Začínáme se snažit právě teď o miminko
Ahoj je tu někdo kdo se začal ted někdy snažit o miminko? My se začali snažit včera po 7 měsíční pauze znova a doufame že se brzy zadari.
@soda365 Ahojky, já mám po mimoděložním ,kdy mi brali vejcovod a mám teď delší cyklus ...Vždy jsem měla pravidelný 28 dni - ted mi chodi po 35. Ovulce jednou byla ,po druhé ne...Taky si myslim,že u nas to bude na delši trať ,ale jak už jsem psala výše - DR.mi doporučil Kontryhel,Fertipronu a zjištuji i informace o Gynexu :D ... Jaký máš cyklus? Ten čaj Kontryhel pomohl i me kamaradce ,věřím,že pomůže i mně 🙂) Tak ho zkus taky (jeho chut je nic moc ,ale da se to vydrzet ) 🙂
Holky zeptam se ovulace meni se hlen na takovy tahnouci? 🙈 sorry za slovo nevim jak popsat☺️
Ahoj holky, je mozne mit ovulaci uz 10DC z 28-29DC? Hlen nesleduji, jen jsem od 5DC zacala merit BT a od 1 DC beru ten gynex..
@ani3 ahoj, já měla cyklus vždycky naprd, ale aspoň jsem nadějí pro ostatní ženský, že i s cyklem naprd otěhotnět a donosit děťátko lze - před prvním jsem měla cyklus okolo 80-90ti dní, před druhým synem jsem měla MS pravidelně po 45ti dnech a teď jsem čekám na třetí menstruaci (když pominu tu první po porodu) (první přišla po 32 dnech, druhá po 38dnech a teď jsem měla ovulaci v neděli a to jsem byla 41DC) - takže moje cykly se stále a stále prodlužují :( nyní doufám, že jsem otěhotněla, ale spíš je to nejspíš planá naděje... Raději nechci být zklamaná..
Ahoj, taky se tenhle měsíc začínáme snažit o mimčo 🙂. Jsem po spontánním potratu v 9. tt, který jsem prodělala v červenci 2018 (naštěstí bez komplikací) a jelikož mám silný PCOS, tak máme od doktora povoleno snažit se už teď. Má tu někdo podobnou zkušenost a nějakou radu co dělat/nedělat? Jinak piju 2x denně kontryhelový čaj, beru tinkturu z jeřábu ptačího a listovku a dnes jsem si pořídila teploměr na měření BT :D
Já mám 4 dny do MS, dnes jsem nevydržela a zkoušela jsem udělat TT od clearblue easy a nic.
Takže si myslím, že to tenhle měsíc nevyšlo :( Jestli dorazí MS na sadím Gynex. Mám ho začít brát 1 den MS nebo až po ní? A jaké dávkování?
@brookmichaela 4 dny do MS je podle mě docela brzy, já měla v den vynechané úplně slabounkou čárečku. Každopádně držím palce 🙂 Gynex se bere 1-3x denně 2-7 kapek, vždy 3 týdny v kuse a potom týden pauza.
@brookmichaela to jsme na tom uuuuuuplne stejně ,dnes jsem zkoušela test a nic 😰 v sobotu má přijít mens. Další test zkusím až v sobotu ráno 😶
@ani3 Tak si budeme držet palce 🙂
@ani3 Ahoj, jak si dopadla? Já pořád nic ani MS a test negativní :( včera i dnes mě trochu bolel podbřišek, prsa mám nalitý ale takhle to mívám i někdy před MS.
Mam dotaz holky, poprve v zivota zkoumam ovulaci. Podle kalendare bych mela mit dneska "vrchol". Ovsem test mi prijde velmi bledy, skoro bych rekla, ze mene vyrazny, nez vcera. Vubec jsem se silou carky nedostala na "pozitivni" vysledek...
Tak me to trochu sebralo / zarazilo. Muze carka jeste zesilit myslite? Vim, ze ovulacni cykly jsou u kazdeho jine, ale treba mate zkusenost 😊
@brookmichaela Ahojky ,test negativní a příznaky na mens. 😞 Už počítám s tím,ze to nevyšlo😞 snad to vyjde za par týdnu 😰❤️❤️❤️ Zrovna si dělám čaj plodnosti 😅
@ani3 🤣🤣🤣 ja ho piju uz druhy den taky. Ja si taky myslim, ze to dostanu. Pokud jo nasadim i gynex.
@hapajo pokud s testovani ovulace zacinas, kup si digitlni ovu testy od clearblue, jsou nejlepsi. Ale taky neco stoji.
Ahoj holky, rada bych se přidala. My se tedy začali snažit už v červnu, ale zatím nic, díky rozhazenemu cyklu po HA. Jinak je mi 30, příteli 35. Všem přeji, až se zadari co nejdřív 👍🏼🙂
Ahoj, tak jak jste na tom holky? 🙂 ja dnes 18DC, MS (ne)ocekavam za 11 dni, pokud mi to Gynex jeste nezkrati. Dnes me zacaly chytat v podbrisku slabsi krece, dopoledne mi pri chuzi vystrelovala bolest az do trisla a cely den je mi mdlo, ted asi posledni dve hodinky chvilkama i na zvraceni.. :(
@hapajo ahoj, mne se osvědčily testy Dr.Max. Jinak mne ostatní znaky ovulace jako bolest vajecniku nebo plodný hlen třeba vůbec nesedí se skutečnou ovulaci a muzu se spolehnout prave jen na ty testy. Taky ne vždycky roste ta hladina postupně, někdy je to úplný skok. Ja třeba ještě včera měla test úplně bílý a dnes najednou úplně silná čárka, tak buď pozitivní dnes nebo zítra. 👍🏼
@snazimese ahojky, ja porad nic 🤷🏼♀️ Ani MS ai pozitivni test. A to mam cyklus vesmes pravidelny.
@brookmichaela a kdy mas mit ms? Ja tak za tech 10-11 dni, mam uz asi po ovulaci. Merim sice bt, ale mam nepravidelne smeny, takze pri nocni merim odpoledne az, coz je zavadejici, takze nevim kdy byla ovulace. Ale jsem uz 18DC, takze bych rekla, ze u me ovulace uz musela byt..
@ani3 ja po mimodeloznim otěhotněla za 2 měsíce ale mezitím jsem jela do lázní...
Ahoj,mohu se přidat?snažíme se o miminko,děti už mám,jsem 3 měsíci po revizi,miseddabord v 10tt ☹ minulou ovu jsme se snažili už regulerně,tak bud blbnu,nebo to možná už vyšlo,ale nechci křičet….
@vaseli16 držím palečky!!
Gynex doporučuji,brala jsme ho jeden cyklus kvůli cystě po revizi a zjevně učinil zázrak

Ahoj, tak se ráda přidávám mezi vás. 🙂
V listopadu 2017 poslední HA. V únoru biochemické těhotenství. A v červenci SP v 9tt. Tak doufám, že to konečně nějak vyjde :( tenhle rok se nám prostě nedaří. Manžel byl nemocný a trvalo doktorům přijít 3 měsíce na to, že má akutní boreliózu. Kdo nezazil nepochopí co se s člověkem všechno stane. Tak snad uděláme za tímhle rokem tlustou čáru dřív , než skončí a trochu se to pro nás obrátí k lepšímu.