllllli8i ahoj, my se snažíme devátý měsíc. Užívám mamavit, ale beru to jen jako vitamíny a listovku, nikoli jako zázračný lék k otěhotnění. Zkoušela jsem čaj na otěhotnění - žádný výsledek. Drmek pro ovulaci, což k ovulaci pomohlo, ale k otěhotnění nestačilo. Manžel užíval macu, ale byl po ní akorát víc při chuti (což teda nepotřebuje 😀 ). S přestávkami užívám kontryhelový čaj, protože mi prodlužuje cyklus. V prosinci jsem pila čaj na očištění organismu. Teď v lednu už užívám jen vitamíny mamavit, mám koupený gel na podporu početí, který chci vyzkoušet, tak uvidíme.

renca1978
15. led 2016

@lennisek1 dekuji...a Tobe gratulace a krasne tehulkovani😉

jitule007
16. led 2016

Ahojte holky, tak jsem taky zacala tento mesic brat Nosifol...a mam strach jestli mi nerozhodil nak cyklus...vcera jsem mela dostat MS a nic...zatim ani naznak...nemate nekdo takovou zkusenost? predem dekuji za reakce 🙂

123snazivka
autor
16. led 2016

já ovulovala cik cak a tenhle měsíc po nosifolu ovuluju 😉

pasackovaovecka
18. led 2016

Zacala jsem uzivat Nosifol( sice je to darda ta cena :D za 20 sacku) a k tomu jsem si delala ovu testy. Ovulace byla uplne na cas. Jako vystrizena z ucebnice :D Jen mam pocit, ze po nem citim kazdy pichnuti, kazdy tlak v podbrisku. Stalo se Vam to taky po jeho uzivani?

luciasek1987
18. led 2016

já užívala Nosifol v listopadu (první měsíc po vysazení HA) a žádné příznaky... pak jsem ho vysadila a tento cyklus ho zase beru... a nevím, nic nepociťuji

jitule007
19. led 2016

Tak ja nevim jestli je to uplne supr vec ten Nosifol....uz 5 dni cekam MS a nic...myslim ze mi vse totalne rozhodil...ale na kazdeho to pusobi asi jinak...

vaalllllllli8i
21. led 2016

Ahoj lidí tak pila jsem čaj kontryhel a zjistila jsem že sem těhotná ;) po roce se konečně povedlo ! Za dva měsíce mi ten čaj dost pomohl !! DoPORUCUJI!!!!

beruska1889
21. led 2016

@vaalllllllli8i gratuluji, to jsem moc ráda, já teď piju kontryhelový čaj 2. cyklus a čekám co z toho bude... snažíme se už 13.měsíc, tak bych byla moc ráda, kdyby to konečně vyšlo... jak jsi ho přesně pila?

vaalllllllli8i
21. led 2016

@beruska1889 pila jsem ho 3dene a do dvou měsíců jsem koupila asi 3baleni ještě mi zbylo pár sáčku :D ale zadarilo se hned po dvou měsících a to SME se snažily rok a nic 🙂 ale doktor doporučil kontryhel a fakt to pomáhá
Jinak dekujuu a vám ať se dariii a splní se vám sen !

beruska1889
21. led 2016

@vaalllllllli8i super, děkuju za odpověď... a pila jsi ho celý měsíc? někdo říká ano, někdo od MS do OVU.... tak nevím... já piju 2x denně a mám teda sypaný 😉 docela mi i chutná 🙂 doporučil Ti ho i doktor? to zírám, většina lékařů na tyhle přírodní věci není... ☹ snad budu mít taky štěstí a brzy se nám povede, díky 🙂

kikidii
22. led 2016

já ho pila s přestávkama osm měsíců a nic

kikidii
22. led 2016

i když je fakt, že mi prodloužil cyklus, to zas jo

123snazivka
autor
22. led 2016

mne nosifol pomohl k pekne ovulaci, ted čekáme,jestli se objeví výsledek snažení 😉

vaalllllllli8i
24. led 2016

Holky mě fakt pomohl čaj kontryhel v sáčku a ne sypanej 🙂 a nebo doporučim také babyplan prášky stojí okolo 300kc
Ale jak říkám nejvíc zabral kontryhel

luca16
26. led 2016

@123snazivka Kdy čekáš nějaký ten výsledek?🙂 Já vyčkávám na víkend. Včera a předevčírem mi bylo zle od žaludku, ale dnes už to přešlo. Začíná mne bolet spodek jako před MS, asi z toho nic nebude. Njn, 1. měsíc nosifolu...nemůžu čekat zázraky 😒

123snazivka
autor
29. led 2016

@luca16 čekám taky na víkend,ale nic na sobě nepozoruju :-/ ovulku jsem vydedukovala podle BT,ale kdovijak jsem to měřila..ach jo ☹

123snazivka
autor
1. únor 2016

@luca16 tak jsem dneska 38DC a začíná me pobolivat v podbřišku :-/ myslím,ze nám to zase nedopadlo a mrcha se brzo objeví ☹ co ty?

luca16
1. únor 2016

@123snazivka Ještě vydrž. Pokud nedojde MS, není nic ztraceno. Taky mne bolel podbřišek a dopadlo to dobře. První měsíc s nosifolem a zadařilo se. K dr. jsem objednaná na půlku února.

123snazivka
autor
1. únor 2016

@luca16 pockeeej, tobě to dopadlo? ty jo,gratuluju 😉 jj,vydrzim 🙂

luca16
1. únor 2016

@123snazivka JJ🙂 Moc děkuji. Nevěřila jsem tomu a manžel to akceptoval až po 4 dnech, až byla čárka pěkně vidět a nebyl to jen duch🙂 Je to neuvěřitelné, fakt po 1 balení. Skvělý přípravek.

pasackovaovecka
1. únor 2016

Taky se musim pridat, poctvie jsem dobrala jedno baleni a ..... na testu dve krasny tlusty carky 🙂

123snazivka
autor
2. únor 2016

hmmm, tak dneska jsem vykoukala jen jednu čárku ☹

luca16
2. únor 2016

@123snazivka To mne mrzí:( Ale není všem dnům konec. Budu ti moooooc držet palce a myslet na tebe, aby se brzo zadařilo!

123snazivka
autor
3. únor 2016

@luca16 dekuju 😉 jsem jen ted trochu zmatená, protože jsem 40DC, nedostala jsem to,ale v podbřišku me poboliva jako při menses..tenhle stav neznám..možná to bude tím nosifolem..nemáš takovou zkušenost?

luca16
3. únor 2016

@123snazivka Podbřišek mne bolí od začátku... Jestli máš negativní test a nedostala jsi to, nemáš třeba cystu? Ta občas způsobuje zpoždění.

123snazivka
autor
3. únor 2016

@luca16 cystu? na gynde jsem byla naposledy před vánocemi a dr.nic nerikala..hmm..když se do patku nic nezmění,tak za ni znova naklusu..

luca16
3. únor 2016

@123snazivka Mne se cysta udělala kdysi po ovulaci, když mi nepraskl folikul a rostl a rostl... Takže od vánoc to už je docela dlouhá doba to se ti mohla nějaká vytvořit.

123snazivka
autor
8. únor 2016

@luca16 tak jsem tam byla..cysta to není,ani mimi..dostala jsem clostylbegit od pátého dne cyklu..takže další měsíc čekání..

Strana
z3