Začínáme se snažit právě teď o miminko
Ahoj je tu někdo kdo se začal ted někdy snažit o miminko? My se začali snažit včera po 7 měsíční pauze znova a doufame že se brzy zadari.
@hapajo Ahoj 🙂 Ano, beru kapky Gynex, začala jsem je brát hlavně na podporu ovulace, ačkoliv má ještě plno jiných účinků 🙂 A k tomu beru též kyselinu listovou super a železo super 🙂 Jaké to bude mít účinky, to poznám. Gynex beru teď poprvé, četla jsem jsem o něm hodně pozitivních ohlasů, kde se holkám povedlo po něm brzy otěhotnět 🙂
My se snazime.treti mesic s.novym partnerem. S predchozim partnerem mam 6 letou holcicku
@barulina tak ať se se brzi s pritelem zadaří 😉😉 jak dlouho spolu jste?
S přítelem se snažíme 3. měsíc, teď mám po ovu tak snad se zadaří. 🙈
Jinak všem snažilkám přeji, ať máte co nejdříve na testu vytoužené 2 čárky. 🙂
Ahoojky,taky se snazime o dalšího prcka 🙂 premyslim nad kapky gynex. Mela sem Nosifol a nic.
Ahoj, připojuji se. Rádi bychom sourozenečka k sedmiměsíčnímu chlapečkovi 🙂 Zkoušet jsme to vlastně začali tak tři měsíce po porodu, ale vzhledem k plnému kojení se obávám, že si ještě chvilku počkáme... (MS mám od konce šestinedělí, ale podle testů i BT ovulka nejspíš neprobíhá...)
@vladuska29 dekujeme. Jsme spolu chvili, 7 mesicu, ale ja vim, ze druhe prte chci a tak to snad fppadne vse🙂 kdyz ne, zvladnu i sama🙂
Holky a ten gynex se zacina brat kdy? Od 1 dne ms? Ja ho mam doma ale jeste jsem ho nezkousela. Muze se brat i kdyz mam MS vesmes pravidelnou a OVU bych mela mit podle testu take?
@barulina tak to jste spolu chvyly. 😉 Mam kamaradku a to s pritelem byla 3 mesice a otehotnela taky. A příteluv kolega byl svoji slecnou mesic a hned druhy mesic otehotnela a ted uz spolu jsou 2roky. A pokud tvuj přítel chce miminko taky tak je to jen dobře 😉😉 a urcite by vas pak neopustil
@vladuska29 jo chcem oba, to.ja zase.jako.nejsem typ baby,co by si delala.dite jen.ze sveho.rozhodnuti. no a.opusti,neopusti,muzu opustit ja.jeho,nikdy.nevis.conse stane. Takze pro me.je zasadni,ze ted.dite.chceme oba, teda tri i dcerka.chce, a co prinese zivot, se uvidi
@barulina to je pravda.
Tak hlavně aby se brzy zadarilo a na testiku byly 2 //
@vikinkav Tak to máme úplně stejně 🙂 Já teď trochu zkouším zavádět, že by se aspoň jedna dávka za den nahradila příkrmem, ale taky nám to zatím nejde. Takže kojím cca čtyřikrát, pětkrát denně a pak v noci. Odstavit taky nechci, nese nelibě už to, když přes den někdy odmítnu. (Krátce po příkrmu totiž kojím jen nerada, to potom stejně všechno vyblinká.)
@brookmichaela To davkovani sem nasla,ze by se melo brat 3tydny a 1tyden pauza🤔
@brookmichaela ahoj. Ja ho nasadila 1DC vecer taky pri pravidelnem cyklu, tak uvidim co to se mnou udela, ale muzes ho nasadit kterykoliv DC, hlavni je dodrzet brani 3 tydny +1 tyden pauza 🙂
Ahoj. My se poprvé snažili asi necelé tři cykly. Měla jsem menzes i po deseti dnech a když mi doktorka řekla,že musíme nasadit antikoncepci aby se to spravilo,tak jsem šla se smutkem domu. Chovala se dost hnusně tak jsem se rozhodla vyměnit ji za jiného doktora. A při druhé návštěvě jsem zjistila,že jsem v tom. Úplně jsem to dala z hlavy. Bohužel to bylo zamlkle těhotenství. Teď už se snažíme asi osum měsíců a nedaří se. Věřím že je to dost o hlavě 🙁
Ahoj holky, řadím se k vám do party, také se začínáme snažit o další miminko 😀 mám už dva skřítky 2 a 5 let 😀 všem držím palce, ať si nás ta miminka najdou co nejdříve 😀
ahojky všichni, tak se k Vám taky přidám.. o miminku přemýšlíme už tak 3 měsíce, ale mám hodně dlouhé cykly, nemilujeme se úplně na objednávku (manžel má psychicky náročnou práci a já po dni se dvěma dětmi nejsem taky úplně nejsvěžejší - zkrátka někdy prostě usnu i kdyby byla ovulace jaká chce) tenhle měsíc (konkrétně tuhle sobotu) jsme poprvé chytili ovulaci.. Držím si palce, ale zároveň mi v hlavě straší, že z toho určitě nic nebude, protože jsme měli sex vlastně hned jak jsem našla pozitivní ovulační test, ale potom už ne, protože jsem pak odjížděla mimo domov.. Takže z toho asi přece jen nebude nic :( Chceme děti hodně brzy po sobě. Osobně si myslím, že tohle o které se snažíme bude už asi naše poslední.. Jinak máme doma dva kluky (35 měsíců a 11 měsíců staré) v příštím cyklu bych chtěla zkusit gynex, protože bych chtěla ten svůj cyklus konečně nějak zkrátit

@snazimese Gynex? Vim, ze muzu vygooglit 🙂, ale k cemu pouzivas? 😉
Ja zatim beru jenom kyselinu listovou a rada se poucim 😉