Začínáme s Nosifolem
Ahoj holky! Od září 2015 se snažíme o miminko. Zatím nic. Dneska jsem pořídila Nosifol..Jdeme na to a určitě to půjde 😉
@vaalllllllli8i ahoj, my se snažíme devátý měsíc. Užívám mamavit, ale beru to jen jako vitamíny a listovku, nikoli jako zázračný lék k otěhotnění. Zkoušela jsem čaj na otěhotnění - žádný výsledek. Drmek pro ovulaci, což k ovulaci pomohlo, ale k otěhotnění nestačilo. Manžel užíval macu, ale byl po ní akorát víc při chuti (což teda nepotřebuje 😀 ). S přestávkami užívám kontryhelový čaj, protože mi prodlužuje cyklus. V prosinci jsem pila čaj na očištění organismu. Teď v lednu už užívám jen vitamíny mamavit, mám koupený gel na podporu početí, který chci vyzkoušet, tak uvidíme.
Ahojte holky, tak jsem taky zacala tento mesic brat Nosifol...a mam strach jestli mi nerozhodil nak cyklus...vcera jsem mela dostat MS a nic...zatim ani naznak...nemate nekdo takovou zkusenost? predem dekuji za reakce 🙂
já ovulovala cik cak a tenhle měsíc po nosifolu ovuluju 😉
Zacala jsem uzivat Nosifol( sice je to darda ta cena :D za 20 sacku) a k tomu jsem si delala ovu testy. Ovulace byla uplne na cas. Jako vystrizena z ucebnice :D Jen mam pocit, ze po nem citim kazdy pichnuti, kazdy tlak v podbrisku. Stalo se Vam to taky po jeho uzivani?
já užívala Nosifol v listopadu (první měsíc po vysazení HA) a žádné příznaky... pak jsem ho vysadila a tento cyklus ho zase beru... a nevím, nic nepociťuji
Tak ja nevim jestli je to uplne supr vec ten Nosifol....uz 5 dni cekam MS a nic...myslim ze mi vse totalne rozhodil...ale na kazdeho to pusobi asi jinak...
Ahoj lidí tak pila jsem čaj kontryhel a zjistila jsem že sem těhotná ;) po roce se konečně povedlo ! Za dva měsíce mi ten čaj dost pomohl !! DoPORUCUJI!!!!
@vaalllllllli8i gratuluji, to jsem moc ráda, já teď piju kontryhelový čaj 2. cyklus a čekám co z toho bude... snažíme se už 13.měsíc, tak bych byla moc ráda, kdyby to konečně vyšlo... jak jsi ho přesně pila?
@beruska1889 pila jsem ho 3dene a do dvou měsíců jsem koupila asi 3baleni ještě mi zbylo pár sáčku :D ale zadarilo se hned po dvou měsících a to SME se snažily rok a nic 🙂 ale doktor doporučil kontryhel a fakt to pomáhá
Jinak dekujuu a vám ať se dariii a splní se vám sen !
@vaalllllllli8i super, děkuju za odpověď... a pila jsi ho celý měsíc? někdo říká ano, někdo od MS do OVU.... tak nevím... já piju 2x denně a mám teda sypaný 😉 docela mi i chutná 🙂 doporučil Ti ho i doktor? to zírám, většina lékařů na tyhle přírodní věci není... ☹ snad budu mít taky štěstí a brzy se nám povede, díky 🙂
já ho pila s přestávkama osm měsíců a nic
i když je fakt, že mi prodloužil cyklus, to zas jo
mne nosifol pomohl k pekne ovulaci, ted čekáme,jestli se objeví výsledek snažení 😉
Holky mě fakt pomohl čaj kontryhel v sáčku a ne sypanej 🙂 a nebo doporučim také babyplan prášky stojí okolo 300kc
Ale jak říkám nejvíc zabral kontryhel
@123snazivka Kdy čekáš nějaký ten výsledek?🙂 Já vyčkávám na víkend. Včera a předevčírem mi bylo zle od žaludku, ale dnes už to přešlo. Začíná mne bolet spodek jako před MS, asi z toho nic nebude. Njn, 1. měsíc nosifolu...nemůžu čekat zázraky 😒
@luca16 čekám taky na víkend,ale nic na sobě nepozoruju :-/ ovulku jsem vydedukovala podle BT,ale kdovijak jsem to měřila..ach jo ☹
@luca16 tak jsem dneska 38DC a začíná me pobolivat v podbřišku :-/ myslím,ze nám to zase nedopadlo a mrcha se brzo objeví ☹ co ty?
@123snazivka Ještě vydrž. Pokud nedojde MS, není nic ztraceno. Taky mne bolel podbřišek a dopadlo to dobře. První měsíc s nosifolem a zadařilo se. K dr. jsem objednaná na půlku února.
@luca16 pockeeej, tobě to dopadlo? ty jo,gratuluju 😉 jj,vydrzim 🙂
@123snazivka JJ🙂 Moc děkuji. Nevěřila jsem tomu a manžel to akceptoval až po 4 dnech, až byla čárka pěkně vidět a nebyl to jen duch🙂 Je to neuvěřitelné, fakt po 1 balení. Skvělý přípravek.
Taky se musim pridat, poctvie jsem dobrala jedno baleni a ..... na testu dve krasny tlusty carky 🙂
hmmm, tak dneska jsem vykoukala jen jednu čárku ☹
@123snazivka To mne mrzí:( Ale není všem dnům konec. Budu ti moooooc držet palce a myslet na tebe, aby se brzo zadařilo!
@luca16 dekuju 😉 jsem jen ted trochu zmatená, protože jsem 40DC, nedostala jsem to,ale v podbřišku me poboliva jako při menses..tenhle stav neznám..možná to bude tím nosifolem..nemáš takovou zkušenost?
@123snazivka Podbřišek mne bolí od začátku... Jestli máš negativní test a nedostala jsi to, nemáš třeba cystu? Ta občas způsobuje zpoždění.
@luca16 cystu? na gynde jsem byla naposledy před vánocemi a dr.nic nerikala..hmm..když se do patku nic nezmění,tak za ni znova naklusu..
@123snazivka Mne se cysta udělala kdysi po ovulaci, když mi nepraskl folikul a rostl a rostl... Takže od vánoc to už je docela dlouhá doba to se ti mohla nějaká vytvořit.
@luca16 tak jsem tam byla..cysta to není,ani mimi..dostala jsem clostylbegit od pátého dne cyklu..takže další měsíc čekání..

@renca1978 tak držím palečky;)