icon

Začínáme se snažit právě teď o miminko

vladuska29
9. zář 2018

Ahoj je tu někdo kdo se začal ted někdy snažit o miminko? My se začali snažit včera po 7 měsíční pauze znova a doufame že se brzy zadari.

Strana
z6
saminomimino
16. zář 2018

@brookmichaela 4 dny před ms je opravdu brzy na závěry,já měla ted slušnýho ducha 10dpo dva dny před MS

brookmichaela
16. zář 2018

@saminomimino ja mam spozdeni uz 2dny.

brookmichaela
16. zář 2018

@saminomimino muzu se zeptat jak jste uzivala gynex?

sluckynek
16. zář 2018

Rozjela se mi druhá ms po potratu a potom se začneme snažit snad se brzo podaří

saminomimino
17. zář 2018

@brookmichaela tak to jsme četla asi starší příspěvek a jak to vypadá s testy po meškání?

saminomimino
17. zář 2018

@brookmichaela 1DC do ovulace 5 kapek 3 x denně,někde se uvádí 5 kapek pak další týdne 7 kapek 3x denně,ale po ovulaci jsme ho nebrala,kdyby náhodou bylo těhu

brookmichaela
17. zář 2018

@saminomimino děkuji za tip, trosku se v tom davkovani ztracim. Dnes jsem netestovala, udelam test odpoledne. Jinak mi zatim vsechny testy TT vysli negativni :( kdybych to aspon uz dostala aby se zaclo nanovo. Cyklus mam prave ze pravidelny a na cysty netrpim. Priznaky nemam zadny.

saminomimino
17. zář 2018

@brookmichaela pořád je naděje,někomu opravdu testy neukazují nic ani dlouho po vynechanání,jde neojen o to kdy byla ovulace,ale i kdy došlo k zahnízdění,po tom teprve začně tělo produkovat hcg,každopádně nevím čím testuješ,ale narazila jsme na takový oříšek,i na webu o něm některé holky mluvily,na 10tkových testech třeba nic není nebo slabé a na 25 testech ano,a fakt to tak je,šmečko jako Lady max si ukazuje dle nálady,je to 10 ale třeba test z dm drogerky,mluví jasně navíc mi i ukázal druhou čárku lépe než 10 lady max,ještě jsme zkoušela 10 pepino a to je úplná katastrofa a i recenze má nejhorší,tak možná zkusit to,jinak prý clearblue je 100% nebo zajít si na krev.Na cysty nemusíš trpět,mě se udělal poprvé v životě po revizi a s věkem je prý zcela přirozené že se některý cyklus může vytvořit folikulární cysta co se sama vstřebá a někomu mže s cyklem trošku poházet

ani3
18. zář 2018

@monika76301 vážně ? Já měla operaci v červnu a po 4 týdnech od operace jsem dostala mesicky a zatím stále nic . Moc děkuji za naději ,ze se to povede 💋

ani3
18. zář 2018

@brookmichaela já už to dostala (v sobotu večer)🤭 a zkoušela jsi test Clearblue ? Možná bych pockala do pátku a pokud bude test stále negativní zasla bych k dr. Ono i ten stres ti to muže posunout 😞🤔 Nebo jak už tu psala predemnou slečna klidne mohla byt ovulka později 😘

monika76301
18. zář 2018

@ani3 počkej dva az tři cykly aby pořádně narostla sliznice... Hlavně se vůbec nestresuj telo vi jak si poradit a i proč se to děje... Ja byla v klidu a vidíš... Žádné špatne věci si nepripoustej šance je a dokonce je dost veliká... Jen jsem tedy jela fakt do lázní kvuli dalším srustum po operaci měsíc jsem vydrzela bez rodiny delala jsem to pro nás... Mam 4 letou holčičku a zvladla to

brookmichaela
19. zář 2018

@ani3 pořád nic. Počkám do pondělka a pak zavolám dr.

ani3
20. zář 2018

@brookmichaela myslím na tebe ,nejhorší je čekání 😔 hlavně,aby bylo vše v pořádku.

brookmichaela
20. zář 2018

@ani3 děkuji 🙂

brookmichaela
21. zář 2018

Tak dnes ráno došla MS. jsem ráda, že nemusím k dr. Už jsem nasadila Gynex 🙂

saminomimino
21. zář 2018

@brookmichaela paráda,i to je dobrá zpráva,jak dlouho si po revizi?

brookmichaela
22. zář 2018

@saminomimino ja nastesti po revizi nejsem.

saminomimino
22. zář 2018

@brookmichaela aha,to se omlouvám,mám za to že jsem tě viděla ve skupině holek co jsou po revizi

jasminek
23. zář 2018

Ahojky holky,ja prolejzala internet a objednala sem si Caj Baby radnicke a Drnek tak sem zvedava😏 cekam na Ms a zase urco prijde dlouho.

vapka
23. zář 2018

@jasminek To máš na urovnání cyklu?

jasminek
23. zář 2018

@vapka Drnek na upravu cyklu a Caj je lepsi otehotneni jako,ze prokrvuje delohu lip udrzuje vajicko ☺️

vapka
23. zář 2018

@jasminek já dřív popíjela kontryhel...

jasminek
24. zář 2018

@vapka taky jsem na nej koukala,ale todle me oslovilo vic ☺️

girl.misel
24. zář 2018

Muzu nabidnout 2 pytliky smesy na caj podle baby radnicke. Cena 150kc vc posty

jasminek
24. zář 2018

@girl.misel zkusenosti? ☺️

vapka
24. zář 2018

@jasminek Hlavně, aby to chutnalo 😀 my ted jedem 1.měsíc, myslím, že dle signálů mám ovulaci právě dnes, Tak uvidíme 😀 2 děti už máme, v lednu biochemko na první pokus, ale pak to už nešlo řešit. Tak teď udivíme, ale nechávám si hlavu čistou, mám docela jasné ovu příznaky a sexujeme pravidelně, jen s rozdílem, že teď už muž zase může 😀 Mě totiž přijde, že s rostoucím věkem, mám ovulaci silnější a silnější...

jasminek
24. zář 2018

@vapka No jsem zvedava na chut😂😁 No ja porad bojuju s cyklama s delkou prave 😏 takze sexujeme radsi pravidelne abysme ovu neprosvihli🤩 Taky mam 2deti ☺️ Tak to je zase super s ovulaci 🙂

girl.misel
24. zář 2018

@jasminek těhotenství 🙂

vapka
24. zář 2018

@jasminek Já to říkám pořád, ta příprava se musí trénovat pravidelně 😀 mě ta délka cyklu také jednu dobu lítala jak chtěla. Jinak ovu super, ale někdy si připadám jak slimák 😀

ani3
24. zář 2018

Holky a jak je to prosím s lubrikantem? Četla jsem,že lubrikační gel znemožňuje spermiim pruchod a co lubrikant Concevie Plus,který je určen pro podporu početí? Měla,má některá?

Strana
z6